לא להפסיק! אנשים! תפציצו! באסטה
L lony21 New member 26/9/04 #125 בנאדם שקיפחתי... ואני חולה עליו!!! הביטבוקסר הכי תותח שקיים! rahzel!
F FuCkInG C r A z Y New member 26/9/04 #127 ../images/Emo12.gif מה עם: MASE welcome back *איזה שרשורררר.. ואואו אנחנו זזיםםםםם.. <שמחה> לוני הבאת אותה **|off| מוסקה הלכתי בינתיים,עוד חצי שעה בערך אני יכנס! להתייצב
../images/Emo12.gif מה עם: MASE welcome back *איזה שרשורררר.. ואואו אנחנו זזיםםםםם.. <שמחה> לוני הבאת אותה **|off| מוסקה הלכתי בינתיים,עוד חצי שעה בערך אני יכנס! להתייצב
F FuCkInG C r A z Y New member 29/9/04 #131 מצטערת בובות אני יסביר לכן אחרכך.. שלחתי להילה מסר קיק היא כבר תגיד לך.. |נפגשים אהההההההההההה| אני יכנס יותר מאוחר אני חייבת לזוז אני יסביר לכם אחרכך אוהבת אותכם מוסקה שלי
מצטערת בובות אני יסביר לכן אחרכך.. שלחתי להילה מסר קיק היא כבר תגיד לך.. |נפגשים אהההההההההההה| אני יכנס יותר מאוחר אני חייבת לזוז אני יסביר לכם אחרכך אוהבת אותכם מוסקה שלי
K k k1 New member 29/9/04 #132 טוב בובה העיקר שנפגשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
טוב בובה העיקר שנפגשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
B bLAck hALo New member 29/9/04 #133 ומתי זה מאוחר יותר אצלך?? אם תכנסי עוד היום ואני או קיק לא נהיה כאן.. אז כתבי שעה פחות או יותר מתי תיכנסי שוב אנחנו חייבות לדבר שלושתינו
ומתי זה מאוחר יותר אצלך?? אם תכנסי עוד היום ואני או קיק לא נהיה כאן.. אז כתבי שעה פחות או יותר מתי תיכנסי שוב אנחנו חייבות לדבר שלושתינו
K k k1 New member 29/9/04 #134 אמרתי לך מאוחר יותר אצל עדי זה עוד כמה ימים חיחי ובאמת דידי כתבי מסר גם מתי תהיי פה וגם באיזה שעה בערך את רוצה להיפגש? 1 בצהריים טוב לך?
אמרתי לך מאוחר יותר אצל עדי זה עוד כמה ימים חיחי ובאמת דידי כתבי מסר גם מתי תהיי פה וגם באיזה שעה בערך את רוצה להיפגש? 1 בצהריים טוב לך?
B born to last New member 7/10/04 #137 אף אחד לא שם פה תמונות של האיש שגורם לאמינם להשתין במכנסיים(בלי צחוקים) האחד והיחיד הבנאדם ששר אם הלב יותר מאשר אם הפה וכל מילה נוספת מיותרת...
אף אחד לא שם פה תמונות של האיש שגורם לאמינם להשתין במכנסיים(בלי צחוקים) האחד והיחיד הבנאדם ששר אם הלב יותר מאשר אם הפה וכל מילה נוספת מיותרת...