שירשור פרק יומי!

Rioter

New member
הוא לא בןדוד שלו,

הוא אחיין שלו, עד כמה שזכור לי O: לא?

o r t a l13

New member
וואו! איזה פרק יפה!!...

שלומיק על בטוח לא מהמסכות כי הוא לא מת, היה סוף ממש יפה! חחח הסקורפיו על סוזי היה יפה הקטע בסוף שראו את כולם עם השיר.. בקיצור, היה פרק ממש יפה!

sHiRa De LoCa

New member
אחלה פרק.

סוזי מתה,שוב אני חושדת שעומד לקרות משו בן ניצן לניני,בן בן דביל,ושלומיק חי.חחח

שכטרון

New member
היו כמה דברים צפויים../images/Emo59.gif

כמו זה שסקרופיו יחטפו את סוזי, וש"הזדמנות חייה" של אלי זה הנחייה ב-MTV, אבל בסה"כ היה פרק בסדר... ובקשר למסכה שהראתה לאיה את רותם בטלויזיה, זה באמת נשמע כמו דניאל

זה הכי כל-כך צפוי../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

שהם יהרגו את סוזי..
אבל זה לא אומר שהכתבה לא תשודר.. ואיה מסכנה
מכריחים אותה.. אני לא מבין אם לינה טובה או רעה ומה הקטע של דורי
איזה טמבל
.. פרק טוב..

nWkobi

New member
וואו!

נראה לי שדגנית עומדת לספר לבן בן את האמת על שלומיק...ואגב מסתבר שלא אותו הרגו המסיכות...אז אולי זה כן דניאל....או מישהו אחר שלא חשבנו עליו... ואגב המסיכות,אם איה שיתפה פעולה זה אומר שמתישהו בקרוב הם ישחררו אותה?

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifספוילר|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תקציר פרק של היום-
פרק 104- בן בן מספר לניני על חשדותיו. ניצן ודורי בשיחה גורלית. לינה מבצעת נסיון סחיטה בשליחות סקורפיו. מולי מגלה את הכתבה של סוזי. אלי מקבלת הזדמנות של פעם בחיים. והנה תקציר פרק של מחר-
פרק 105- רוני מסייעת לאלי להתכונן לאודישנים. בן בן מגלה שהחשדות שלו היו מוטעים. הזקן מגלה מדוע הוא זקוק ללמדא קלאוד. מיקה ואבי מעודדים את דורי לתקן את הנזק שגרם. צפייה מהנה

KiShKooSh

New member
דיי כבר!!!!!!! נמאס!!!!!

אפילו אלי נוסעת ללןונדון? לא יכולתם להזכיר לי את לונדון בזמן יותר גרוע? לסידרה הזו יש תכונה בלתי נסבלת להזכיר לי דברים בזמן הכי גרוע, ותמיד זה לא קשור לסידרה בכלל. אז אלי פתאום נבחנת לMTV בלונדון
דווקא עכשיו ממש הייתי צריכה לשמוע לונדון

למעלה