שירשור צבא...

Thenigma

New member
אני מתחיל כמובן...

אני משרת ב 188 שזה שריון למי שלא יודע...

Turquoise19

New member
איך שצבא משנה אנשים...

בייחוד מישהו אחד ומיוחד שהכרתי שבועיים לפני הגיוס שלו, ומאז הכל השתנה ולרעה..

חיילים מתוקים

אין דבר יותר יפה מחיילים אין דבר יותר אצילי, נכון ואמיתי מאנשים שפושטים את האזרחות ועולים על מדים אני מוריד את הכובע הווירטואלי שלי בפני כל מי שמוצא את עצמו באירגון המכונה צה"ל תהיו בריאים אנשים ירוקים אוהב ינון

לירונר

New member
חיילים עם מדים ונשק זה כל כך יפה../images/Emo70.gif

וכל בוקר בצומת שליד הבית שלי מתאספים מאות חיילים כדי להגיע לבסיסים שלהם.

Gal-Mo0D

New member
מקווה להתגייס לעתודה

בשנה הבאה ללימודי פסיכולוגיה.

pink it

New member
אני אמור להתגייס ב- 20 באוקטובר..

וזה רק בכלל שישראל היא אחד מהמדינות במערביות היחידות שיש בהן גיוס חובה.. אבל נעזוב את הנושא.. בכל אופן, האלה בצבא תקעו אותי עם 97. הם רוצים שאני אלך לקרבי. הם יכולים לרצות.. בכל אופן.. פעמים אמרתי את זה.. אז.. כמו שאמרתי.. לא יודע לאן אני רוצה ללכת, אני מניח שלאן שיגיסו אותי.. אבל אני לא הולך לקרבי! לא, נה נה

ברצוני לספר לכם על חייל חמוד ומתוק

שנראה ממש אבל ממש טוב עם זקן צרפתי ומדי חאקי מגוהצים עם הברקה בנעליים וגילוח למשעי ג´ל בשיערות שמישהו יעצור אותי.....

NUSH23

New member
צריפין 1998-2001

בה"ד 20 זו היתה תקופה כל כך יפה מדריך ומפקד 3 שנים... איך עוברים הימים!

marik

New member
תוכניתן בחיל חימוש

והתחלת פיתוח מערכת חיילית שירות בית זונות, כמו קייטנה. אבל הדברים הקטנים האלה..... אוףףףףףףףף

LoKKo

New member
עוד 9 חודש למאנייק...

היי... אני התגייסתי לצב"מ (צוות ביון מיוחד), אחת הסיירות של מוד"ש (מודיעין שדה). שירות קשה, הרבה שטח, אבל גם הרבה סיפוק ואתגר! עכשיו אני משרת בתור קצין תוה"ד (תורת ההדרכה) ואיתור בגלילות. עברתי משם לא מזמו, ואני נמצא שם על תקן תפקיד פז"מ...אבל אני לא לא עושה שם בית זונות... טוב נו, רק לפעמים.. בשביל מה טחנתי שנתיים שטח??? משתחחר אוטוטו ומתחיל כבר לתכנן ת´חיים ------

yoavon1

New member
שירתתי במספר מקומות בחיל האויר

כקצין שלישות מסוגים שונים... סה"כ, 3 שנות חובה ושנת קבע אחת (ארבע שנים ראבאק
)

למעלה