סנווופי ווף ווף
B bLAck hALo New member 22/9/04 #65 מה קרה לו..הוא בכלל עצוב.. שילך להצ תלם לעוד קליפ של בריטני בושה. והשיר החדש שלו?! בעעעעע מה קרה לימים הטובים...!?!
מה קרה לו..הוא בכלל עצוב.. שילך להצ תלם לעוד קליפ של בריטני בושה. והשיר החדש שלו?! בעעעעע מה קרה לימים הטובים...!?!
E Envenom New member 23/9/04 #109 שוק, אה? ../images/Emo8.gif לא רק שלא מחקתי ("זה קשור לאמינם ולראפ אז נא לא למחוק" חחחח), הכנסתי לטאגליינס אני לא מוחק הודעות בלי סיבה טובה, בשביל זה יש את מפלצת ההודעות
שוק, אה? ../images/Emo8.gif לא רק שלא מחקתי ("זה קשור לאמינם ולראפ אז נא לא למחוק" חחחח), הכנסתי לטאגליינס אני לא מוחק הודעות בלי סיבה טובה, בשביל זה יש את מפלצת ההודעות
E eMiFrEaK New member 22/9/04 #78 רק בגלל שאני ממש מושפעת ... חחחח אני שומעת את השיר הזה לפחות 4 פעמים ביום.. אני מכורה אליו ... זה אחד השירים היותר חזקים ששמעתי..קניה ווסט.. רק בגלל שאני חמודה...יש ליריקס חח זה שיר ע-נ-ק..
רק בגלל שאני ממש מושפעת ... חחחח אני שומעת את השיר הזה לפחות 4 פעמים ביום.. אני מכורה אליו ... זה אחד השירים היותר חזקים ששמעתי..קניה ווסט.. רק בגלל שאני חמודה...יש ליריקס חח זה שיר ע-נ-ק..