שירשור פרק שבועי

AKAKAK

New member
שירשור פרק שבועי

למרות שהוא מתחיל רק ב 10 פתחתי עכשיו וסליחה שקראתי לגאגית גיגית,זה לא היה הבכוונה
ושבוע טוב גם לכם/ן ושרשור נעים.

AKAKAK

New member
אני כאן פעם בשבוע ולא גר כאן ../images/Emo3.gif

אם זכור לי טוב התנצלתי גם שבוע שעבר,אם לא כנראה לא זכרתי להתנצל
,אנעל את אצמי בתא ואזרוק את המפתח. בנוסף מזה גיגית לא רחוק גאגית
,כך שזאת חצי נחמה. לסיכום העניין,אני שוב מתנצל.

AKAKAK

New member
ההתנצלות לא יצאה טוב,שוב סליחה

הנסיון להעלות חיוך על פניך לא הצליח,אז שוב התנצלות.

Dark Storm

New member
*אהם* לא לעצבן את סוזי ../images/Emo11.gif

חחחח ממש לא הולך לך עם ההתנצלות הזו אה?

AKAKAK

New member
בדרך כלל אני מתנצל בצורה פשוטה

הפעם ניסיתי בצורה אחרת שתעלה על פנייה חיוך,אך יצאתי
קשות אז לפעם הבאה אזכור,להתנצל בצורה רגילה ולא לנסות להעלות על פני הנעלב/ת חיוך,רק התנצלות פשוטה
.

harmless

New member
כבר אמרתי שאני אוהבת את עונה 7?

כבר אז לסטורג'יס היה תקוע מקל בתחת. ואהבתי מה שהארם אמר לו כשהם היו במשרד שלו, משהו כמו שאם הוא יהיה בצרה אז עדיף שהוא לא יהיה בסביבה (לא זוכרת - הייתי עסוקה בלבהות בהארם). אז 3 שנים אחרי שסטורג'יס החליט שצריך להעמיד לדין את באד , הוא אומר שצריך להעמיד לדין את הארם - הארם ממש חוזה עתידות (מה המספרים של הלוטו?). בקשר להארם וסינגר- זה רק אני או שאחרי שהם דיברו, והוא נתן לה מבט כועס, היא נתנה לו מבט של "חכה חכה בבית" ? או מבט של "אנחנו נמשיך את השיחה של הקומנדר והלוטננט אחרי זה - ואל תשכח לגנוב מהסט את המדים"? למה הארייט קראה לסינגר Ma'am הם הרי באותה דרגה...שיהיה ושמו להארם עיפרון בעיניים- כי הם היו אפילו יותר בולטות ביופין מתמיד.

AKAKAK

New member
פרק יפה,אך ממוצע,אך די מצחיק

עם הקטע שמנסים למצוא לאדמירל דייט.

../images/Emo41.gif תרי, אני איתך!

זה היה כ"כ ברור שזה החבר'ה הטובים נגד הרעים בפרק הזה...תנחשו מי היה ברעים? סטאורג'יס וסינגר כמובן! אתם יודעים, הפרק הזה עורר בי תהיות ....מעניין אם כזה דבר היה קורה בישראל, האם חברים לעבודה היו באמת מעמידים לדין את חברם ומנהלים חקירה ללא משוא פנים? אני חושבת שלא... כלומר, לא שאני חושבת שהיה צריך להעמיד את באד לדין ושהסטאורג'יס הדפוק הזה צדק במשהו...פשוט , סתם , חשבתי לי , אם היה משהו יותר גרוע קורה האם התרבות שלנו היתה מסוגלת לאפשר משפט הוגן ללא טיוח וכיסויי תחת לחברים? בכל אופן...לדברים יותר נעימים, תרי, אכן היה לו איפור מתחת לעניים-ואכן- העניים שלו נראו אף סקסיות ומטריפות יותר מתמיד...אני מדמינת לעצמי סיטואציה שבה אני יושבת מולו והולכת לאיבוד רק בכחול הזה של עניו...אווווווווווווווויש....מה עשית לי עכשיו! גרמת לי לדמיין! ילדה רעה! בכל אופן, כל פעם שאני רואה את סינגר
על המסך,אני תופסת קריזה ו*נמנעת לחלוטין מלחשוב מה היא תעולל לו בבית thank you very much!******** אני רוצה לדעת רק מה אני רוצה לעולל לו בבית!
אוייש כמה שהוא יפה...
איג'י היה ענק כמו תמיד (כמה שהוא חסר היום...למרות שקרוסוול חמוד זה עדיין לא איג'י..)המשפחתיות כבר לא שם וטוב שלפחות קוברים את ג'אג כל עוד היא גוססת ולא ממשיכים לרטש את גופתה לאורך עונה נוספת...

לא נורא סוזי

הייתי צריכה כבר ללכת לישון כי אני צריכה לקום מוקדם לעבודה כמו שאת רואה מה השעה עכשיו
טוב אני חייבת לזוז לעבודה

AKAKAK

New member
נצל"ש,הפרק שהיה ב starworld

היה יותר רציני ויותר יפה.(ביום רביעי)

Hieros Gamos

New member
זה היה פרק מטומטם בסטארוורלד חח

לא ראיתי אותו אבל אני זוכרת זה the promised land והם עיוותו את המדים הישראליים חחח חוצמזה שהסיפור שם על האידיוט היה מעצבן... אבל יש שם אחלה קטע שיפרי כשהם חולקים נודלס
אה והכוונה הייתה שלא ראיתי ביום רביעי...התנור כבר סיפק את הצורך הזה חח

harmless

New member
אוקיי הייתי חייבת להביא את התמונה

הזאת מהבורד THUD!!!

Hieros Gamos

New member
חחחח גמני ראיתי את זה....DROOL

חחח אוקיי משו מטריד ביותר... כל הזמן הזה קרסוול הזכיר לי מישהו... רק עכשיו קלטתי את מי.... הוא מזכיר לי את המורה שלי להיסטוריה!!! גאד *shudder* חחח לא נורא אני אוהבת את גבי....יש לו אותו אופי כמו של קרסוול LOL

למעלה