../images/Emo41.gif תרי, אני איתך!
זה היה כ"כ ברור שזה החבר'ה הטובים נגד הרעים בפרק הזה...תנחשו מי היה ברעים? סטאורג'יס וסינגר כמובן! אתם יודעים, הפרק הזה עורר בי תהיות ....מעניין אם כזה דבר היה קורה בישראל, האם חברים לעבודה היו באמת מעמידים לדין את חברם ומנהלים חקירה ללא משוא פנים? אני חושבת שלא... כלומר, לא שאני חושבת שהיה צריך להעמיד את באד לדין ושהסטאורג'יס הדפוק הזה צדק במשהו...פשוט , סתם , חשבתי לי , אם היה משהו יותר גרוע קורה האם התרבות שלנו היתה מסוגלת לאפשר משפט הוגן ללא טיוח וכיסויי תחת לחברים? בכל אופן...לדברים יותר נעימים, תרי, אכן היה לו איפור מתחת לעניים-ואכן- העניים שלו נראו אף סקסיות ומטריפות יותר מתמיד...אני מדמינת לעצמי סיטואציה שבה אני יושבת מולו והולכת לאיבוד רק בכחול הזה של עניו...אווווווווווווווויש....מה עשית לי עכשיו! גרמת לי לדמיין! ילדה רעה! בכל אופן, כל פעם שאני רואה את סינגר
על המסך,אני תופסת קריזה ו*נמנעת לחלוטין מלחשוב מה היא תעולל לו בבית thank you very much!******** אני רוצה לדעת רק מה
אני רוצה לעולל לו בבית!
אוייש כמה שהוא יפה...
איג'י היה ענק כמו תמיד (כמה שהוא חסר היום...למרות שקרוסוול חמוד זה עדיין לא איג'י..)המשפחתיות כבר לא שם וטוב שלפחות קוברים את ג'אג כל עוד היא גוססת ולא ממשיכים לרטש את גופתה לאורך עונה נוספת...