שירשור ציורים...

Digi Lista

New member
אני כאן,אבל במקביל...

אני מכניסה תמונות לגלריות(הציורים שלך ושל הילולה כבר בפנים
),מעלה את כול המוספים שעשינו לקישורים,ובכלל את כול העבודה הטכנית,הרגשתי שבזמן האחרון לא השקעתי כאן מספיק ואם יש לי זמן פנוי ואנרגיות שווה לנצל אותם בשביל להשקיע כאן,לא?
אל תפסיקו לשרשר דברים,אני עומדת לחלוטין בקצב(*מתלהבת כמו ילדה קטנה*)

יאנה י

New member
הינה המאמר../images/Emo70.gif פרק ה'

סוף סוף. ליסטה את יכולה להוסיף את התמונה של אפיקצ'ו בבקשה?

Digi Lista

New member
כמו שמארתי אני עומדת בקצב../images/Emo8.gif

פרק ה' במאמרים(קראתי,יאללה אני רוצה את ההמשך!
)וגם אימפמון אהובי הנצחי בעל הקול הכי שטיחי בעולם שמתמזג איתי דיגיטלית לאימפסטטנמון(כמה חביב שאני בכלל לא חוזרת על עצמי מיליון פעמים במיליון הודעות...
) ושני יקירתי,את יודעת לצייר עננים שזה גם משהו,אני אפילו את זה לא יודעת(לא ברמה שמומלצת לצפייה,מדובר בטראומות לכול החיים
)לפחות אנחנו לא לבד
ותמשיכו לשרשר,ולא כדי שאני אוכיח שאני עומדת בקצב(אם כבר אז אני אוכיח,<*טון של ערסים* >מי בא נגדי?
)אלא כי אנשים כאן כישרוניים שחבל על הזמן(ואני אוכלת את ה
כול פעם מחדש...)

יאנה י

New member
שלושת בנות האור מלפנים ומאחור.

ציירתי אותן אני מקווה אין התנגדות שאשלח.

Digi Lista

New member
כול הכבוד יאנה../images/Emo13.gif

ראיתי,נהניתי,שמרתי ואני מעלה בדקות אלה לגלריה(אבל יש בעיה בשעה הזאת לכול המנהלים מסתבר להכניס תמונות לגלריות,אני לא שוכחת שאני צריכה להכניס לגלריה לא לדאוג) . רציתי לדבר איתך ואני מניחה שאני אעשה את זה גם בהודעות פרטיות כי זה ממש חשוב. בכול אופן אני מבינה את הצורך שלך לקבל פידבקים חיוביים על דברים שאת עושה,זה טבעי כי את באמת כישרונית ואני שמחה שאת מציגה את הכישרון שלך בפנינו,אבל לא תמיד אנחנו מגיבים,לפעמים כי אין לנו מה להגיד,לפעמים כי אנחנו לא נמצאים ואם נמצאים אז לא רואים ולפעמים אנחנו פשוט לא מגיבים בלי סיבה,גם על הסיפור שלי לא הכי מגיבים ודברים שמילי יוזם ויש רק תגובה אחת שלי בממוצע מאכזבים אותנו,כי כשמתאמצים ואנשים לא מגיבים זה באמת גורם לחשוב כול מיני דברים רעים אבל הכול צריך להיות בפרופורציות ומשיכה יתרה של תשומת לב ע"י הודעות שלא קשורות או שהן עדיין קופצות(פי התאריך,אם עברו שלושה ימים מאז כתיבת ההודעה היא לא תקפוץ,אלא אם תכתבי הודעה ותבקשי ממני לשרשר),זה מעצבן ודוחק שרשורים אחרים לדף השני ואז חברי הפורום שמאוד לא סבלניים לאחרונה חייבים לציין מתעצבנים ומעליבים,ואת מתגוננת ונוצרת מריבה גדולה וחצי שעה לוקח לי רק למחוק ולסדר את כול העניינים. אני באמת משתדלת להגיב על הכול,אבל אני רק בן אדם עם חיים כמה שזה לא נראה ככה,כשבאים למישהו בדרישות כמו "תיראו את ההודעה/תמונה/סיפור שלי" בשרשור שלגמרי לא קשור זה מקומם,מלבד השרשור הלא קשור מדובר במין דרישה ואנשים הם חופשיים הם לא אוהבים שמכריחים אותם לעשות דברים(אני יודעת שאני לפחות כזאת)והם מתעצבנים. שתביני שאני גולשת בפורום בדיוק כמוך וכמו כולם וההבדל הוא בסך הכול שאני בצבע כחול,את מתארת לעצמך מזה להיכנס אחרי כמה שעות/ימים ולגלות שרק רבים כאן?זה לא תורם לאווירה של הפורום,ממש לא.זה רק מעכיר אותה. אני יודעת שאת משתדלת ואני מגינה עלייך כגולשת חדשה,כגולשת בפורום הזה בפרט,כאוהבת דיג'ימון וכבנאדם-פנו אליי בפרטי כמה חברים כדי לשאול איך להגיב לך כשחלק מההודעות שלך מעצבנות מאוד,עניתי להם שצריך לתת לך זמן,להיות סבלניים,אני באמת מאמינה בזה,אבל תנסי לעשות צעד לקראתנו,פחות להראות שאת קיימת,אנחנו יודעים שאת חברת פורום,אנחנו רוצים שתהיי איתנו,אנחנו שמחים שאת משתלבת אבל אנחנו לא נהנים מהדרך שאת עושה את זה. את רוצה עזרה והדרכה?בכיף,תפני אליי ואני אישית אעזור לך רק תיזכרי שזה תלוי גם בך. מוכנה להתחיל דף חדש?

digiken

New member
../images/Emo6.gifאיזה יפה!!! ../images/Emo163.gif

איזה יפה אתן מציירות!!!! אני חוץ מעיניים לא יודעת לצייר כלום.... פרסמו עוד מהציורים שלכן!

למעלה