שירשור פיגמות! הנה שרשור מקורי! וחייבים לענות על הדולי שלמלעה! (ותאחלו לי בהצלחה בכפר החורש! שמוצה)
ש שמוצה New member 20/7/02 #1 שירשור פיגמות! הנה שרשור מקורי! וחייבים לענות על הדולי שלמלעה! (ותאחלו לי בהצלחה בכפר החורש! שמוצה)
ט טווידלדי New member 20/7/02 #2 יפה מאוד! אבל... זה יותר נראה כמו שמלה מאשר כותונת... והנה אחת שלי- מנגה בפיג´מה אבל יותר חשבתי על פיג´מה חורפית!
יפה מאוד! אבל... זה יותר נראה כמו שמלה מאשר כותונת... והנה אחת שלי- מנגה בפיג´מה אבל יותר חשבתי על פיג´מה חורפית!
S swirrrly New member 20/7/02 #4 ט-דאם!! עשיתי לה שיער... מקווה שיצא בסדר... אני גם מאוד מקווה שזה לא מפריע לך, פשוט מאוד קשה לי לראות דוליז קרחות...
ט-דאם!! עשיתי לה שיער... מקווה שיצא בסדר... אני גם מאוד מקווה שזה לא מפריע לך, פשוט מאוד קשה לי לראות דוליז קרחות...
S sexy bomb New member 20/7/02 #8 היא מאוד יפה וחמודה והפיג´מה מאוד.. יפה ואיך שלי עבדתי עליה מלא זמן
S sexy bomb New member 20/7/02 #10 למה לא הגבת לי על הדולי???......... אני "צריכה" דגובות כדיי לדעת איך לשפר ואף אחד לא מגיב לי
נ נועה הפ33ה New member 22/7/02 #38 ../images/Emo41.gifעשיתי לה שינוי קטן בחזה+שיער../images/Emo41.gif איך היא עכשיו?
ב בובה מגניבה New member 20/7/02 #11 יפה!!!+ניצול שרשור איך הבובה שלי????? תגיבו עליה פליז... השקעתי הרבה זמן...
S sexy bomb New member 20/7/02 #12 הם יפים מאוד את מאוד מוכשרת+ניצולון הניצולון מאיפה לכחת את הבייס הזה של הזוג? נ.ב איך הדולי שלי? אני שמה אותה עוד פעם כי כימעט אף אחד לא הגיב לי עליה
הם יפים מאוד את מאוד מוכשרת+ניצולון הניצולון מאיפה לכחת את הבייס הזה של הזוג? נ.ב איך הדולי שלי? אני שמה אותה עוד פעם כי כימעט אף אחד לא הגיב לי עליה
C ChocolateGirl New member 20/7/02 #14 יש לי שאלה... למה אתן שמות דוליז עם בגדים רגילים בשרשור פיג´מות
C ChocolateGirl New member 20/7/02 #13 חמודה! הנה שלי שהכנתי מזמן יחד עם עוד כמה דוליז שלכל אחת היה נושא והכל באותם צבעים.. והיא נורא ישנה אפילו עם החתימה הקודמת... הפרדתי אותה מכל השאר... והנה היא...
חמודה! הנה שלי שהכנתי מזמן יחד עם עוד כמה דוליז שלכל אחת היה נושא והכל באותם צבעים.. והיא נורא ישנה אפילו עם החתימה הקודמת... הפרדתי אותה מכל השאר... והנה היא...
C ChocolateGirl New member 20/7/02 #15 ותיקון בציצי... אז לא ידעתי לעשות הצללה נכונה בציצי כי כמו שאמרתי... זה היה מזמן...
N NasTy GirL New member 20/7/02 #16 ../images/Emo45.gifשיער../images/Emo45.gifבגדים../images/Emo31.gifנעליים../images/Emo108.gif