שירשור ציורים.

mikokikyo

New member
אמג כולם;;

שניצ'אן: את כל כך מוכשרת*___________________* מאוד אהבתי את הצביעה ובכלל, וגם אני בהחלט יכולה לראות אותו ככה3> ליסה: כל, אבל כ-ל הציורים שלך מדהימים*_____________* פשוט מדהימים*_* וחוץ מהעובדה שאחד מהם אנורקסיXD, הכל מושלם*.* אוה, והקטע מהמנגה שלך ממש ממש מקצועי!!!!!!!!!!!!111111 צריכות לדבר, יא מוכי מוכשרת33333333333> חן: את הציור הראשון מאוד אהבתי*_* כמעט שאין בו פגמים, ואני לא יודעת להצביע על אלו שיש. השני ממש חמוד^.^ והשלישי פשוט מדהים*.* תלמדי אתי;;;;;; סיוו-סיוו: קאוואי!!!11111X333333333

Lust chan

New member
Mahou Shoujo~!../images/Emo135.gif

אני עוד אמצא דרך לשלב אותה במנגה שלי, עד שיש לי קצת מקוריות בעיצוב דמויות אני חייבת לתקוע את זה איפשהו, אולי בקטע קומי XD; בכלמקרה, פרט לזה שהידיים שלה דקיקות מדיי אני לא חושבת שיש פגמים, ואם כן אשמח אם תספרו לי עליהם 3: אוהבת את ההצללה XD; שקצת נהרסה עם הסריקה ו-בבקשה- תתעלמו מה"אז מה אם הוא ניזון מקקי?" בצד XDD זו הייתה פנינת חוכמה של המחנכת שלי ופשוט הייית חייבת לכתוב אותהXD

אעאעאעאעאע, אמרתי לך כבר מה דעתי

אבל שוב, אהבתי במיוחד את השיער! XD וגם הכנפיים, יצאו חמודות. {תלמדי אותי לצייר, בבקשה?>:}

The Evil Pako

New member
מדהים O:../images/Emo118.gif

ההצללה אכן מדהימה, והכל O: רק הערה קטנה - אני חושבת שאזור התחת צר מדיי ביחס לכתפיים, אם תרחיבי אותו קצת זה יהיה מושלם *__* מוכשרת >; עכשיו אני אחזור למקום ממנו יצאתי [:

Lust chan

New member
3> XD../images/Emo135.gif

בשמחה הייתי עושה את זה אם היה לי כוח, אני חושבת שאני צריכה להעלות יותר סקיצות בשביל הערות בונות וככה התוצר בסוף ייצא טוב XD

למעלה