שירשור סופ"ש

קרניjack

New member
שירשור סופ"ש

יאללה תתעוררו!
שיר השבוע : המלצת השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר טוב שיקרה שבוע הבא: משהו ערפדי שקרה השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב לכולם!!!

:)

שיר השבוע: Damned and Divine - Tarja Turunen, ובכללי כל MWS, המון נייטוויש, אפיקה ובצפר. המלצת השבוע: מסכי מחשב של 20 אינץ'?
סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה- איך פגשתי את אמא 3, ספר- "המסעדה שבסוך היקום"- דוגלס אדמס. דבר טוב שקרה השבוע: סיור סליחות, יום חופש, טאריה באה לארץ, רמקולים ומסך חדש, חברים, התנדבתי בבי"ס... שבוע עמוס אבל חביב. דבר טוב שיקרה שבוע הבא: צופים בטח, עוד להתנדב וחברים. משהו ערפדי שקרה השבוע: שמתי לב שלידיד שלי יש ניבים חדים. מאוד. ציטוט השבוע: זה שבחתימה תמונת השבוע:
שבוע טוב וערפדי. ^^

../images/Emo54.gif

שיר השבוע : הפסקול של פאנטום האופרה
*חפירה* המלצת השבוע: מיץ קיווי ענבים של פריגת
גם דוריטוס זה טעים. -הנהון- סרט/סדרה/ספר השבוע: "נמל אפל"/Dark Harbor דבר טוב שקרה השבוע: חברה שלי באה אליי לעשות חפירה של סרטים שאלן ריקמן משתתף בהם ^^ ראינו 5
ויש עוד הרבה להשלים... דבר טוב שיקרה שבוע הבא: המממ אין תוכניות ספציפיות כרגע :ם בטוח יקפוץ משו. משהו ערפדי שקרה השבוע: הממ ראיתי היום לפחות 5 עטלפים ליד הבית, ועטר החליטה משום מה שאני ערפד. XD (יש מספיק סיבות, אבל עדיין~!) ציטוט השבוע: "מעולם לא ראיתי שדיים של בת אצולה" *קטע מהסרט של רובין הוד* *בנק' הזו אנחנו עוצרות ובוהות בסרט, שהולך ונעשה דבילי, בהבעה שעוד שנייה על סף להתפגר מצחוק. ואז מתפגרות מצחוק.* תמונת השבוע: מצרפת.

ShAhArnavonXD

New member
אני פההה!

אחרי הרבה זמן שלא הייתי... שמחה לחזור... שיר השבוע :Disturbed - Indestructible והפסקול של קיל ביל... המלצת השבוע:אממ..אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: ספרים: "רכות של זאבים\סטף פני" ו "המרדף\קלייב קאסלר" דבר טוב שקרה השבוע:ציון טוב באנגלית,והשבוע עבר מהר.. דבר טוב שיקרה שבוע הבא: אין מורשת שבועיים!
(מסיבות רבות,ומגוונות..וכולן-איכשהו-קשורות במורה המטומטמת) משהו ערפדי שקרה השבוע:ראיתי עטלפים-והרבה..ו..אני סתם כל הזמן חושבת על זה.. ציטוט השבוע:איןןן.. תמונת השבוע:
שבוע טוב!!!

בע. אחד גדול.

שיר השבוע : Elvenking-Skywards המלצת השבוע:לישון מוקדם זה טוב.
סרט/סדרה/ספר השבוע:טרי גודקינד/אבן הדמעות חלק א'. אני באמצע.
דבר טוב שקרה השבוע:עבודה
דבר טוב שיקרה שבוע הבא:חופש?! משהו ערפדי שקרה השבוע:שום כלום. ציטוט השבוע:"only those you trust can betray you" תמונת השבוע:אין לי כוח לחפש...

למעלה