שירשור פרק שבועי

harmless

New member
לי המרצה לחוזים מזכיר איזה

סרט מצויר ואני לא מצליחה לזכור מי בדיוק וזה משגע אותי. לפחות אני שמחה סוף סוף שגיליתי שאיי ג'יי דומה למפקדת אקה מנילס הולגרסון

המורה שלך להיסטוריה????????????????

אז את צריכה לראות את הבוס שלי!!!!!!!!!!! אני אפעם לא דיברתי על זה,אבל הבוס שלי זה העתק משוכפל שלו!!!!!!!(הוא לא ננס כמוהו, אבל בפנים,הגומות העניים האף המוזר הזה..הכל בול אותו דבר!!!!!!!!!!) בכל אופן...זה עושה לי בעעעעעעעעעעעע....כי גם החליפו לי את איג'יי וגם החליפו לי את המנהלת באותו אדם כמעט באותו תזמון? זה כמעט מצמרר אז אני מנסה לא לחשוב על זה...

Hieros Gamos

New member
חחח פריקי....

אני צכה לראות אם יש תמונה של גבי כשהוא לא שמן ולהשוות לקרסוול... הם לא כל כך דומים אבל משהו בפרצוף שלו זעק לי מישו מוכר ורק עכשיו הבנתי מי זה חח

../images/Emo178.gif../images/Emo178.gifהחח..הימים הטובים../images/Emo178.gif

של ג'אג..שידעו לנצל את המשאבים הטבעיים שהיו להם בסדרה!!!

Hieros Gamos

New member
טוב עוד לא נאפה לי 19 כי רק התחלתי

אותו לפני 40 דקות אבל אם אתם רוצים תמונות הארם בסיוויז מ18 יש בשפע חח

מצד שני...

אני יצאתי עכשיו מהמקלחת ובברכת לילה טוב לכם ובברכת HELLLO להארם אני פורשת למיטתי בדרכי לראות את הפרק (שאפוי מזה שעה וחצי אגב
) אז אם השבוע שלי נפתח ככה, עם הארם, זה בטח חייב להיות שבוע טוב!לילה טוב לכולם! (אה..וגל? את יודעת שאם תציפי את הפורום הזה בתמונות של דיויד , לא משנה מאיזה פרק או עונה, אני לא אוציא הגה נכון? (נו טוב..אולי יגיד רק :
...חחח אבל חוצמזה..אני מבטיחה שאני לא אוציא מילה...
)

Hieros Gamos

New member
חחחחחח כשיהיה לי רגע פנוי היום, ולא

יהיו הרבה כאלה אני אשתדל... בינתיים הפרסומת של תנובהשל האישה הזאת שעושה גשר ומישו נמצא עליה מאוד מטרידה אותי.. טוב תאחלו לי בהצלחה בפעולה ובישיבה שאחרי כדי שזה יעבור מהר ונחזור הביתה חח

AKAKAK

New member
את הקטע הזה לא ראיתי עם המדים

פתחתי רק שהוא היה על הדוכן העדים.

AKAKAK

New member
הוא היה במדים מרינס על הדוכן

אלא עם אני טועה כמובן.

תרי,נתתי הצצה חפוזה ביותר לפרק

ואחד הדברים שהצליתי להבחין זה שהמדים שלו היו מגוהצים לאללה...חחחחחמה זה? מי גיהץ לו ככה ואפשר לסדר שיבואו אליי לגהץ ככה את כל הארון?חח יש לי אובססית גיהוץ..אני לא יכולה ללבוש שום דבר שלא מגוהץ למשעי ונראה לי שלראשונה מצאתי מישהו שמגהץ יותר טוב ממני! אני חייבת אותו/ה לפסח FCOL!!!!!

טוב, הנה לא יכולתי להתאפק!!

צילמתי שתי תמונות מהפרק ועכשיו אני בהחלט הולכת לראות אותו!!

OMG תרי צדקת!!!

החולצה באמת עומדת להתפוצץ כל רגע מהשרירים שלו!! יוווווווווווווו הוא יכול להרים אותי עם יד אחת!!
וווווווווווווווווווווווווווווווווואו כמה שהוא שקסי!!!!!!!
גאאאאאאאאאאאאשש!~

רק עוד שתי הערות קטנות ועפתי ../images/Emo9.gif

1. הידעתם שפטריק ודיויד באותו גיל? תראו מה זה עניין של גנים... 2.כמה שזה שקסי בעניי גבר שנראה כמו הארם עם מדים וגופיה חלקה לבנה ממתחת! אווויש לאכול אותו!!!!!

למעלה