שירשור פרטים...

אניניניניני

שם:תנחשו
גרה ב:ת"א גיל:14 אוהבת:לצייר, חיה ונושמת מוזיקה, לדבר במסן/אייסי, להיות עם חברות אממ... נראה לי זהו

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo187.gif

שם: הילית גרה ב: אילת עיר החטאים והפשע גיל: 18 מואהאאהאהההה אוהבת: מוזיקה,בעלי,חיות,מוזיקה,לאכול,מוזיקה
והכי חשוב: מארון,גוד ולינקין שולטים!

CiNdErElLa3887

New member
ג'ו../images/Emo9.gif

שם:הילע
גרה ב:פתח תקווה גיל: 17 אוהבת:אממ טופי!..חח להיות עם חברים
להסתובב בת"א
, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט, לשחק בסימס 2..נממ מה עוד..אה כןןן מארון !

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifאוי לא ראיתי את האוהבת../images/Emo7.gif

אוהבת:מארון 5
מחשב טלפון עם חברות ואת חברות שלי
ואת כל הבעלים שלי..
ובמיוחד בשבילך הילע את אישתי היקרה

NoWords

New member
טוב נו...../images/Emo182.gif

שם: נעמה עיר: ראשל"צ גיל: 15 אוהבת: לשמוע מוזיקה [והרבה]

galevine

New member
יייאיי שמחה שיש היענות..!

עכשיו קל לי יותר לדעת מי זה מי:)!!!!

אנייי../images/Emo41.gif

שם: אמבר גרה ב: החור פ"ת גיל: 13 אוהבת: מארון, לישון, לראות טלוויזיה, מחשב, סימס, קניון, להיות עם חברות, הארי פוטר, לקרוא, לרקוד, לשחות... שונאת: צבועים, שקרנים, פקאצות, פרחות, זונות (לא המקצוע עצמו.. נו אתן יודעים
) מאכל אהוב: נודלס, בורקס... תוכנית טלוויזיה אהובה: "משפחת סימפסון" ו"מופע שנות ה-70" צבע אהוב: כחול בלוג: "פרפרים לבנים" קומונה: בעלת מסר חשוב! להרוג פקאצות! ויש תמונה מצורפת..

KerenWelling

New member
אני?!..

שם: קרן
. סופר קרן. גרה ב: בית!!! (חולון
) גיל: 16 ו..אממ...שניה אני מחשבת! חודש פחות 5 ימים
(3 יחידות. אין לי כח לחשב כמה ימים זה נו!) אוהבת: מארון5!!!!! ובכלל מוזיקה, משחק, ריקוד, לחיות את החיים ולהנות עם אנשים!

mor kutcher

New member
עונה>>>

שם: מור גרה ב: ת"א גיל: 14 וחצי אוהבת: NO MUSIC-NO LIFE, קולנוע והוליווד:)אוהבת לשיר...

simple girl1

New member
עכשיו אני...

שם:מאיו'ש גיל:14 וחצי עיר:חור נידח באמצע שום מקום=>ערד... אוהבת(מוזיקה):מארון 5,גריין דיי וסימפאל פלאן...:) אוהבת (לעשות):לישון,לשמוע מוזיקה ולעשות לעשות שופינגגגגגגגגגג!!!:) שונאת: בני גורן=>הרסת לי ת'ילדות!!!<=זה שכתב את הספרי מתמטיקה!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

KerenWelling

New member
חחחחחח בני!! איזה קפיטליסט!

הוא גר באיזה וילה ענקית חחחחחח לא משנה יש לי איזה סיפור עליו חחח

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifME

שם: איב.
בכבודי ובעצמי. גרה: בבית של בראד.
אוהבת: בראד פיט
, הובסטנק
,מארון
,מוזיקה
,נאמאנאמ נראה לי שזהו.

עונה../images/Emo9.gif

כן כן..לא הייתי פה קצת הרבה זמן \: ,מבחנים,שעורים,וכל החרא .. טוב אז עכשיו אני פה לבנתיים ואני עונה: שם: לירון גרה ב: נתניה גיל:14 אוהבת:מוסיקה-מארון 5
,טלווזיה וקולנוע,חברות
...

shallit

New member
אני...

שם:רותם גרה ב:כרגע אני גרה בסיאטל - רדמונד בארצות הברית אבל בסוף השנה חוזרת לביתי בקרית חיים!!!!
גיל:14 {עוד חודש} אוהבת:לשמוע מוזיקה {במיוחד מארון וכריסטינה אגילרה} לקנות בגדים ונעליים... ולראות סרטי מלחמה - מלחמת עולם שניה במיוחד!... אההה ומכורה קשות לאחים לנשק {Band Of Brothers} ראיתי תסידרה יש לי תדיוידי את הספר... חחח

אוף, חשבתי שאנחנו אותו תאריך!

חחח אני 11 בדצמבר אבל התאריך העברי שלי זה בנר ראשון של חנוכה שזה יוצא השנה ב7 לדצמבר... חחחח את אותו תאריך כמו ג'ו-ג'ו *הזמרת בת 13*

למעלה