שירשור פנפיקים!

Silver Fox

New member
פאנפיק פאוורפאף קצר שכתבתי...../images/Emo13.gif

זה בסך הכל 3 עמודים, אבל הוא די חמוד... וואל, כנסו לקרוא!

Pagra Baleben

New member
מהמםם../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif../images/Emo185.gif

אהבתי^-^ אני מעלה את זה עכשיו למאמרים

Silver Fox

New member
אנה, יא אהבלה, תלחצי על הקובץ!

הנה כתוב לצד ההודעה שלי: [מצורף קובץ doc] כאילו דה!!!

Pagra Baleben

New member
עכשיו יש מאמרים../images/Emo185.gif

מחיאות כפיים למאמר הראשוןןן- הפאנפיק של לילך!

Pagra Baleben

New member
הפיק שלי../images/Emo185.gif

הוורד שלי נידפק, ואני שונאת פנקס רשימות, אז אני פשוט יכתוב אותו פה- כל הילדים הקשיבו בהנאה לסיפור שמיס קיין סיפרה להם, עד ששמעו רעש ענקי. הבנות ביקשו ממיס קיין רשות לצאת, ומיס קיין מיד הסכימה. הבנות ראו מפלצת ענקית, עם עין אחת, והמון המון ידיים. המפלצת הייתה מלאה בריר מגעיל, אבל זה בטח לא מה שיעצור את הבנות. באטרקאפ התחילה להרביץ למפלצת, והמפלצת נפלה, ולא הספיקה לקום, כי בלוסום ישר הקפיאה אותה. הבנות עפו בחזרה לכיתה, ובלוסום אמרה: "הכל בסדר עכשיו" ביום שלמחרת, מיס קיין לימדה את כולם איך לספור עד עשרים- "מישהו יכול להגיד לי מה המספר שבא אחרי 15?" שאלה מיס קיין. בלוסום ישר הרימה את ידה,ומיס קיין נתנה לה רשות לענות. אבל בדיוק כשבלוסום פתחה את פיה ועמדה לענות, שוב היה רעש ענקי. הבנות ביקשו ממיס קיין רשות לצאת, והיא שוב הסכימה. הן יצאו מהכיתה, ושוב ראו מפלצת ענקית, אבל הפעם היא הייתה סגולה, עם שלוש עיניים, 2 ידיים ענקיות שהרסו כל מה שעומד לפניהן. באטרקאפ קשרה לה את הידיים, והבנות הרביצו לה עד שהיא התעלפה. כשהבנות חזרו לכיתה, הן שמו לב שכל הילדים מתלחששים. הליחשושים המשיכו גם ביום שלמחרת, וביום שאחרי, וביום שאחרי, וביום שאחרי... הבנות לא הבינו מה קורה. יום אחד, מרי מאוקי פוקס, כינסה את כל הילדים חוץ מבנות הפאוור פאף. "בנות הפאוור פאף מקבלות יחס מיוחד, ונמאס לי! צריך לעשות משהו!" צעקה מרי. קים ישר דיברה- "את צודקת, אבל מה?" מרי השיבה בחיוך-"כבר יש לי רעיון.." ביום למחרת, אחרי הלימודים, מפלצת הסתובבה בטאונסביל, והרסה הכל! אבל לפני שראש העיר הספיק לצלצל לקו החם, ילדי אוקי פוקס (חוץ מבנות הפאוור פאף), רצו למפלצת עם שריונות שעשויים מכל מיני סירים, ועם חרבות מעץ. הילדים הפתיעו את כולם, כשאחרי הרבה מאמץ, הצליחו לגבור על המפלצת. ראש העיר הגיע, ואמר: "ילדי אוקי פוקס, כל הכבוד! אתם הגיבורים החדשים שלנו!" והבנות, שהגיעו כמה שניות אחרי ילדי אוקי פוקס, עמדו המומות עם פה פעור. למחרת, כשכל הילדים יצאו להפסקה בחצר, הגיעה עוד מפלצת לטאונסביל. הבנות עמדו לבקש ממיס קיין רשות לצאת להילחם במפלצת, אבל מרי השיגה אותם, וילדי אוקי פוקס יצאו, ובנות הפאוור פאף נשארו לבד. הפעם, המפלצת הייתה קצת יותר חזקה, ובמכה אחת העיפה את כל ילדי אוקי פוקס. אנשים בטאונסביל צעקו: "מה קרה להם?" "איפה בנות הפאוור פאף?" ואז, ילדי אוקי פוקס הלכו לבנות הפאוור פאף, ואמרו לבנות הפאוור פאף שהם צריכים אותם, ושהמפלצת הזאת חזקה מדי. בלוסום אמרה בפנים עצובות: "לא, אתם הגיבורים החדשים של טאונסביל" באבלס המשיכה: "נכון, אתם הגיבורים החדשים" ואז גם באטרקאפ אמרה: "אתם יכולים לגבור על המפלצת לבד" קים הלכה צעד קדימה ואמרה: "לא, אנחנו לא יכולים."" ואז מרי אמרה: "אתן הגיבורות של טאונסביל! אנחנו טעינו..תוכלו לסלוח לנו?" ואז הבנות אמרו ביחד-"ברור שנסלח לכן!" ובאטרקאפ עפה קצת למעלה, נתנה בוגס באוויר, ואמרה-"ועכשיו בואו נלך לכסח!"

טולקין

New member
לילך דפוקה אחת

שאלתי מה כתוב בהודעה לא בקובץ אני כבר קארתי את זה והסיפור דפוק את מיתנהגת כמו ילדה קטנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silver Fox

New member
תודה רבה, את יודעת?

תודה שכתבת לי את זה... תודה על המחמאה... תודה שלא שלחת לי במסרים... תודה!

טולקין

New member
או.קיי או.קיי סליחה אני מצטערת

לא ידעתי שתגיבי ככה פשוט לא נעים לי שאת כל הזמן מגיבה לי עם קללות כמו אהבלה ועוד... מיצטערת עבר עליי יום קשה

Pagra Baleben

New member
שירשור פנפיקים!../images/Emo185.gif

קדימה אנשים תתעוררו להתחיל לכתוב!

למעלה