שירשור עם
כן, הרגל של החיה

היום בתפוז Live ../images/Emo107.gif../images/Emo14.gif../images/Emo79.gif

היום בפורום כלבים נארח את מאיה עטיה, מאלפת כלבים מקצועית, ומנהלת מרכז לאילוף כלבים בקרית אונו. מאיה תענה על שאלותיכם היום ב-14:00
הפסיכותרפיסט מני אנצר, מהמרכז "להיות ביחד" יתארח אצלינו היום ב-19:00 בפורום לא לאלימות. מני אנצר הוא מדריך לזוגיות נכונה. על זוגיות נכונה ניתן ללמוד גם מדרך השלילה: זוגיות לא נכונה, היא זוגיות שיש בה אלימות (ולאו דווקא אלימות פיזית: אלימות יכולה להיות גם בדרך של שליטה וטרור, שימוש בילדים וכדומה) מני אנצר יענה לשאלותיכם בנושא זוגיות טובה ולא טובה, התלבטויות, מודעות עצמית, בעיות ומשבר בזוגיות או בנישואין ועוד. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו!
להקת "ווסטלייף" כובשים את המקום הראשון בסערה עם הבלדה המרגשת שלהם- Tonight, במצעד הפזמונים השבועי של תפוז אנשים. מה הם הלהיטים הגדולים של השבוע? בואו לקחת חלק בדירוג.

eviv

New member
שירשור עם ../images/Emo32.gifכן, הרגל של החיה

סליחה מראש על הכותרת הטווחונית הזאת אבל ניכנס לענינינו. שירשור העוף הזה מוקדש כולו לצחוק אז אנא אנשים שפחו פה את הליבכם בקשר לפלאייר מצחיק שראיתם לסטיקר יפה ולסטירה ששמעתם או ראיתם וכדומה...

די לביבי-זיון...?!?!?!

אביב, כאן זה לא מקום להציג את יצירות התועבות שלך... הדפס נא בגדול[בגודל רגיל... נגיד... גודל של שלט חוצות] ותלה סניף שלנו... שם יש מספיק תועבה וזה ישתלב מצוין... בלוג פתיחה: "מאז שנגמר... לא נפגשנו ברחוב ולא שלחת לי גלויה... תמותי זונה... תמותי... בבקשה..." שלכם, אבי

גופ-רית...

זה מגניב... אבל עמוס יותר מדי באסאוציאציות... וקצת מבלבל... לסיכום, "מאגניב" ניקוד: שלוש בטטות למעלה... [יותר ממה שקיבלו בריטניה באוריזיון] בלוג בנתיים: "אני חושב שהשמיים חייכו אלי, אז אמרתי להם: 'מתי כבר אוקטובר יבוא ורוחות מערב בחובו?'" שלכם, אבי

שי®ה

New member
מה לעזאזל..

עבר לו על השפה העליונה?! כמו פרסומות Drink milk...

הגינגי

New member
אני דווקא אוהב את שטרית

לפי דעתי הוא הח"כ היחיד של הליכוד הראוי לתואר ח"כ. הדעות שלו הן היוניות ביותר בליכוד ויותר מפעם אחת הוא התבטא באומץ נגד החלטות ומעשים שלפי דעת תנועתנו ודעתי האישית, אין מקומם במדינה דמוקרטית.

Alexco

New member
אוי נו באמת

לקרוא לשיטרית יוני זה כמו לקרוא ליוסי שריד ניצי. אומץ או לא אומץ, הוא שר במשרד האוצר שהוציא את התוכנית הכלכלית הזאת. ואם זה לא מספיק אז אני לא יודע מה כן. הוא מנסה להנחיל לישראל את ה"אמריקן דרים" שהרס את ארצות הברית - ובכן, לא תודה!

אני מתייחס לסטיקר הבא בצחוק

בגלל שכל ממשלה מאז מלחמת ששת-הימים הייתה פושעת יש"ע. אל תגידו שזה לא *משעשע*

תודה../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

חזרתי עכשיו מעוד מגן מעצבן....והפעם במחשבים, והייתי ממש מדוכאת, והפלייר הזה בהחלט העלה חיוך על פני...

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

למצוא את עולם הבית, בפורום גולשים בזמן.
בני נוער וענייני סוסים בפורום רוכבים צעירים
עובדים מהבית וזקוקים לסיעור מוחות? בואו לפורום עבודה מהבית
מחפשים אקסטרים? קיפצו לפורום פרי רייד ודאון היל לרוכבי אופניים.
הפורום שרבים חיכו לו - פורום ניו מטאל.
מקום התאספות למעריצי הזמרת מישל בראנץ' - פתוח כבר עכשיו. גלישה נעימה!

Alexco

New member
מה פתאום

זה היה מפספס לגמריייייי את הפואנטה! למה שזה יהיה יונה!?

למעלה