שירשור פרטים...

galevine

New member
שירשור פרטים...

קיי יש פה המון ילדים שאין לי מושג איך קוראים להם ואני מכירה אותם רק לפי כינויים..אז חשבתי וחשבתי שנעשה שירשור פרטים..לא לכתוב הרבה פשוט שנכיר יותר טוף!אז אני אתחיל... שם:גל גרה ב:רעות (מודיעיןןן--עיר העתיד בעעע) גיל:14 וחצי.. אוהבת:חולע על גיטרע!!!!חלק ענק מהחיים שלי!!! מארון 5 המהממים כמובן!!!!!אני גם אוהבת לרקוד ולשמוע מוזיקה חולה על מוזיקהההה!!!!!!!ווומה שאני הכי אוהבת לעשות זה לשחקקקק..!זהוו! מממ מקווה שתמשיכו מכאן... לאב יווווו

עכשיו אני!!!

שם: רונה לווין *הלוואי* גרה ב: הוד השרון גיל: עוד 28 ימים 14! אוהבת: גיטרות-זה פשוט דבר יפה! אדם לווין-זה פשוט דבר יפה!! *חחחחחחחח* מארון 5!!!!!!!!!! שולטים!!!!!!!! מתה על איפור, על נעליים ועל בגדים! הכי אוהבת לעשות: לעצב בגדים *וגם קצת נעליים*
Love&Kisses, Rona Levine

n o f a r i

New member
מממ שלי ../images/Emo9.gif

בת: 17 וחצי נראה לי אני מייצגת פה את הגדולים :) גרה ב: בצפון איזור הקריות וכרמיאל... מתה חולה וחייה מוזיקהההה!!! אמ טי וי גלגל"צ מה שבא ברוך הבא :) זהו בעיקרון..

FlamingIce

New member
נעים מאוד../images/Emo140.gif

שם: מורן
גרה ב: פ"ת
אוהבת: להתנחל אצל חברים
, לצאת לת"א- דיזינגוף סנטר שולט
!!! שופיננגגג
, לרוץ
, להשקיע בחדר עיצוב שאנטי
.

inbary

New member
תורי

שם:ענבר גרה ב:גם ככה לא תדעו... גיל:13 אוהבת:מוזיקה!
ואת הגיטרות שלי!!!!
זהו...

Daniela one

New member
:-../images/Emo9.gifעכשיו אני!

שם:דניאלה גיל:14 וחצי אוהבת:מוזיקה,מארון 5 כמובן, אומנות, עיצוב ועוד הרבה...

SAMAR

New member
אני!

שם: סמר גרה: בירושלים גיל: עוד חודש 16 אוהבת: לשמוע מוזיקה [לינקין, מארון, דפטונס, בלינק ולאחרונה גן קין] לנגן על גיטרה, לצייר, לרקוד ולעשות שטויות! ו....זהו זה פחות או יותר אני...

KerenWelling

New member
שניה צריך לברך אותך לפורום../images/Emo12.gif

אז ברוך הבא!! אלא אם כן אני מפגרת ולא שמתי לב שהיה לך שרשור- דבר שממש הגיוני שקרה.

רעיון ענק!

אני- שם- רונה גרה ב- רחובות!!! גיל- 17 וחצי...מי אמר שהוא הכי גדול פה בפורום?!?!?! אני יכולה להיות אמא של כולכן
אוהבת- מקום ראשון- מוזיקה של מארון ומוזיקה בכלל....תרופה לנפש!!! MUSIC IS THE ANSWER ! מקום שני- קעקועים....מתה על זה! מקום שלישי- קניות...לא משנה מה, העיקר לקנות אמ...וזהו....אההה כן, איך שכחתי: עוד מספר חודשים אני אומרת שלום לבית הספר! ומקווה לא לראות אותו או כול דבר דומה לו בשנים הקרובות! יחי החופששששששש!

n o f a r i

New member
חחח אני אמרתי ../images/Emo9.gif

ואני גם מסיימת עוד 5 חודשים בית ספר!!!! וטסט בקרוב וואי איזה לחץץץץץץץ

Falling Tears

New member
אני עצמי ואנוכי

שם: קולן גיל: 15 (עוד 11 יום זה רשמי) ישוב: ראשון לציון השולטת אוהבת: גוד שארלוט, מארון5, באסטד,הובאסטנק ועוד הרבה להקות רוק מגניבות.. לא אוהבת: כרישים ובצפר משעמם לי

sheepi

New member
אנייי..%^*$^*../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif

שמי הישראל: מרין
גרה בנתניה גיל:15 וחצי אוהבת:את אדםםםם
מתנדבת במדא אוהבת לשיר לרקוד לשחק כדורסל
ים והרבהההה ומממ...נהנת מהחיים כמו שצריך

למעלה