שירשור קאברים!

made in china

New member
שירשור קאברים!

כידוע לכולנו, נירוונה עשו הרבה קאברים ועשו הרבה קאברים שלהם- מי שמתמצא (לא כמוני) ישרשר לפה את כככללל הקאברים שלהם שהוא מכיר, כדי שאנשים בורי עם וארץ כמוני ישכילו קצת ויחיו את המקום הזה

Nirvana Forever

New member
טוב יש הההההמון....

הנה כמה שאני זוכרת, ד"א אני לא ממש בטוחה בהכל אבל בכל זאת: 1.the man who sold the world 2.jesus don't want me for a sunbeam 3.lake of fire 4.do you love me? 5.gypsies,tramps and thieves 6.here she comes now 7.my sharona 8.the end 9.the priest they called him 10.mrs. robinson אממ... זהו לבנתיים... תקנו אותי עם אני טועה במשהו

ש ו ק ה

New member
עוד

oh me talk to me (לא בטוח) love buzz smoke on the water ויש לי תוספת- קאברים שעשו לנירוונה: papa roach - lithium metallica - rape me ותוסיפו עוד

ב נ נ י

New member
אני בשוק?!

מטליקה עשו קאבר לרייפ מי!? ג-ד-ו-ל-! אגב לא ידעתי\הכרתי על\את "מיי שרונה" (נשמע שיר ישראלי כזה).....חחחחחח........!!!!!

הנה הקאברים שאני מכירה :

Turnaround D-7 Son of a gun Molly's Lips Jesus Don't Want Me For A Sunbeam The Man Who Sold The World Plateau Oh, Me Lake Of Fire Where Did You Sleep Last Night? ועכשיו זה דברים שלא הופיעו בדיסקים הרשמיים , או לא הופיעו בכלל : Baba O' Riley Bad Moon Rising Dazed and Confused Down In The Dark Gypsies, Tramps and Thieves Heartbreaker Here She Comes Now I Feel Fine Immigrant song I Wanna Be Your Dog Love Gun The Money Will Roll Right In My Best Friends Girl No Quarter The End Yes, She Is My Skinhead אני לא בטוחה לגבי כולם ... ובעיקרון הם רשומים באתר של נירוונה , פשוט חסכתי לכם עבודה :) שימו לב , שחלק מהשירים היכ יפים של נירוונה הם קאברים ... ולעיתים הביצוע המקורי נשמע די רע ליד הביצוע של נירוונה אהם*דה מן הוא סולד דה וורלד*אהם .....

לא יודע אם זה באמת זה, אבל

למינימל קומפקט, ההרכב של ברי סחרוף ורמי פורטיס שדי הצליח באירופה והתפרק בתחילת שנות ה-90, יש שיר בשם "IMMIGRANT SONG".

made in china

New member
לוב באז, אחד השירים האהובים עליי...

לא ידעתי שש להם כל כך הרבה קאברים! אבל אוף, למה דווקא פאפא רוץ'?! אני לא סובלת אותם..

ש ו ק ה

New member
הקאבר של פאפא רואץ' דווקא יצא יפה

והוא בהופעה חיה באמ טי וי לפני שנתיים...

ש ו ק ה

New member
הוסלינס (the vaselins)

אבל לא בטוח שככה כותבים את זה באנגלית הוסלינס הם צמד שלאחת מהם קוראים פרנסס שעל שמה ועל שם פרנסס פרמר קרא קורט לביתו פרנסס. קורט וקורטני מאוד אהבו את הוסלינס

למעלה