שירשור פרק שבועי

שירשור פרק שבועי ../images/Emo9.gif

כל ההודעות בנוגע לתכנית של היום נא לשרשר לכאן
תודה וצפייה מהנה

moshavnikit

New member
רעות ../images/Emo7.gif

בחיים לא חשבתי שהיא תעוף ראשונה.. ראיתי חלקים מנולד לרקוד וחלקים מהישרדות, רעות באמת לא היתה במיטבה הערב, אבל לעוף ראשונה? היא ממש טובה!! *מאור, תודה על פתיחת השרשור

יהיה בסדר, קטן עלייה...

היי, אני בת דודה של רעות, טל וינברגר, אני כמוך מאוד מאוד עצובה על העובדה שהיא הלכה היום.. זה בטח לא נעים לראות בת דודה בוכה.. היא מקסימה ורקדנית מצויינת וראו את זה באודשנים ואני מאמינה בה, באמת. הכי אמיתי שיש. לא הגיע לה ללכת, היא טובה יותר מהרבה רקדנים שעדיין יפזזו להם.. אני חושבת שהיום התוכנית הייתה מתחת לכל ביקורת בנוגע לחסינות שהעניקו. זה הכעיס אותי והשאיר לי טעם רע. אבל אני מאמינה ברעות ויהיה בסדר, היא עשתה דברים גדולים מאלה... רקדה במקומות בעולם ועשתה דברים שחצי מהרקדנים לא רק בתוכנית אלה בארץ לא עשו. עוד ישמעו ממנה...זה בטוח...

אבל היא הייתה על הפנים

אני נורא אוהבתא ת הנבחרת השנה, יש המון חזקים. רעות טובה, כמו רוב הנבחרת. אבל היא באמת לא הייתה טובה היום. גם בלירי (איך ששמעתי שהיא צריכה לעשות לירי הצטערתי בשבילה. היא יותר מידי חזקה וכזו אגרסיבית בשביל לירי עדין. אני דווקא אוהבת חזקה ואגרסיבית, לא לפרש את הניתוח לא נכון!!) וגם בסולו. נעמה לעומת זאת הפתיעה אותי ממש לטובה. הייתי בטוחה שהיא תהיה גרועה וכל זה, אבל היא הייתה חזקה P: ובכלליות היה נורא נחמד יחסית לסיפתח. אה - אולה והראל (?) היו מצויינים. הגיע להם :)

תסתכלי אחורה על כל העונות...

ובאמת תנסי לחשוב מתי החמיאו והריעו לרקדנים על ביצוע לירי מצויין? אולי פעם אחת וזה היה עם תום וינברגר נדמה לי וזהו. אף אחד כמעט לא יוצא טוב בסגנון הזה. תוכנית ראשונה התרגשות והכל, אבל לעזאזל מה זה המשחק מכור הזה? מישהו יכול להסביר לי למה העבירו את נטליה ותות? זה הכעיס אותי, אני לא מחפשת דברים ותירוצים הקהל דיבר... חבל שהיא פשוט לא קבלה במה.. זה לא נעים לעוף ראשונה..

insane sanity

New member
באמת?

דווקא מאוד חיבבתי אותה באודישנים, התחברתי אליה ואפילו חשבתי שתגיע רחוק בתוכנית. באמת אני חושבת שהיא הייתה חלשה אתמול. ההתרגשות השפיעה עליה וראו את זה. זה המשחק, אין מה לעשות ;) ד"א, אני חושבת שהיא אחת מאלה שקיבלו הכי במה, הראו אותה המון בפרומואים ותפסה מקום באודישנים (בעוד שיש כאלה שכמעט ולא הראו כמו נעמה, מקס..). אני בטוחה שהיא תמשיך לרקוד, היא מוכשרת בטירוף, יצירתית, באמת אומנית. ובתכלס זה מה שחשוב. שיהיה לה המון בהצלחה, תמסרי לה :)

אני מודעת לזה

כל ידע הריקוד שלי מבוסס על התוכנית הזאת P: ברור שאני עוקבת. אבל מה לעשות שזה גם חלק של מזל, ואצלה זה לא הלך. גם לא בסולו

דניבויss

New member
היא טובה במיוחד יחסית לכך שהיא לא ממש

קלילה ,הכל יחסית לרקדנים כמובן ,,,אני דווקא הרגשתי שהיא תיהיה ראשונה .

זוהי בעיה אצלנו הוינברגרים...

מבנה גוף, אבל היא שרירית מאוד. בחיי רוקדת מגיל אפס... טוב דיי זה כבר מתחיל באמת לבאס אותי כל הסיפור... דברתי איתה היום ובאמת שניסיתי לעודד אותה אבל בעיקר את עצמי :) היא נשמעה בסדר קצת בהלם...אבל יעבור לה וגם לי :) שיהיה לשאר בהצלחה יאללה אני רוצה את ארתור כנולד לרקוד הבא...(אם כבר רעות לא בפרק...)

אני לא מאמינהההה

איך העיפו ככה את נעמה? ואת מיכל השאירו.... האמת...שכמה שאני אוהבת את תות...הדואט שלהן לא היה חזק בכלל. אולה הייתה מדהימה! רק חבל שזה נופל על הישרדות=/

חח אני לא מבינה מה זה השם הזה אולה...

זה אולגה לא אולה אולה זה ברוסית ואם כבר אוליה... אכן מוזרה:)

אור פרא

New member
דה ז'ה וו לעונה הקודמת

רקדנית מודרנית חזקה (רעות היום, עדי בעונה הקודמת) עפה ראשונה. רק שרעות לא תגיע באורח מסתורי לגמר, זה כבר יותר מדי דומה.

לא הבנתי

בתחילת התוכנית צביקה הדר אמר שיודחו 2 בסופו של דבר הודח 1 [מי שרציתי שתודח-למען האמת]. מה קורה פה?

הוא חירטט שכביכול...

הנבחרת מאוד חזקה העונה ולכן השופטים וההפקה החליטו שיעוף רק אחד בסופו של דבר ולא 2... סתם עוד חירטוט כדי להוסיף הצבעה נוספת ולגרוף עוד מזומנים..

moshavnikit

New member
באמצע התכנית הם החליטו שיוותרו רק על מתמודד

אחד.
זה מה שצביקה הדר אמר

למעלה