שירשור קיטור

mAmA MiSiSiPi

New member
איך אפשר להסתובב?

בפעם היחידה והאחרונה שנתפס לי הגב {טפו חמסה} הדבר היחיד שראיתי היו הבלטות או התקרה לסירוגין.

jojo04

New member
חייבת לשפוך...

אני לא מפסיקה לאכול.... זה חזק ממני. מה עושים?? אני כל היום יושבת וטוחנת.
עוד וידוי קטן - אני חולה על בורקסים.

jojo04

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gifלא נשאר לי מקום כבר

בחיים שלי לא אכלתי ככה. הכי מצחיק מגיעים לערב ואני בקושי יכולה לזוז ואז מגיע ארוחת ערב ואני מרגישה שאם אוכל עוד קצת - את הכל אני אקיא. ואז מוטרת על הארוחה. ואז בעלי בא ואומר לי משהו בסגנון: מה יהיה איתך, את חייבת לאכול ולהתחזק! לא בריא לא לאכול ארוחת ערב. כל היום בטח לא אכלת כלום!!! (ואני כ"כ מתבייש לספר לו שטחנתי כל היום!!!!!!) האם זה סוג בוליזם או סתם תקופה רעה???

אני מאשימה את

ההריון. אחרי העמסת סוכר בבוקר, נורא בא לי בורקס מלוח. אני ממש יכולה לשמוע אותו קורא לי.

Morane Chocolat

New member
לך יש באמת סיבה טובה! ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif את מניקה 2!

הכי הגיוני בעולם שתצטרכי לאכול יותר.... לא שאצלי המצב יותר טוב... אוכלת יותר מידי בלי קשר להריון.

mAmA MiSiSiPi

New member
אני כמו הוריקן

כל מה שבסביבתי ואפילו רק נראה אכיל נשאב בלי להשאיר ראיות.

איזה בורקסים?

תקשיבי, חנות הצמר שאני עובדת בה, צמודה כמעט למאפיית בונז'ור. ואז, מדי פעם, דרך המזגן או הדלת הפתוחה, עולה בחנות ריח של מאפים טריים...

../images/Emo24.gif צרת רבים... ../images/Emo4.gif

כמוNי כמוך... מאשימה את ההNקה ואת זה שאי כל הזמן בבית וככ קרובה למטבח האות NOON (בעברית) במקלדת הפסיקה לפעול.... אז בלית ברירה עברתי לאגלית...

חחח

אהבתי את שיטת הNOON
השבוע החפלתי מקלדת אחרי שכבר לא היה ז', ה' לפעמים, ת' לעיתים רחוקות... הייתי עושה קופי-פייסט ממילים קיימות
(
גם אם להם זה נראה רעיון טוב, אל תתנו לילדים שלכם להסיע משאיות על המקלדת
)

../images/Emo6.gif נשבר למקלדת שלך ה....

(ובשביל ה NOON שבכותרת באמת עשיתי קופי פייסט ....)

ספרי לי על זה../images/Emo4.gif אני כל יום בדיאטה מחדש.

רק חבל שהדיאטה היא בן עוגיה לשוקולד ובמבה אדומה

polegra

New member
אני מנצחת...גם עם גב תפוס..גם לא מפסיקה לאכול

ירדתי רק 100 גרם השבוע...וכל יום האימונים רק דופקים לי את הגב יותר ויותר..אני כבר לא מסוגלת להרים כוס ביד ימין.. חוץ מזה שנמאס לי מההגלייה הזו עד הפיטורין...בינתיים סרקתי כמעט 1000 מכשירים היום...צריכה להגיע ל5000... מה טוב בזה? שככ הלפחות הידיים לא פנויות לאכול :) טלי

למעלה