פירוש משלי
קודם מוריס הפירושים שלך לשני השירים ממש התאימו לאיך שאני רואה את השיר ופירשתי אותו לעצמי
וגם כתבת ממש יפה עכשיו אני אנסה לפרש למרות שאני לא משהו בכל הדברים האלה אבל שיהיה השיר RIGHT THROUGH U לפי דעתי השיר מדבר על איך שאלאניס הייתה בקשר עם מישהו שבהתחלה בכלל לא רצה איתה קשר ודחה אותה ישר כי הוא חשב שהוא יותר טוב Wait a minute man You mispronounced my name You didn´t wait for all the information Before you turned me away הוא שזילזל בה מההתחלה אבל היא לא ראתה את זה והוא ניצל אותה לצרכיו וואחרי זה לא רצה שום קשר איתה. מההתחלה הוא לא התיחס אליה ברצינות Wait a minute sir You kind of hurt my feelings You see me as a sweet back-loaded puppet And you´ve got meal ticket taste אבל עכשיו היא התבגרה והבינה את זה ויותר הוא לא יכול לנצל אותה כי היא "רואה דרכו" לפי דעתי זה גם אומר שהיא יודעת מה הכוונות שלו וגם שהיא לא מתייחסת אליו והוא לא יותר מאוויר בשבילה I see right through you I know right through you I feel right through you I walk right through you הבית השני רק מחזק מה שהבית הראשון אומר שהוא התייחס אליה כמו ילדה וכאילו נתן לה פרסים אבל בעצם הוא לא הקשיב לה והחזיק אותה על תקן "חברת מחמד" You took me for a joke You took me for a child You took a long hard look at my ass And then played golf for a while Your shake is like a fish You pat me on the head You took me out to wine dine 69 me But didn´t hear a damn word I said הבית האחרון בא כדי להראות שהוא אף פעם לא חשב שהיא תצליח או תגיע לאיזשהוא מקום שיהי לה "נשק" ושהיא תוכל להתנגד לו Hello Mr. Man You didn´t think I´d come back You didn´t think I´d show up with my army And this ammunition on my back אבל היא כן הצליחה והיא חזרה לעצמה אבל הוא עדיין חושב שהצלחה היא על שמו שהוא פיתח אותה ומתפלא למה שמו לא מוזכר Now that I´m Miss Thing Now that I´m a zillionaire You scan the credits for your name And wonder why it´s not there ושוב הפיזמון שמראה שאלאניס השתחררה ממנו טוב אז זהו מצטערת על האורך ומקווה שלא שיעמם אתכם יותר מדי אני מניחה שיש לזה עוד הרבה פירושים אבל אני אוהבת לראות את זה ככה רעות
קודם מוריס הפירושים שלך לשני השירים ממש התאימו לאיך שאני רואה את השיר ופירשתי אותו לעצמי