שירשור פעולות!

שירשור פעולות!

איך היו הפעולות שלכם???? לנו הייתה מסיבה אתמול, היה בסדר... ציפינו ליותר.... ובלי קשר היה לי חרא של יום...
נועה.

הייתה אחלהההה

העלתה בי נקודה למחשבה.... לא יודעת אם שמעתם על זה אבל הנוער אירגן הפגנה-מאבק כדי לשנות את החברה שלנו.... אז סתם הלכנו לגן הורדים ושמענו הרצאה ליד אוהל המאבק... היה נחמד.... :))))))

פרה גאה

New member
פעולה נחמדה

אולי אתם זוכרים שסיפרו פה על הפעולה שלנו שעשו לנו מישחקים כאלה ובסוף לא היה ממש מסר אבל היה נחמד... אז גם היו כל מיני חוקים מוזרים שהיינו צריכים לעשות ואתמול בפעולה הראו לנו את הסרט הנחשול (או הגל) שבקיצור זה סרט שמתחיל במורה שעושה הרצאה על הנאצים ואחר כך הוא אומר לילדים בכיתה לעשות כל מיני דברים כמו איך לשבת נכון בכיתה ושצריך לעמוד לפני שעונים על תשובה והיה להם בסוף גם שם (הנחשול/גל) והצדעה וגם מן סיסמא והם התחילו להיות כמו הנאצים והם הרביצו לילדים שלא היו חלק מהגל ובסוף הוא מסביר להם איך הם היו צריכים שמישהו שיתלט עליהם ויתן להם פקודות והם הפכו להיות כמו הנאצים... אז ניסו לעשות לנו את זה אבל לא הלכו עד הסוף... ואחר כך עשינו שיחה מה ההבדל ולמה הצופים זה לא כזה דבר ואח"כ גיליתי שגם עשו את הניסוי הזה בארץ כמו שבסרט (שזה מבוסס על מקרה אמיתי) וזה הצליח....

../images/Emo58.gif-אני ויעל קוראות את זה!!!!!

בלעעעע אבל לא קראתי על מהזה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא רוצה לגלות מה יקרה אני שמה סימן של ספויילר!!

אז ככה...

נעה- מדוע היה לך יום חרא
אני יכולה להגיד לכם למה לי היה יום חרא
*ההודעה מצונזרת משמות כי הן כותבות בפורום זה* מחר, ביום שלישי וביום חמישי יש לי מבחנים וכפי שכבר סיפרתי לכם (או שלא) ההורים שלי לא מרשים לי ללכת לפעולות (או לכל דבר שקשור לצופים) כשיש לי מבחנים... אז היום הייתה פעולת סרט. והודעתי לראשג"דית שלי שאני לא אגיע היום ולא ביום שלישי כי יש לי מבחן מחר ובוחן ביום חמישי. בקיצור, בשעה 20:00 **** מתקשרת אליי ואומרת לי שיש לנו ישיבה דחופה ושואלת אם אני יכולה להגיע
אז אמרתי לה שאני לא יכולה כי ההורים שלי לא בבית. אז מאחורה הראשג"דית כזה אומרת שאני יכולה להחליט- או היום או מחר
ואני אומרת שאני לא יכולה גם מחר ואז הראשג"דית לוקחת את הפלאפון ומתחילה להגיד לי שזו ממש חוצפה וכל מיני דברים כאלה ואני מנסה להסביר לה שאם זה היה תלוי בי אז הייתי באה ולא הייתי מפסידה שום יום פעילות ובלה בלה בלה... והיא אומרת לי שגם ל**** יש מחר מבחן ובכל זאת היא לפעולה... ושההורים של **** רוצים להוציא אותה מההדרכה אז למה שהיא תידפק ואני לא
ועוד כל מיני שטויות... ומאחורה אני שומעת את **** מחממת אותה עליי... ארררררררררררר.... אין לכם מושג איך אני עצבנית
עדיף לי כבר שיעיפו אותי מההדרכה
גם ככה אני לא נהנית מזה ויש לי צוות חרא

בחיים לא יעיפו אותך!

לא מעיפים אנשים מהדרכה - רק במיקרים ממש ממש נדירים - כי צריכים אותם!!! השבט פשוט צריך אותך, הוא צריך כל מדריך ומדריך, והוא לא יוותר עליהם סתם ככה... אז אל תתחילי לחלום על זה שיעיפו אותך... ועכשיו אני עוד יותר עצבנית מכשכתבתי ת´הודעה כי שמעתי מה היה בישיבת שכב"ג, אני אפרט מחר, כי אני לא יכולה להיות עכשיו במחשב, אבל זה ממש דומה למצב שלך...

למעלה