שירשור פירסומי

• פותח הנושא limud
  • פורסם בתאריך

limud

New member
סדנת יוגה צחוק ללא עלות במודיעין

באישור המנהל אני מפרסמת: מועדון הצחוק של נועה ללא עלות במודיעין הידעת? בשעה של סדנת יוגה צחוק שורפים 500 קלוריות? הצחוק הוא התרופה הטובה ביותר לגוף? הצחוק מרפא מחלות? הצחוק מוריד לחץ דם,מרפא סכרת ומחלות אחרות? הצחוק מחזק את המערכת החיסונית,מחזקת את הביטחון העצמי? בכל יום שלישי בשעה שמונה וחצי בערב,במועדון הצחוק של נועה,נצחק, נשמח, נשתחרר, ונרגיש את החופש ... סדנה בת שעתיים ,חגיגה לגוף ולנפש נחווה אנרגיות עוצמתיות. בסוף הערב אני מנחה מדיטצייה להרגעת הגוף, חגיגה עם קריסטלים,קערות טיבטיות. הסדנה מיועדת לנשים וגברים. וישנם סדנאות לנשים בלבד. פעם בשבוע לנשים בלבד, ופעם בשבוע לגברים ונשים. אשמח שתפיצו הלאה. 01/07/08 סדנת נשים 08/07/08 סדנת נשים וגברים וכך הלאה ההרשמה מראש נועה בן עמי בר-שלו 050-8820888

0 אור 0

New member
סדנת ברימה מיני אינטנסיב באוגוסט

ברימה - סדנת מיני-אינטנסיב 21-23/8/08 בנווה שלום ברימה : שיטה קסומה שמחברת אל הכאן והעכשיו מאד מומלץ לכל מטפל אני הולכת , אז אם עוד מישהו מגיע שיעדכן אותי וניפגש

0 אור 0

New member
והפסטיבלים של הקיץ

לכל אחד על פי טעמו האישי בסוף השבוע מתחרים על ליבנו כנס אושו בבית אורן - עם הרבה מאד מנחים מחו"ל ואפשרות להתנסות בדרך של אושו בצורה מאד אינטנסיבית - ומולו פסטיבל פשוט שמתוכנן השנה להיות יותר אינטימי ויותר זורם עם פחות סדנאות אבל איכותיות. ורציתי להזכיר גם את בראשית בשבוע הבא, ואיזו הפתעה - כשחיפשתי בשבילכם את הלינק גיליתי שהפסטיבל נדחה לסוכות ... אז בינתיים זה מה יש

arieg

New member
כנס הרייקי והתיקשור 25/26 לחודש בשפיים

י ש כרטיסים מוזלים אצלי באהבה אריק

דרושים מטפלים איכותיים למרכז טיפולים יחודי

מרכז סינימדיק הוקם ע"י מטפלים אשר דוגלים בשיתוף פעולה בין מטפלים מתחומי ריפוי שונים. אנו מאמינים בלימוד משותף,דיון במיקרים (case studies),וטיפולים משולבים. עבורנו עבודה משותפת במרכז היא הזדמנות מדהימה ללמוד, להתפתח ולעבוד בסביבה נעימה ונוחה. העבודה במרכז סינימדיק מאפשרת הפריה הדדית בין המטפלים, ומאפשרת למטופל לעבור מגוון של טיפולים שונים להעצמת הטיפול. במרכז סינימדיק מטפלים כיום כ-15 מטפלים מתחומים שונים כגון רפואה סינית, שיאצו, טווינה, עיסוי שוודי ורקמות עמוקות, נטורותפיה, רופא מערבי, רפלקסולגיה, פרחי באך ועוד. לרגל גדילת המרכז אנו קולטים מטפלים. אם הנכם מטפלים מקצועיים ואיכותיים בכל תחום טיפול והינכם מעונינים להצטרף לצוות המכרז נשמח אם תיצרו קשר בצרוף קורות חיים למייל [email protected] או בטלפונים הבאים: אמנון 0522662525 אהוד 0545966777 פרטים נוספים בקישור: דרושים מטפלים

למעלה