שירשור סוחרי יום

אלברט101

New member
בוקר טוב לאמיצים

אלברט. לא הייתי נחפז. שפע6 כבר הוכיח

שרובו רעש וצלצולים.
אבל לך תדע. אולי נגמרה הפסקת אוכל ובגלל זה עכשיו יהיה צלצול ארוך.
דעתי: אין מה למהר. לכל שפע יש מוצאי שפע.
ולשפע ששטוס כמה כמה...
ניתן לשוק לסנוור.

אין המלצה. לכלום.

הקלדה עיוורת אמרתי. קציפה עליונה בששטוס.

אחרי תמיכה ב60 ופתיחה ב62.
קבוצת תמיכה.
וקדימה המעוףףףףףףף

קצף ודובדבנים 6טוס. חלף עם הרוח 84 יוווווו

לדעתי קיסרניק לקח את כל הכסף מהשורט מעוף סנופי ושורט פיקס ושם בשורט בפתיחה ב62.
אחר כך המשיך לפמפם עד 60 כולל היצע שנוגב.
עכשיו הוא נותן לשוק לשיר.
פנחס פתוח המקור 69

לא הייתי ממליץ לגעת בלונג כל עוד המדד

מתחת לשער הסגירה של אתמול כלומר 1219.
כן יגואר, אני גדר. במידה ויהיה תיקון אשקול לחבור לשורט שוב
באיזור 1200 אם יגיע אשקול לונג עם סטופ צמוד
אסיים ב-סטו לכבוד אלוני

לא יודע.... אני חושב שלולא הסיפור של דנקנר

המעוף לא היה יורד גם את מה שירד והיה ממשיך בדשדושו כך שלמספרים אין משמעות בימים האלה.

פאול הינדמית ידידי...

תמיד יש ממצעים....גם לפני שבוע שבועים אנשים מיצעו בקולים וגם היום....גם לפני שבועים אנשים מיצעו בפוטים...........זה עולם האופציות פעם למטה פעם למעלה........... והשאלה הנישאלת מי ירויח ביום ראשון..... עוד מעט אביאבס מיום המילואים המפרך יגיע ויתן תשובות

2
הגיעו ...1 סמנית היפוך 2 אסתר לבנון

מיליארדי שקלים בדרך לבורסה? הערכות: הבורסה בת"א מתקרבת למדד MSCI אירופה
על רקע המשך התייבשות הבורסה, הפעילים בשוק תולים תקוות גדולות במהלך - שעשוי להתממש בעוד כחצי שנה ■ אקסלנס: "אם זה יקרה, נראה כאן מחזורים בהיקף שמעולם לא ראינו"
17:25 18/04/2013 ליטל איסטמטי כשנה לאחר שהחלה לבחון את הנושא, חברת המדדים העולמית MSCI תודיע בקרוב האם בכוונתה לצרף את ישראל למדד MSCI אירופה - כך מעריכים גורמים בשוק ההון. על פי ההערכות, בשבועות הקרובים צפויה חברת המדדים לסיים את שלב הבחינה המקדמית - התייעצות בלתי פורמלית שקיימה עם הגורמים הרלוונטיים - ולהחליט האם לדון בנושא באופן רשמי. כאמור, על פי הערכות בשוק, הסבירות שההחלטה בנושא תהיה חיובית היא גבוהה.
סוגיית הצירוף של הבורסה בתל אביב למדד האירופי של MSCI כבר עלתה בעבר על הפרק, אך הפעם מדובר בהחלטה קריטית למדי עבור שוק ההון המקומי. למעשה, משיחות שערך "גלובס" עם פעילים בשוק עולה כי מרביתם רואים בהחלטה את גלגל ההצלה האחרון שנותר לבורסה המקומית כדי להיחלץ ממעגל הקסמים הבעייתי אליו היא נקלעה, שבו הירידה במחזורי המסחר מביאה להפחתת העניין בה, וזו בתורה מקטינה עוד את מחזורי המסחר.

נרכשה כמות צנועה של קולים בסיום

הגענו כמעט אל היעד 1200, הכיסים מלאים ברווחי הפוטים ומניח פתיחה ירוקה ביום ראשון.
הכיוון הכללי נשאר דרום כל עוד המעוף מתחת ל 1220
לארהב השפעה מסויימת אך מוגבלת, מי שיעקוב בסופהשבוע אחר הביצועים בוול כדי לנבא את המעוף מבזבז את זמנו

למעלה