שירשור פסיכומטרי !!

MoOsHoN17

New member
שירשור פסיכומטרי !!

לאור העובדה שהיום תודה לאל סיימתי עם הפסיכומטרי (בתקווה לצמיתות) רציתי לשאול אתכם כמה דברים בקשר לבחינה הערורה הזאת (סקר, בלשון העם) אז...ממ 1. מה אתם יודעים על הפסיכו? 2. האם אתם מפחדים מהספיכו? 3. האם עשיתם כבר פסיכו? איך הלך? 4. אתם מכירים משהו שקיבל מעל 700? 5. אתם מכירים משהו שקיבל מתחת ל300? לא? ומתחת ל400 כן? 6. לקחתם קורס? לא? פסיכים...-) 7. לאלה שעברו כבר פסיכומטרי מה חשבתם לעצמכם במהלך פרק 6? 8. מי מתכוון להמר בפסיכו? 9. מי רוצה שאני אפסיק? לא? טוב אני אפסיק בכל זאת..-)

*superstar*

New member
אממ.. בתור מישהו שעשה פסיכומטרי...

אתה אמור לדעת, ש"ארורה" כותבים עם א' ולא עם ע'....

MoOsHoN17

New member
מותר לי לעשות שגיאות

1. יש לי נסיבות מקילות (אני אחרי 3 וחצי שעות בחינה) 2. אני את הבגרות שלי בלשון עשיתי..-) 3. גם ככה אני בקושי מבחין בין ט' לת' או בין ע' לא' וה'

MoOsHoN17

New member
השתדלתי לשמור על ריכוז

חוץ מזה מי אמר שעברתי אותו? בעצם כל אחד עובר אותו, אין שם נכשל...

The Flash

New member
אממ...

יש לי חבר שקיבלת 752!! ציוני נשמר במערכת...(אבל קיבלתי את הפטור מאנגלית)

heaven is here

New member
../images/Emo3.gif

1. פסיכו- מבחן כניסה חשוב לאוניברסיטאות 2. לא. 3. כן 4. כן 5. לא 6. לקחתי 7. לא זוכרת. 8. אויש זה רע 9. אני אני אני

OpticalIllusion

New member
פסיכו? ממתי מחברים מטר לפסיכו? ../images/Emo3.gif

אממ .... 1. מבחן ארוך ומייגע וממש לא נחוץ לך אם אתה לא הולך לאוני' .. 2. אממ , אם אי פעם אני אעשה אותו , אז אני בטח איבהל מלחצי הזמנים - הם מטורפים! מי מסוגל לפתור כ"כ הרבה שאלות בכ"כ מעט זמן ?! 3. אממ .... ראה שתי תשובות קודמות .. 4. כן .... 740 ומשהו אם אני לא טועה .. 5. לא, אבל אחד בכיתה שלי קיבל 350 בערך ... 6. קורס עזרה ראשונה לנפגעי מבחנים פסיכומטריים? ברור ...
7+8 . לא בשבילי... 9. אתה יכול להמשיך אם אתה רוצה .... אבל אני מפסיק פה , כי אין יותר משאלה תשיעית ...

Nimst

New member
מכירה, כן.

אחותי קיבלה יותר מ700.. לא יודעת בדיוק כמה. ואני מכירה אחד שלמד לבד (לא עשה קורס), וקיבל 766. עכשיו הוא נתן לי את הספרים שלו...

wednesday2

New member
אני מכירה מישהו

שעשה 780 ומשהו או לפחות ככה האגדה מספרת עליו... היה איתי ביסודי מסכן יש לו בעיות בדיבור.. מהגאונים האלה מהדסאים... נשמע מוכר גיל?

moriai

New member
היה ממש טוב!!!!!

1.יודעת הכול ואולי יותר מדי. 2.מפחדת מהציון. 3.עשיתי אחד כבר וזה השני. 4.מכירה מלא מעל 700. 5.לא מכירה. 6.לקחתי קורס סקיץ. 7.במהלך פרק 6.......לא זוכרת! 8.לא מהמרת-בשביל מה.? 9.חחחחחחחחח ממתי יש 28 שאלות באנגלית???

MoOsHoN17

New member
נכון????

בהתחלה חשבתי זה פיילוט מזל עשיתי את זה רציני איזה חוצפה יש להם מי יודע כמה מסכנים נפלו במלכודת הזאת

אחלה שאלון../images/Emo13.gif

1.מה אתם יודעים על הפסיכו?
שבלי זה אי אפשר להכנס לאוניברסיטה, ובלה בלה בלה..
2.האם אתם מפחדים מהספיכו?
ת'אמת כן.. מאוד..
3.האם עשיתם כבר פסיכו? איך הלך?
עדיין לא עשיתי.
4.אתם מכירים משהו שקיבל מעל 700?
כן, אחד מהכיתה שלי קיבל 730
5.אתם מכירים משהו שקיבל מתחת ל300? לא? ומתחת ל400 כן?
יאפ, אני מכירה אחת שקיבלה 350. אאוץ'
6.לקחתם קורס? לא? פסיכים...-)
לא, לא לקחתי קורס, מהעובדה הפשוטה שלא ניגשתי לפסיכומטרי
7.לאלה שעברו כבר פסיכומטרי מה חשבתם לעצמכם במהלך פרק 6?
------
8.מי מתכוון להמר בפסיכו?
לא מומלץ..

א ו ר3

New member
0_O

1. לא 2. לא 3. לא 4. גדי אינפלד, זה מ"קחי אותי שרון" 5. לא 6. לא, אין לי כוח! יש בגרויות! אוקיי, זה די חסר טעם לענות על זה...

למעלה