שירשור קיטורים

OrEl74

Well-known member
מנהל
שירשור קיטורים

קצת משעמם אז בואו נקטר
בשירשור זה תוכלו לפרוק כל מה שבא לכם ללא קשר לכדורסל. יאללה תתפרעו...ספרו לנו מה מעצבן אתכם בימים האחרונים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פרצו לי למחשב

שינו לי את הסיסמה למסנג'ר, למייל ולפייסבוק. לא נגרם שום נזק ושיניתי את הסיסמאות מהר מאוד אבל זה עדיין מאוד מטריד ומאוד מעצבן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
השאלה לא איך אני שיניתי

אלה איך מי שפרץ שינה. פניתי לשירות של הוטמייל והם איפסו לי את הסיסמה.

ואיזה לחות!

בס"ד במישור החוף הצרה היא השילוב בין מעלות החום ללחות באוויר, בדרום הארץ ובייחוד בערבה ובאילת, הצרה היא מעלות החום הגבוהות (באזור טבריה מעלות החום הם די קרובות לאילת (פער של 3 מעלות בד"כ) ולחות גבוהה יותר משמעותית, אך נמוכה משמעותית מאשר במישור החוף). במישור החוף עצמו יש הבדל מסוים: באזור חיפה קצת יותר חם, ובמרכז קצת יותר לח. לפעמים הנתונים זהים או קרובים מאוד ולפעמים הפערים יותר משמעותיים.

EizoTop

New member
לא יודע מה איתך

בימים האחרונים בב"ש היו 40-50% לחות, ואני לא יודע איך זה קרה, אבל זה פשוט היה סיוט...ביחד עם ה-35 המעלות אז לא נעים להסתובב בחוץ

למה שום דבר מעניין לא קורה בקיץ!

עונת המלפפונים הזאת. איזה שעמום!

OrEl74

Well-known member
מנהל
עונה מלפפונים ממש משעממת ../images/Emo13.gif

אפילו אודום עוד לא מצא קבוצה שתיקח אותו.

לא קורה כלום?!

בס"ד בקיץ כבר היה פלייאוף ה-NBA; טורניר הטניס היוקרתי בוימבלדון; רבע גמר גביע דייוויס בטניס עם עלייה של ישראל לחצי הגמר; מרוץ האופניים המפרך והיוקרתי מאוד, הטור דה-פראנס; המכבייה (ולא סתם אחת אלא מכבייה ח"י), ואליפות העולם בשחייה שנמצאת בעיצומה. כל זה נקרא "לא קורה כלום"?! אם זה נקרא כלום, אז גם אתה כלום ושום דבר!

לא קורה כלום...

סליחה, אבל רבע גמר הדייויס היה כמעט כולו בשבת או בשעתיים שלפני כניסת השבת - היינו הך) ווימבלדון - או קיי, נקודת אור באפילה. גמר הנ.ב.א. היה אי אז באביב המבורך, המכבייה לא הצליחה לעניין אף אחד כמעט (מצחיק שהמכביה הח"י מוכיחה שהמפעל הזהבציבוריות הישראלית כמעט מת). ומיום אל יום לא קורה כלום! ואתה תקרא לי כלום עוד פעם אחת (ועוד בט' באב) ואני אאשים אותך אישית אתה יודע במה!

תום116

New member
אני מקטר!

סופית ורשמית- גם השריד האחרון מעונת האליפות האחרונה שלנו, קולו טורה, לא שרד בקבוצה ועזב למנצ'סטר סיטי. לפחות עשינו עליו קופה יפה, אבל עצוב עצוב לי מאוד! קולו!

STEVE NASH

New member
מצד אחד קיטור מצד שני שמחה: רוביו בברסה!!!

קיטור: כי גרוסברד חרץ מוקדם מדי את גורלו של השחקן, הייתי בטוח כבר שהוא בריאל ואפילו עניתי על זה באירוח כאילו זה אשכרה קרה. זה מעצבן שמאכילים אותנו שטויות. שמחה: כי רוביו זה השחקן שהכי רציתי לראות בברצלונה והוא מגיע סוף סוף.

go lakers go

New member
רוביו ? זלאטן איברהימוביץ בבארסה :)

תוך חודש הליגה הספרדית מתחזקת בשלושה מתוך 5 ( 2 כבר היו שם ) הכדורגלנים הטובים בעולם - רונלדו , קאקא וזלאטן . איזה סופר קלאסיקו יהיה בעונה הבאה .... מסי ,זלאטן , הנרי , אנייסטה , צ'אבי VS רונלדו , קאקא , ראול , קארים בנזמה תענוג !

Orenseg

New member
ריקי היה בברצלונה מלידה

אולי אפילו המשיך לגור בברצלונה בזמן ששיחק בבדאלונה (במרחק 10~ ק"מ). עכשיו הוא פשוט משחק בקבוצה המקומית. הבנתי שמדובר בחוזה לחמש עונות, כשאחרי השנתיים הראשונות נכנס לתוקף סעיף בייאאוט בגובה מיליון יורו. העסקה עוד לא סגורה (בבארסה צריכים לשלם על הבייאאוט של בדאלונה ולהחתים את ריקי כמובן), ויתכן שחלק מהפרטים לא נכונים לגמרי.

Or Amit

New member
יא אללה איזה חום בצאלים

שמתם לב שלא הייתי כאן השבוע? אימון בצאלים, איזה חום... הולך לישון לכמה שעות

למעלה