שירשור משחקי הערב בNBA

הווריירס לא רוצים לתת לדנבר להתקרב

מובילים 72:49 על הלייקרס במחצית, בסטטיפלס סנטר. רבע שני גדול של הלוחמים 38:19, שנגמר ב13:0, מוביל אותם ליתרון של 23 נקודות. מונטה עם 21, ג'קסון עם 18 ובארון עם 13. והגנה גדולה של בוקי על קובי. הלייקרס עם 14 איבודים לעומת 5 בלבד של הלוחמים.

רבע שלישי כולו של הלייקרס

2:30 דקות לסוף הרבע שלשה של פישר מורידה את היתרון של הלוחמים ל7 בלבד. 25-9 לליקרס ברבע. הלוחמים פתחו את הרבע בשלשה, אבל לא מצליחים לקלוע אחרי זה. השלשות פוגעות בברזל, הכניסות לסל נתקלות באודום וטוריאף. בצד השני קובי מחמם את הידית, ועכשיו תור הלייקרס לרוץ.

נגמר הרבע 87:81 לג"ס

רבע שלישי שכולו לייקרס, אודום שולט ללא עוררין מתחת ללוחות, וקובי ופישר מחזירים את הלייקרס למשחק בצד השני. מונטה עם 23, ג'קסון עם 20, בארון עם 16, ואל עם 11. קובי עם 20 ו11 ריבאונדים, פישר עם 16, אודום עם 12 15, ו3 חסימות, וטוריאף עם 11

שוויון 95 6:21 לסוף

הלייקרס פשוט שומרים טוב יותר, והלוחמים לא מצליחים לקלוע כלום. שלשות פוגעות בברזל, ליי אפים לא נכנסים. קובי אחראי על השיוויון, הולך לסל, מעביר כדור ליד שמאל מאחורי הגב, עובר שחקן אחד, שחקן אני צולל בשביל לקחת הכדור, קובי מסבסב לצד השני, שחקן שלישי עולה לחסום, קובי מוריד לטוריאף להטבעה ועבירה. מהים. עוד תראו את זה בטופ 10 היום.

איזה ביצים יש לג'קסון

הווריירס לא פוגעים משלוש בחצי השני, וג'קסון עצמו עם 0 מ3. זה לא יעצור אותו, הוא לוקח שלשה, ולא פוגע בכלום, למזלו בוקי מזהה את האירבול ולוקח אותו, לעשות שי נקודות מהקו. קובי לא מחכה ודופק שלשה על הראש של בארון תוך חמש שניות ומוריד את היתרון לנקודה. מונטה בצד השני מוצא את ג'קסון לבד על השלוש. לא יזרוק? אין יור פייס.

איזה ביצים יש לג'קסון X2

פשוט לא יאמן. הלייקרס חוזרים מפסק זמן, קובי לוקח שלשה מ10 מטר, רק רשת. בארון מוריד שעון, ואת מי הלייקרס שכחו לשמור? ג'קסון עם עוד שלשה 8 שניות לסוף, ו4 יתרון ללוחמים.

נגמר 115:111 ללוחמים

משחק ענק הלילה בסטייפלס סנטר. זה התחיל ברבע ראשון בלי הגנות, שנגמר 34:30 לגולדן סטייט. לרבע השני הגיעה רק קבוצה אחת, וגולדן סטייט חוטפת רצה, וקולעת שלשות בלי הכרה, כדי לעלות ליתרון 23 נקודות בחצי. גם לרבע השלישי הגיעה רק קבוצה אחת, וקובי מוריד את ההפרש ל6 בלבד בתחילת הרביעי. הלייקרס משיגים את השיוויון המיוחל 6:21 לסוף, ואף עולים ליתרון 97:95. בשלב הזה אף אחד מהווריירס לא מצליח לעשות נקודות מהשדה, והם סוחטים עבירות והולכים לקו. ג'קסון, מונטה ובוקי לא מחטיאים, כשבצד השני קובי מתקשה מול השמירה של אזבוקי. את הסוף כבר יש לכם, רק נוסיף שקובי שוב עלה לשלשה, אבל הפעם זה פגע בברזל ויצא החוצה. כמה מילים על כמה שחקנים: על הביצים של ג'קסון כבר קראתם. קובי ווינר מדהים, החזיר את הלייקרס למשחק, ושתי השלשות שלו בסוף היו מדהימות,אבל את הנקודות שלו הוא עשה על בארון, וכל זמן שבוקי שמר עליו הוא התקשה מאוד. אני פשוט מאוהב באזאבוקי, וחבל לי שהוא חתום רק לעונה אחת, כי הוא יעלה יותר בשנה הבאה. הבחור פשוט דחף את קובי החוצה, וכל פעם שקובי עלה לפייד אווי הוא קיבל יד לפנים. לא הרבה שחקנים מסוגלים לעשות את זה. תוסיפו לזה 2 חסימות, אחת גדולה על אודום, ו2 קליעות עונשין בסוף. THE BOY CAN PLAY. גם אודום מושמץ לטעמי יותר מדי. הבחור שלט ללא עוררין בריבאונד משני צידי המגרש, ונעל את הסל של הלייקרס בחצי השני. היו לו כמה ליי אפים מוזרים שהוא החטיא, אבל הוא נתן משחק גדול. מונטה מסיים עם 31 7 ו5, גם ג'קסון עם 31 (6 שלשות, 9 מ9 מהעונשין), בארון עם 18, 4 אסיסטים ו4 חטיפות, אל עם 13 ו10. בוקי מסיים עם 9, 8 ריבאונדים ו2 חסימות. קובי מוביל את הלייקרס עם 36, 14 ו8, אודום, עם 19 נקודות, 22 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 4 חסימות, ו5 איבודים, 16 לטוריאף ופישר, 10 לפארמר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עושה רושם שהיה שם אחלה משחק

קובי עם סטטיסטיקה מרשימה וגם אודום התפרע אבל כנראה שהביצים של ג'קסון פשוט גדולים מידי. חבל שלא ראיתי את זה

נצל"ש - רבותיי, יש משחקים טובים הערב.

פיניקס רחוקה רק חצי משחק מניו אורלינס ומהלייקרס. ניו אורלינס לא תשחק הערב, אבל הלייקרס תשחק בק - טו - בק נגד גולדן סטייט, אבל הפעם המשחק בגולדן סטייט. משחק קשה ללייקרס. פיניקס יוצאת גם היא למשחק חוץ קשה - בפאלאס של דטרויט. פיניקס עם 7# ניצחונות ברציפות. דטרוט עם 2# הפסדים ברציפות. שתי הקבוצות רעבות לניצחון. דטרויט חייבת את הניצחון כדי לשמור על מרחק ממוליכות המערב במאבק על המקום השני בליגה. מאידך, פיניקס יודעת שבמערב המשוגע כל משחק קובע, ובודאי כשמנצחים בדטרויט. דטרויט באה אחרי משחק אתמול בוושינגטון, פיניקס מגיעה אחרי מנוחה (מנוחה גם במהלך המשחק נגד יוסטון
) , וכבר ראינו שאפשר לנצח את דטרויט. פיניקס יכולה לקחת את המשחק הזה ולהוכיח לשאר הליגה שהיא הפייבוריטים לזכייה ב-conference . יוסטון, שנמצאת במרחק של משחק אחד בלבד מההורנטס ומהלייקרס, תארח הערב את סקרמנטו במה שנראה כמו משחק קל על הנייר מבחינתה. הזדמנות טובה גם ליוסטון לנצח ולנצל מעידות של היריבות כדי להיצמד למקום הראשון. כדאי גם לעקוב אחרי המשחק שפותח את ערב המשחקים - בוסטון נגד פילדלפיה. שתי הקבוצות הן הבאות בתור ברצף משחקי החוץ של פיניקס, ולכן יהיה מעניין מי מהן תצהיר כוונות לקראת המפגש עם הקבוצה הכי חמה בליגה. למרות שיש עוד זמן עד סיום העונה הרגילה אפשר לומר שזה ערב של הכרעות. זה יכול לתת הרבה כ'ח פסיכולגי לקבוצה שתצא עם ידה על העליונה.

שירשור משחקי הלילה ? ראשיד מתפרע

לא מצאתי, אבל אתם מכירים אותי, אני לא אתחיל שירשור חדש, אז נצל"שתי לשירשור של שלשום. ראשיד קולע 4 מ-4 מהשלוש ברבע הראשון ! השחקן הזה לא נגמר.

94-92

נאש עם כמה מהלכים גדולים. אמרה התעורר. שאקיל חזר להיות דומיננטי. ראשיד לא במשחק ברבע האחרון. דטרויט צריכים אותו וכרגע זה לא נראה טוב מבחינתם... ורק כשאני כותב את זה ראשיד מחליט להתעורר. שלשה גדולה אחרי ריבאונד התקפה של דטרויט ! 94-92.

יש ! הולכים להארכה !

מאוחר יותר היום אני אסכם את המשחק המעולה הזה. משחק פלייאוף לכל דבר. דטרויט הגיעו ל-3 זריקות בחצי דקה האחרונה של המשחק, אבל לא הצליחו לקלוע סל ניצחון. שיוויון 96 . הולכים להארכה. אווירה יוצאת מן הכלל טובה. גם אני מצטרף ומביע תודה והערכה לערוץ הספורט על שלא שידרו את המשחק הזה. למה לשדר ? זה הרי משחק שלא קובע כלום לשתי הקבוצות. הם ידעו מראש שהמשחק יהיה ברמה כל כך נמוכה שחבל לבזבז את זמנם של הצופים.

ביזיון. השופטים גמרו לנו את המשחק.

דייויד סטרן שלח את השופטים הכי גרועים בליגה. שופטים שלא יכולים לשפוט קבוצות בכירות. החלטות גרועות שלהם ברגעי ההכרעה. עבירה של 4 נקודות על שאקיל עוד בדקות האחרונות של הרבע הרביע שלא נשרקה. פשוט ביזיון ! גנבו לנו את המקום הראשון ! גם מייק דנטוני פישל בגדול. 40 שניות על השעון, אבל הוא בוחר שלא לעשות עבירה ב-4 נק' הבדל. בסוף השופטים שורקים עבירה שלא היתה ב-12-17 שניות האחרונות של המשחק. אני לא מאמין שהפסדנו את זה. איזה שערוריה. נמאס מהפנקסאות של השופטים. הם נותנים לנו פה ושם איבודי כדור במהלך המשחק כולו , אבל מתי הם מחליטים להחזיר לדטרויט ? בדקות המכריעות של המשחק , כשהמשחק נמצא בשיוויון או בהבדל של סל לפה או סל לשם. ולא רק שהם מחזירים באיבודים הם גם מחזירים בעבירות. אני לא מבין מה הלך פה. יקח לי זמן לעכל את זה. הפסד קשה. אני לא מאמין שזה קורה. רצף הניצחונות נגמר בגלל השופטים. ביזיון וכלימה. גנבו לנו את המקום הראשון. אני חוזר, גנבו לנו את המקום ה-ר-א-ש-ו-ן במערב. ולמה ? כי השופטים חייבים לתת כבוד לצ'ונסי מול הקהל הביתי. זה נראה כאילו השופטים רוצים לזכות באהדת הקהל אז הם שורקים לטובת הקבוצה הביתית. חלק מהשופטים שכחו שהם לא הכוכבים על המגרש. הפסד קשה. אני לא יודע איך נתאושש מזה. במשחק הבא בוסטון, ואחר כך יש לנו את פילדלפיה. משימה קשה מדי. טוב, להתראות מאוחר יותר. אני הולך לקחת כדור שינה ונראה מה יהיו התוצאות. דייויד סטרן - הרסת אותנו. תתפטר ! דינטוני, גם אתה הרסת אותנו. מאמן עלוב ! מאמן פחדן ! מאמן של רוטציות של 3 שחקנים. תתבייש לך, פחדן ! תלמד מסונדרס איך הוא לוקח שחקנים כמו סטאקי ואמיר והופך אותם לשחקני ספסל מהמובילים בליגה. אתה מאמן של 3 שחקני ספסל, וגם הם חייבים לקלוע כל פעם שאתה מכניס אותם. תתבייש לך, מאמן רפוי שכל. אין לך לא הגנה ולא שיטת משחק. הכל מתבסס על פוקסים של נאש או פוקסים של אמרה. אתה לא יודע לקחת שחקן דגול כמו שאקיל ולהפוך אותו לבורג המרכזי של הקבוצה. אתה לא יודע לבנות סביבו תרגילים, כי כל מה שאתה יודע זה לשחק כדורסל שאפילו בשכונה משחקים יותר מסודר.

למעלה