שירשור מתגייסים!:)

eran1901

New member
לא מוזר בכלל

יש הבדל בין מפענח תצ"א במודיעין לבין זה בחיל האוויר ההבדל מתבטא בכך שבמודיעין הצילומים הם מגובה נמוך בעוד אלה שבחיל האוויר הם מגובה רב אז אולי בגלל השוני יש תאריכי גיוס שונים וקורסים וכו'

Transc3ndent

New member
או שלא... o_O

את המסקנה עקב שאלתו אודות מסלול מופ"ת, אך מאחר ונראה ש 28.8 הוא אכן תאריך גיוס של תצ"א בח"א - אני לא בטוח שזהו אכן המצב.

eran1901

New member
נראה לי שכן כי ב 28.8

יש עוד מישהי שמתגייסת לתצ"א בח"א..2הודעות למטה אבל לא יודע, האמת שאני לא יודע בעצמי אם הוא בח"א או לא, הוא לא אמר לי או משהו..
נחכה לתשובה ממנו וזהו?

Transc3ndent

New member
כן... יש ברירה? :[

בכל אופן, נאמר לי שבמודיעין קיימים כ-4 קורסים בשנה (של תצ"א). יתכן ש28.8 הוא גיוס גם של תצ"א בח"א וגם בחמ"ן, ואילו ה31.1 הוא פשוט מחזור אחר.

rainbow16

New member
~ הפתרון לכל הבעיות ~

למיטב ידיעתי לא ממיינים לפני הגיוס ישר לח"א, לא מתגייסים, עושים את הקורס, ולאחריו כל אחד נשלח למקום אחר - בין היתר כמה ישלחו לח"א.. ה31.1 כנראה זה פשוט תאריך אחר של הקורס, מחזור הבא - וזה למה יש שלבים שעדיין לא עשית (בדיקה בטחונית למשל).

Transc3ndent

New member
בעניין ח"א

לפיענוח תצ"א בח"א מגיעים דרך התפקיד במנילה, לא דרך מיונים למופ"ת. (יתכן וניתן להגיע גם דרך שם, אך אני בספק). הקורס עצמו הוא למעשה שונה - הן מבחינת החומר והן מבחינת אורכו. ערן, אין לי מושג בנוגע לשאלתך.

eran1901

New member
אוקיי, אז אם כך.....

קודם כל מצטער על כל ההכשלות הללו אני מיועד לח"א ואילו rainbow מיועד לתפקיד דרך מופ"ת של חמ"ן לי נאמר במהלך המבחנים (בהרצאה שלפני) שהקורס יהיה בעובדה ויארך כחצי שנה. 4חודש קורס וחודשיים מעשי. בצ'ט rainbow טען בדיוק אותו דבר...אבל אתה אומר שהקורס שונה מבחינת אורכו וגם מבחינת החומר. זה קצת סותר...מה הנכון? אשמח אם תחלוק עימנו עוד קצת מהידע שלך :)

rainbow16

New member
לא אמרו לי, אלא שמעתי שזה כך

מהרבה מקורות שמעתי שזה ככה.... אולי טעיתי ואעשה את זה במקום אחר, אבל בכל מקרה נראה לי שאת הקורס ה"בסיסי" (של ה4 חודשים) האלו של ח"א ושל אמ"ן ביחד כי זה אותו אחד... אז אולי באותו מקום.

Transc3ndent

New member
גם אם מדובר באותו קורס מבחינת אורכו

ותוכנו, ובהחלט אפשרי שטעיתי וזהו אכן המצב, אני עדיין בטוח למדי שהקורס של חמ"ן אינו נערך בעובדה, וזאת בהסתמך על השיחה עם המשרתים במסלול ביום של הראיון האישי.

rainbow16

New member
אני מקווה!

מקווה באמת שלא ישלחו אותי כ"כ רחוק עד לעובדה... זה יהיה מעולה אם לא אעביר את הקורס שם

eran1901

New member
יאללה יאללה...........

תודה שזה יהיה הכי כיף שבעולם לשרת במקום שאין יותר חם ממנו בארץ, בלב המדבר במרחק של מאות קילומטרים מהבית.. תכלס זה לא נורא בכלל..

Katia18

New member
אהה אחלה ../images/Emo13.gif

אז נהייה יחד בטירונות
עוזרת בקר, אה? אחלה

גם אני מתגייסת בתאריך הזה..

אבל לתפקיד חובשת... ועוד לא מצאתי מישהי שמתגייסת באותו התאריך לתפקיד חובשת... מישהו מכיר מישהי שמתגייסת בתאריך הזה לתפקיד חובשת אולי????

למעלה