שירשור ציוד

תמוש69

New member
שרשרת ענברים לעזרה בבקיעת שניים- ניסינו ו...

בזמנו התעניינתי לגבי השרשרת ולא הרבה ידעו לגביה, אך היו סקרניות. רכשנו אותה לפני כ-3 חדשים, אחרי בקיעתה של השן השישית שהיה קשה במיוחד, ארוכה, וכולנו ממש טיפסנו על הקירות. אור היה אז בן כ-10 חדשים. החלטתי שאין מה להפסיד והזמנתי דרך האתר של לופי. הם בעצמם בקשו שאספר להם אם זה עובד כי הם עדיין לא קבלו מספיק פידבקים. בקיצור ענדנו לו את המחרוזת, הוא ממש לא מודע לקיומה,עד היום, והחלטתי לא להסיר. גם לא בשינה. שמעתי על עוד ילדים שלא הורידו אותה במשך כל תהליך הבקיעה והרגשתי שאני מאד שלמה עם זה- מה גם שאני רואה איך היא מונחת עליו גם בלילה- אף פעם לא מתוחה או לוחצת- והתבוננתי הרבה. בקיצור- חיכינו לראות ו....יום אחד ראינו את השן השביעית וממש לא הרגשנו כ-ל-ו-ם לפני. עדיין לא רציתי להסיק מסקנות. ואז פתאום בום! הוא התחיל לרייר כמו משוגע ולהרגיש לא טוב- אבל מ-מ-ש לא טוב והייתי כבר מאוכזבת- חשבתי ששמחתי מוקדם מידי והנה יוצאת שן, ושוב אותו סיפור... אבל כשהוא היה מבקש את הציצי ואז מתחיל לבכות ולא יונק חשדתי שמשהו נוסף או אחר מתרחש פה...ואכן הרופאה אישרה שהיו למסכנצ'יק פצעים בגרון שמייצרים סמפטומים דומים לאלה של בקיעת שניים, ושזה עובר אחר כיומיים( קשים מאד-אבל יומיים). בנתיים היא גם ראתה עוד איזה טוחנת בתהליכי בקיעה. ובאמת הוא חזר להרגיש טוב ואח"כ היו סמפטומים מינוריים וסולידים כמו אלה של בקיעת שניים ובנתיים לא בקעה עוד שן אבל אנחנו מרגישים שמשהו מאד משמעותי השתנה, ואני מדברת על ילד שמאד מאד סבל מבקיעת השיניים בעבר( מעיזה להגיד בעבר..)הרופאה אמרה לנו שבקיעת הניבים היא הקשה מכולם ובד"כ קוראת בסוף כך שאני עוד מחכה לראות, אבל יש בי אמונה שקטה ומצטברת שהענברים עוזרים. אגב הם עוזרים לכל מערכת הנשימה , כך אומרים, כך שאני מרגישה שזה רווח כפול.השרשרת גם מאד יפה, יופי טבעי מאד-אנחנו רכשנו אחת עם 3 צבעי ענברים- ואני יודעת שיש את אלה שירימו גבה: שרשרת? לבן? ואף שיבלבלו אותו עם בת- אבל ממש ממש לא אכפת לי- גם לא מול בני המשפחה הפולניים למינהם. וכולם למדו, והתרגלו ואף מראים התלהבות מידי פעם. בזמנו בקשו ממני בפורום שאספר אחרי שאנסה, אז אני מרגישה שאני בשלה להמליץ ולהגיד שזה עוזר. עולה בסביבות ה-125 ש"ח. מקווה שעזרתי

kanga

New member
בוסטר

שלום, איך הבוסטרים של אינפנטי? איך של גרקו? האם צריך קשירה עם רצועות של הכיסא עצמו או שמספיקה החגורה של הרכב? תובנות בנושא בוסטרים יתקבלו בברכה

תובנות שלי בנושא בוסטרים

לפני גיל 4 או 18 ק"ג, מומלץ להשתמש בבוסטר עם רצועות פנימיות (או להשאר עם כסא בטיחות). בוסטרים עם רצועות פנימיות בנויים ככה שאפשר להסיר את הרצועות הפנימיות כשהילד מספיק גדול ואז זה הופך לבוסטר הגבהה פשוט והילד נחגר עם החגורה של הרכב. אני קניתי עכשיו בוסטר ללא רצועות שמיועד לרכב של בן הזוג שהילד נוסע בו לעתים רחוקות ורק נסיעות קצרות של כמה דקות. ברכב המשפחתי שבו אנחנו נוסעים הרבה בכבישים בינעירוניים, החלטתי שלא אעביר אותו לבוסטר לפחות עוד כמה שנים (בן שלוש ורבע) ואני מתכוונת לקנות כסא בטיחות למשקל גבוה שיהפוך בהמשך לבוסטר (אוונפלו בולרו). לגבי סוגי בוסטרים- נתתי לילד לשבת בכמה בוסטרים בחנות, וראיתי שיש הבדל במידת הנוחות והיציבות שלו בין הבוסטרים השונים. הבוסטר ללא רצועות שקניתי נקרא אקספלורר אם אני לא טועה והוא נראה הכי יציב ונוח.

../images/Emo92.gif צריכה חוות דעת על עגלות בייבי ג'וגר

האם מישהי קנתה את אחד הדגמים של הבייבי ג'וגר ויכולה להמליץ על העגלה? במיוחד אם יש לה את דגם ה"קלאסיק" או "עלית" ןהאם השתמשה בה במגיל -0 גם ללא עריסה?

אם כבר בייביג'וגר,אז לכי על דגם../images/Emo26.gif

הסיטי מיני. קטן קומקטי נוח ונראה חמוד.

תודה אבלבעלית ובקלאסיק יש פונקציות שאין במיני

שלא לדבר שיש להן עבירות יותר טובה בשטח בגלל הגלגלים ואני רוצה להשתמש בעגלה גם להליכות בשטח (אני לא גרה בארץ וכאן יש הרבה פארקים).

שיבא2

New member
דפי העשרה לילדים- למסירה

היי יש לי בבית דפי העשרה לילדים מחברת ה"טף והאתגר" זה כל מיני פעילויות עם ילדים רכים. משהו עד גיל 3, 4 מי שמעוניין/נת לקבל, נא ליצור עימי קשר. אני גרה באיזור המרכז. המסירה תהיה ידנית, כי לא אוכל לרוץ לדואר, לשלוח, וכו' זה המון זמן. בכל מקרה, אשמח לתת את זה, במקום סתם להניח ברחוב. שיבא

אני אשמח לראות

קניתי לאיתן 2 חוברות - אחת של מספרים ואחת של הפכים והוא מאוד נהנה שולחת מסר

שיבא2

New member
לא להתלהב יותר מידיי

זה לא משהו הכי מיוחד שיש סתם הפעלות כאלה לאמא שיש לה סבלנות לדברים האלה

osi 10

New member
אני מאוסטרליה-יש מצב לסרוק במחשב ולשלוח לי?

כל חומר בעברית שיש אני אוספת החמוד שלי אוהב את זה...תודה

איזה גיל זה מידה 5? ושאלה על בגדים יד שניה.

קיבלתי מחברים שקית בגדים של מותגים (קדס וכאלה) ורובם במידה 5. ברור לי שכרגע הם גדולים מדי, אבל מישהי יכולה לתת לי הערכה לאיזה גיל זה מיועד, בערך, כדי שאדע כמה רחוק לשים את השקית באחסון?
ולשאלה - ממי אתם מקבלים בגדים יד שניה? אין לי משפחה קרובה ממש עם ילדים קטנים שהיו מעבירים לי. יש משפחה יותר רחוקה וחברים, והייתי לוקחת בשמחה, אבל הם לא מציעים. אני מרגישה קבצנית לבוא ולשאול או לבקש. הרי זה לא שאני לא יכולה להרשות לעצמי. אבל נגיד באה חברה ומספרת לי שהיא לא מעבירה בגדים בין הילדים וקונה הכול חדש. נו אז יופי, באותה נשימה בואי תציעי לי? לא. אז מאיפה משיגים בגדים יד שניה, אם בכלל? לקנות יד שניה אני לא רוצה. תודה!

shian

New member
מידה 5 פחות או יותר לגיל 3

תלוי כמובן בילד. אני מקבלת בשמחה בגדים משומשים ונותנת עוד יותר בשמחה. באיזה אזור את נמצאת? ברעננה יש חנות מקסימה ברח' רמב"ם- יד שנייה לתינוקות וילדים עם הכל כולל כמובן בגדים.

למעלה