שירשור קומיקס

harar8

New member
23

בכוונה דילגתי על 22 כי זו תמונה יותר מדי קשה
ממש יאוי.

harar8

New member
25 ואחרון

בבקשה תגיבו!!!!! אם יהיו תגובות אולי אני אשים עוד אם אתם רוצים.

Naraku SeXy

New member
אאאאאאאאאררררררררררר

תהיי אחותי .. או קרבות משפחה שלי !! תפרסמי את הכל !!! וחבל שלא פרסמת את 22 ..>_> אבל את יכולה להפרסם אותו עם אזהרה !! בבקשה !!! ותודה רבה ! זה בטח מזה מעייף להוסיף תמונה אחרי תמונה .. אני כבר עשיתי את זה ..והייתי צריכה להקטין את הגודל את כולם ^^ אז תודה !!! ואם יש לך עוד תפרסמי בשימחה ! כל זוג שונן איי יתקבל בברכה !

harar8

New member
טוב אז הנה 22 אזהרה לא לילדים

קטנים (אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו
)

Naraku SeXy

New member
יאההה !!!!!!

אבל זה מוזר לחשוב שאינו הוא הסאמא .. >_> תודה ^^ והם לא יכעסו אני פרסמתי דברים גרועים יותר ..>_>

y a m i girl

New member
../images/Emo99.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

הם זוג נסגד כל כך
הייתי מפרסמת איד או שניים של ג'אקוטסו/בנקוטסו... אבל יש סיכוי שזה יהיה קצת יותר מידי>< ><

אממ שאלה

זה שירשור קומיקס, או שירשור דוג'ינשי? יש לכם משהו יותר נחמד וקליט לעין?
משהו שהוא לא יאוי? מציפים כאן בכל כך הרבה יאוי שזה מאבד את הטעם שלו /: בשבילי? ^^

Naraku SeXy

New member
>_>.... את לא נחמדה ..

עש שאני נהנת ממשו ?!? עדן באמת !! היאוי בדם שלי נמוך ביותר !! אני אחטוף הרעלה ...

XDDDDD

אני לא באמת מפריעה להנאה שלך, נכון? תגידי שזה לא נכון!!!!!
לא ביקשתי שיפסיקו עם היאוי, רק שישימו גם קומיקסים בעלי תוכן שהוא לא יאוי ^^

Naraku SeXy

New member
מה פאתום ^^

את לא מפריעה לי .. רק אל תפסיקו לשים יאוי !! סורי, אם את לא מתה על זה .. אבל אני אוהבת ^_^ ואני חושבת שיאוי זה תמיד עם תוכן .. וסורי.. אין לי מאנגות בלייאוי ... חח אני לא שומררת דברים כאלה ..>_>

לא העלתי לעצמי בכלל את המחשבה

לא העלתי לעצמי בכלל את המחשבה שיש לך XD סבבה, זה הטעם שלך, ואני לא אהיה הבנאדם שיגיד לך להפסיק עם האהבה שלך ליאוי. מדינה חופשית, פורום חופשי, איש איש ודעתו, אהבתו, שירטתו, תשוקתו וכו' וכו'...

Naraku SeXy

New member
XDDDDD

אבל שלא תחשבי ! אני אוהבת גם את הזוגות סטרייטים בסדרה .. מירוקו וסאנגו הם חמודים, וכמובן קיקיו ואינו ... אני יודעת שאת אוהבת את קגובע... אבל כמו שאמרת .. מדינה חופשית, איש איש ודעתו^^

אין לי שומדבר נגד אף אחד ^^

אני אוהבת את קגומה (או קגובע בשבילך), אבל זה לא אומר שאני שונאת את קיקיו ^_______^

harar8

New member
אולי אני אוכל למצוא סאשי ונאראקו

ראיתי פעם זה היה חמוד. וזה גם לא היה ממש יאוי זה היה יותר שונן איי

למעלה