אני מקווה שיהיה לך שרות קל ונעים
M Mustapha Abrahim New member 28/7/05 #207 אותו תאריך, מקום אחר גם ב28/7. עוד שמונה שעות ליתר דיוק. רק שאני הולך לנח"ל... גם כן סטלן "הצבא ירד לזנות, דפקו אותי בטירונות"
אותו תאריך, מקום אחר גם ב28/7. עוד שמונה שעות ליתר דיוק. רק שאני הולך לנח"ל... גם כן סטלן "הצבא ירד לזנות, דפקו אותי בטירונות"
מ מישהיא 123 New member 26/7/05 #54 מתגייסת ב 22 לאוגוסט אני מתגייסת ב22 לאוגוסט לטבריה לקצינה יעודית של חייל החימוש...
א אונצון New member 26/7/05 #57 ואללה אנחנו מתגייסות באותו תאריך! סוף סוף יש מישהי שמתגייסת בתאריך שלי ועוד לקצונה יעודית! זה אומר שניהיה יחד בטירונות..או שזה לא אומר כלום?!
ואללה אנחנו מתגייסות באותו תאריך! סוף סוף יש מישהי שמתגייסת בתאריך שלי ועוד לקצונה יעודית! זה אומר שניהיה יחד בטירונות..או שזה לא אומר כלום?!
א אונצון New member 26/7/05 #63 טוב אבל בקורס בטוח נהיה יחד! איך קוראים לך?ספרי קצת על עצמך...(דר"א את זוכרת באיזה תאריך באת למיונים לקצונה.?) את יכולה לענות לי במסר..אם את לא רוצה להביא פרטים..
טוב אבל בקורס בטוח נהיה יחד! איך קוראים לך?ספרי קצת על עצמך...(דר"א את זוכרת באיזה תאריך באת למיונים לקצונה.?) את יכולה לענות לי במסר..אם את לא רוצה להביא פרטים..
ג גברת קרפד New member 26/7/05 #55 אני.... היי כולם, קוראים לי שני ואני מבת-חפר (זה ישוב ליד נתניה) ואני מתגייסת ב-28.8 לתפקיד חובשת. יש עוד מישהי שמתגייסת בתאריך הזה?
אני.... היי כולם, קוראים לי שני ואני מבת-חפר (זה ישוב ליד נתניה) ואני מתגייסת ב-28.8 לתפקיד חובשת. יש עוד מישהי שמתגייסת בתאריך הזה?
M M a t h 0 0 7 New member 26/7/05 #81 שני שאול היקרה.. זה תום גרינברג.. מה שלומך? שיהיה לך בהצלחה בתפקיד !! ואם כבר הגבתי פה אז התאריך הראשוני שלי הוא 21.11 (קרבי) אני מתמיין לטייס.. חמישי הזה יש לי ירפ"א ב'.. ואם עובר -- גיבוש טייס ב28.8 ואם עובר -- קורס טייס בינואר 2006
שני שאול היקרה.. זה תום גרינברג.. מה שלומך? שיהיה לך בהצלחה בתפקיד !! ואם כבר הגבתי פה אז התאריך הראשוני שלי הוא 21.11 (קרבי) אני מתמיין לטייס.. חמישי הזה יש לי ירפ"א ב'.. ואם עובר -- גיבוש טייס ב28.8 ואם עובר -- קורס טייס בינואר 2006
ג גברת קרפד New member 26/7/05 #84 תום גרינברג היקר... הכל מצויין מה שלומך אתה? שיהיה גם לך בהצלחה במיונים לטיס חבוב!!!
M M a t h 0 0 7 New member 26/7/05 #86 ../images/Emo13.gif יאיי.. חח הכל מעולה אצלי ))) תודה רבה ושיהיה גמלך בהצלחה!! לא ידעתי שאת אוהבת דם.. אממ... תביאי איי סיי נדבר..?
../images/Emo13.gif יאיי.. חח הכל מעולה אצלי ))) תודה רבה ושיהיה גמלך בהצלחה!! לא ידעתי שאת אוהבת דם.. אממ... תביאי איי סיי נדבר..?
ג גברת קרפד New member 26/7/05 #95 אז זהו... שעדיין לא ברור אם אני אוהבת דם או לא... את זה אני יברר בקורס וניראה לי שיש לי את האיי סי קיו שלך... אבל קח בכל זאת את שלי 205111734
אז זהו... שעדיין לא ברור אם אני אוהבת דם או לא... את זה אני יברר בקורס וניראה לי שיש לי את האיי סי קיו שלך... אבל קח בכל זאת את שלי 205111734