שירשור נושא.

tiptip4u

New member
שירשור נושא.

כמה שאתן אוהבות עוד שירשור שבו אפשר לשים דוליז שלכן. אז מה הנושא? פשוט מאוד- שימו את הדולי הכי יפה שלכן. אבל!!! בתנאי שאתן גם אומרות מה היה ה"סוד" שלכן בה. היא לא חייבת להיות האחרונה שלכן... באמת שלא! אבל היא צריכה להיות יפה ובעלת קסם אישי, כזאת שאני פשוט אפול מהכיסא... את שלי כבר ראיתן, היא פה בעמוד (היא הכי חדשה) אז לא אשים אותה שוב, וככה גם אתן, אם הדולי הזאת פה בעמוד, קשרו לשירשור א-וווו הגידו. עוד שנייה אני אקשר.

Shusho

New member
הדולי הכי יפה שלי? העממ...

טוב, לדעתי זאת הדולי הכי יפה שלי כי השקעתי בה המון, והרעיון שלה היה רעיון מקורי ולא לעוס ונדוש. מה הסוד שלי בה? מזתומרת? הפנים-הפה שלי והעיניים המקסימות של דנה (זתומרת היא הכינה אותן..) אני צמאה.

שמוצה

New member
אממממ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

היא לא כ-ז-א-ת מיוחדת, אבל היא שונה מהאחרות שלי, אני חושבת שזה הסוד שלה.....

shloompi

New member
הנה שלי

טוף , לדעתי זו הכי יפה שלי. אין לה סוד , הבייס לדעתי יפה , והשקעתי בה ממש הרבה.

Jelly Beans

New member
חי חי ../images/Emo60.gif

היא נראית כמו דולי שמפרסמת את סלקום
חמושה..

אהםםםם... ../images/Emo9.gif

הנה הדולי אני חושבת הכי יפה שלי... יש עוד אחת יפה שלי למטה, השטן אבל אני לא אשים את שתיהן כי הן נמצאות פה בדף.. חיחי
אזזזזזז... אני אשים רק את המלאכית (שלא הגיבו לי עליה!
) אז יאללה תגיבו תגידו לי מה אני צריכה לשפר כי ככה אני לא אדע אם אני עושה טוב או סתם מציפה את הפורום!!

PrinseC

New member
טוב..... ../images/Emo65.gif

אז הדולי ממש יפה..! וחשבתי הרבה הרבה מה אפשר לשפר... אז נראה לי שאת השפתיים, כאילו הן נראות כמו גוש אחד וגם הצבע לא ממש מתאים. אז אפשר לשפר את השפתיים. וזאת הדולי האהובה עליי... למרות שהיא לא ממש יפה, אבל היא האהובה עליי. אה, ואני יודעת שיש הרבה מה לשפר, אז תגידו לי מה בבקשה!! שאני ידע וישפר. תודה, ביי

טודעעעעעעע!! ../images/Emo9.gif

ואוקיי גמני לא חשבתי שהשפתיים טובות... אבל בכללי היא טובה נכון?? כי אמרו לי שלדוליות שלי יש שיער גושי..
טוף אז הדולי שלך ממש חמוטה.. רק מה שאמור להיות למטה זה כפלים?... זה לא ממש נראה כמו כפלים.. או קמטים.. ואני לא יכולה להגיד לך איך לשפר כי אין לי מושג איך לעשות קפלים/קמטים..
השיער גושי.. תנסי לעשות חלקים חלקים.. כמו שאני עשיתי.. ולא גוש אחד ולעשות לו הצללה.. הכנפיים ממש יפות השקוף טוף אני חושבת.. ואממ.. זייהו אני חושבת.. אם את עשית את הפנים, הן ממש יפות!!
בסך הכל היא ממש מתוקה

The Charmd One

New member
צופייייייתתתתתתתתת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

טחחחחח יוווו את פה גם
עקב המלצתי והקישור
אני ענת לוטוס!!!

The Charmd One

New member
או מיי גוד נופרררר!!!

המלאכית מהממממתתתת!!!!! וואייי ממש היא יפה..הבייס לא מתאים למלאך..
אבל היא ממש מדהימה

totsade

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif...

סניף* אני הגבתי לך *מנגבת את הדמעות
*, וזאת הייתה גם *מקנחת את האף* תגובה ארוכה וטופה
... סניף*, לא זוכרים אותי.. סניף סניף*.. אחח... ליבי נשבר
... וגם לפי דעתי *הולכת לקחת עוד נייר טואלט*, השטנית הייתה יותר י..פה...
הלב...

Mmm..

Secret? Just the having of a good idea, I guess. I don´t like the dolls that people worked hard on. I liked those who are special and geneouse

RinRan

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

אוקיי זאת הדולי הכי יפה (סליחה, מהממת) שלי, לדעתי- אל (Elle). לקח לי 17 שעות להכין אותה מתוכן 14 ברצף
אמממממ... סוד
אין לי ממש סוד... אולי הצבעי פסטל של הבגדים שלה הופכים אותה לכ"כ יפה ומיוחדת

RinRan

New member
הערות ששכחתי לכתוב...

השם שלה היה בתמונה אבל הייתי צריכה לחתוך חלק מהתמונה כדי שהיא תיכנס לפורום (היא היתה יותר מ-250 קילובייט...).
מומלץ לפתוח אותה בגדול
כי אם לא אז היא נראית כזאת רועדת... חחחחחח.....

למעלה