שירשור פרק 13!!!!!

Evans

New member
שירשור פרק 13!!!!!

דיייייי היה כזה טובבבבב היה ממש נחמד שהוסיפו את כל הקטעים של בני מחוץ למצלמה לשם שינוי וגם הסוףףף עם קורלודהה!

קיוקיו

New member
חחחח כן היה משעשע

ההזיות של בני... השתגע חבל על הזמן. והסוף אכן היה טוב, נראה לי זה קצת חירפן את גולי

Mardy Bum

New member
לא פרק מדהים, האמת

העניין עם ההזיות של בני היה דווקא דפוק לחלוטין, זה מזכיר לי את השיר שלנו בקטע האידיוטי הזה. אבל הסיפור של גולי וגידי בפרק הזה היה מעניין, סופסוף רואים בגולי צדדים אחרים שהם לא המתבגרת-האדישה-והסרקסטית סטייל. ועד עכשיו לא הבנתי עוד משהו - מה הסיפור של גולי ואיתמר? הם יוצאים או שהם סתם ידידים?

B a 7 a K

New member
או שאיתמר מאוד מאוהב בה,

ואז זה הקטע האצילי הזה של: "מה עובר עלייך? אני לא מוכן שתנשקי אותי כשאת במצב נפשי כזה, בלי שום כוונה אמיתית", או שהוא הומו, ואז יהיה שמח.
שני דברים שעלו לי בראש בקטעים האלה. הקטע עם השליח המסכן והחמוד עשה לי עצוב.
בני מתחרפן. "לא נעים למות כמו כלב". ועוד ראיתי את זה לבד, בחושך.
זויה מתחילה לעצבן אותי עם התמימות שלה, ו...הופה, צדדים אנטישמיים בדניה! הסיפור הזה מתחיל לקבל בשר. הקטעים של הבאנקר נראו כאילו הם נלקחו מ"רקוויאם לחלום"! כל הכבוד! אפיזודות סמים מעולות. באופן כללי - התחזק. הקטע עם קורדולה ומאיה - פשוט קטע ענק. סוף סוף. אישה עם ביצים.
ההליכה של גידי במעגלים גם ככה עיצבנה אותי בהתחלה. רק אני מ מ ש מחכה לפרק של מחר? [איזה מזל שזה היום
].

Miss Slim Shady

New member
פרק חמוד...

אני יודעת שאני כל הזמן אומרת נחמד.. חמוד... אבל הם פשוט לא מפתיעים אותי מפרק לפרק... הקטע של המכשפה הזאת (נו אישתו של גידי) היה מאוד צפוי שיקרה ואפילו שזה היה כמה שניות היא שיחקה זה לא היה ממש משכנע... ופתאום הילדה נכנסה הכל צפוי מדי... אבל אהבתי את המשחק של גולי.. אבל באמת לא הבנתי מה יש בינה לבין איתמר.. הייתי בטוחה שהם חברים או משהו..כנראה שטעיתי.. אהבתי מאוד את הקטע עם דניה הוא שחקן מעולה!.. כל דבר שהוא אומר פשוט משכנע אותי.. זוהר בהתחלה הייתה נראית לי מאוד חמודה ותמימה כזאת אבל נראה לי שהיא קצת מגזימה ונהיית אובססיבית וזה קצת מטומטם.. אפילו שעדיין לא הבנתי מה דניה רוצה ממנה בכלל.. החלום של בני הצחיק אותי מאוד.. לא יודעת למה.. אולי בגלל שהוא היה קצת פתטי ומוזר.. היה פרצוף כל כך מבוהל שזה היה מצחיק!... נראה שדרך החלום הם רצו להגיד לנו בעצם שהוא מתחיל להתאהב בשירי.. (שזה היה צפוי מאוד מאוד שיקרה) והאח הזה של בני לא משחק ממש טוב... הוא מוסיף לעלילה אבל הוא לא משחק טוב.. הקטעים איתו משעממים אותי.. אז זהו... איזה חפירה ועוד על פרק אחד מסכן....

פרק מדהים!

זוהר ודניה- זוהר מעצבנת אותי...הסיפור שלהם קצת תקוע... מישהי פה אמרה שבדניה יש צדדים אנטישמים שזה ממש שטיות.... זה כמו להגיד שכל מי שאמר בחיים שלו "פרסי קמצן!" הוא גזעני...יש ביטוייים כאלו...כמובן שאני לא מצדיקה את זה...אבל מכאן עד אנטישמיות זה גרך ארוכה... אביגייל וגידי- וואו אני כל כך מתחברת לסיפור שלה אני מרגישה שהוא שאוב מהחיים ... ההתנהגות שלה עם גברים...ההרגשה שאין שום דבר שהיא יכולה לתת חוץ מסקס ואולי בתמורה היא תקבל חיבוק... זה שהיא נקשרת עם גברים מבוגרים יותר... העיניין שהיאט ישר רצה לשכב עם חבר שלה כשהיא מרגישה פגועה כי היא לא מבטא רגשות מרגישה שהיא תיזכה בקירבה רק אם תתן בתמורה מיניות ומין... והיחסים עם אמא שלה שהיא לא ממש מתנהגת כמו אמא אלא כמו שותפה בבית...ומוציאה את התיסכולים שלה עלייה...
זוהר ואביגייל נפגשות!?(לא ניראה לי שהן ממש מתאימות אחת לשנייה) כל הסיפרים בסוף ירקמו ביחד?...נחמד..לא ציפיתי לזה... אני מפחדת שזה יהיה קצת לעוס...אבל הכתיבה בסידרה מדהימה אז נחכה וניראה

zzzooosh

New member
לא כל מי שאמר פרסי קמצן הוא גיזעני

אבל מי שבאמת חושב שכל הפרסים קמצנים הוא באמת גיזען ויש הבדל....

B a 7 a K

New member
חומד,

אני לא "מישהי", אני "מישהו". אני לא מבין למה בנות בתפוז בטוחות כ"כ הרבה פעמים שרק בנות אחרות נמצאות בפורומים. לא כ"כ קשה לבדוק. לא משנה. אמנם את צודקת במה שאת אומרת, אבל יש הבדל. כן, יש הבדל בין סטריאוטיפים עדתיים לסטריאוטיפ שהוא השתמש בו. לפחות לדעתי. מעבר לזה, לי זה די ברור שהעניין הזה עם דניה-לא-מת-על-יהודים, אמור להתפתח, ולכן הם בכלל הזכירו את זה כדי לתת טריגר להמשך. אוקיי, אז צדדים אנטישמיים זה מינוח מוגזם, ראית מה הייתה השעה? אבל זה לא כמו להגיד "פרסי הוא קמצן". לכל אורך התפתחות האנטישמיות באירופה ובעולם, הסטריאוטיפ העיקרי הוא: "היהודי רודף הבצע", והדברים שהוא אמר שם לא היו כ"כ תמימים.

חומד?! אה?!../images/Emo5.gif

זה לא כזה...עקרוני לי לבדוק אם אתה בחור או בחורה זה גם ממש לא רלוונטי למה שאמרתי.... ואני די בטוחה שיש פה עוד בנים חוץ ממך..לפחות ככה הם מציגים את עצמם... ובקשר לכל השאר.... עולה ממה שכתבת שממש ניפגעת וקיבלת את מה שכתבתי כתקיפה אישית וזה ממש ממש לא רק הבעתי את דעתי... בקשר למה שאני חושבת על מה שאמרת...אני לא אכנס לזה כי זה ממש לא עקרוני לפורום... ואתה גם מרגיש לי כבן אדם עצבני... אז מיצטערת אם ניפגעת...אל תקח הכל כל כך אישית

B a 7 a K

New member
חחח, זה מעניין.

לבדוק אם אני בחור או בחורה היה כבד מדי, אבל "להרגיש" שאני עצבני, אין לך שום בעיה.
כבוד. אין לי רצון לריב פה עם אף אחד. ךא היה שום דבר אישי או נעלב במה שכתבתי.

למעלה