שירשור משחקי היום (שבת)

שירשור משחקי היום (שבת)

שלושה משחקים נערכים בשעה זו : וושינגטון מארחת את שארלוט. ניו ג'רזי מארחת את אינדיאנה. מיאמי מארחת את פילדלפיה. עמוק בתוך הרבע השלישי, וושינגטון מובילים 68-67 . אצל וושינגטון: ג'יימסון עם 16 נק', 6 ריבאונדים ו-4 אסיסטים (ללא איבודים) ב-50% מהשדה. אצל הבובקטס: ריצ'רדסון עם 21 נק', ואוקפור עם דאבל-דאבל (10,10) מחזיקים את שארלוט בתמונה. היתרון עבר מקבוצה לקבוצה. המשחק פתוח לכל. הצטרפתי למשחק במחצית השניה ואני אעביר עדכונים על המתרחש עד לסיומו. ניו ג'רזי מובילה במחצית 50-46. חלוקת נקודות נאה בין 5 שחקנים בפייסרס (כל אחד מהם קרוב לדאבל פיגרס). בניו ג'רזי : וינס קרטר הירבה לקלוע עם 18 נק'. גם כאן המשחק צמוד ופתוח לקראת המחצית השניה. כמובן שהיתרון הפסיכולוגי עם ניו ג'רזי, מול הקהל הביתי ועם היתרון בירידה למחצית. במיאמי אנחנו פוגשים שתי קבוצות לא מרשימות. 51-49 לפילדלפיה במחצית. גרין, מילר ואיגודאלה עם דאבל פיגרס. במיאמי: דווין וויד עם 21 נק', ריבאונד ואסיסט. משחק פתוח לכל. עקבתי במיוחד אחרי המשחק של ניו ג'רזי - אינדיאנה. וינס נראה חלוד, ולמרות המספרים הטובים, הוא ממש לא וינס קרטר שהכרנו. אינדיאנה ממשיכה לשחק כדורסל מעניין, אבל זה לא מספיק כדי לנצח משחקים. 2 משחקים נוספים נפתחו כעת. מילווקי מארחת את דנוור. סן אנטוניו מארחת את ניו אורלינס. בתוך הרבע הראשון - דנבר מובילים 12-7. ניו אורלינס מובילים 13-12.

סיום הרבע השלישי: וושינגטון 78 - שארלוט 71

שארלוט מאבדים הרבה כדורים. וושינגטון רצו לקראת סיום הרבע והגדילו את היתרון.

84-71 לוושינגטון

דקה ו-10 שניות בתוך הרבע הרביעי. זה נראה שהמשחק הולך לכיוון של וושינגטון. אז אפשר להתחיל לסמן. הניחוש הנכון בטופס שלכם: משחק מספר 1 - 1

אוקפור מקבל בלוק בפנים מדריוס סונגאילה

סונגאילה מתחיל ליצור לעצמו שם בליגה. גם נגד קליבלנד (אתמול) הוא היה פנטסטי.

פתיחת המחצית השניה בניו ג'רזי

הנטס בורחים - 64-53, 8:38 לסיום הרבע השלישי. אעביר עדכונים יותר מפורטים על המשחק לאחר סיום המשחק בוושינגטון.

סיום הרבע הראשון - מילווקי וסן אנטוניו

דנבר מובילים 30-19 על מילווקי. סן אנטוניו מובילים 26-21 על ניו אורלינס. בהמשך פרטים נוספים.

עדכון תוצאות

וושינגטון שומרים על יתרון מבטיח - 93-84 , 5:21 לסיום. אוקפור שומר את שארלוט בתמונה עם חסימות וריבאונדים התקפיים. ניו ג'רזי מגדילים את הפער - 72-60 על אינדיאנה, קצת יותר מ-5 דקות לסיום הרבע השלישי. שיוויון 65 במיאמי, קצת יותר מ-4 דקות לסיום הרבע השלישי. דנבר לא מתקשה נגד מילווקי. 37-25 לדנבר, כ-2 דקות לאחר פתיחת הרבע השני. סן אנטוניו שומרת על היתרון. 32-25 , 8 דקות לסיום הרבע השני. משחק נוסף שנפתח כעת : יוטה מארחת את אטלנטה. התוצאה: 5-4 לאורחים, 9:45 לסיום הרבע הראשון.

תוצאת סיום: וושינגטון - שארלוט

וושינגטון מנצחת 110-95. רבע רביעי גדול מצד שחקני וושינגטון. אנטואן ג'יימסון מסיים ערב של 22 נק', 9 ריבאונדים ו-5 איסיסטים. סטיבנסון עם ערב של 20 נק', 3 ריבאונדים, 3 אסיסטים. הייווד גם כן תרם עם 17 נק', 7 ריבאונדים ו-5 אסיסטים. שארלוט נשארו במשחק בזכות משחק גדול של אוקפור וג'ייסון ריצ'רדסון. ריצ'רדסון קלע 25 נק' והוריד 5 ריבאונדים. אמקה קלע 17 נק' והוריד 13 ריבאונדים. ניצחון צודק של וושינגטון. כדורסל חיובי. קבוצה שנמצאת במומנטום טוב ויתכן שכדאי לתת לה יותר קרדיט בהמשך. תחילת הרבע הרביעי בניו ג'רזי - 78-69 לנטס. ג'פרסון עם 27 נק', קרטר עם 20 נק', 5 ריבאונדים ו-4 אסיסטים. הנטס בדרך לניצחון. שתי דקות ברבע הרביעי במיאמי - 78-73 להיט. וויד מוביל את מיאמי עם 26 נק', 2 ריבאונדים ו-3 אסיסטים. מריון בערב חלש מאוד, אבל החבר השני שהגיע איתו מפיניקס, מרכוס בנקס, עם ערב מצוין של 17 נק'. יודוניס האסלם חזר לסגל של מיאמי ושיחק מצוין. האסלם כמובן תרם בריבאונד ובסחיטת עבירות/עצירות בהגנה. מיאמי נראים טוב. וויד קיבל דקות מנוחה חשובות בסוף הרבע השלישי, ואת הרביעי הוא מתחיל על הספסל. הוא נמצא במקום ה-2 בליגה ברשימת השחקנים שקולעים הכי הרבה ברבע האחרון (לברון כמובן מוביל בהפרש של כ-2 נק' בממוצע למשחק), כך שיש לוויד סיכוי להגיע ל-35 נק' ויותר. אנחנו כמו נראה כמו תמיד את רוב הכדורים הולכים אליו. שאר המשחקים - אין שינויים. דנבר עולים ל-20+ הפרש,הספרס עולים ל-10+ הפרש , כאשר שני המשחקים קרובים לסיום המחצית הראשונה. לקראת סיום הרבע הראשון ביוטה - הג'ז מובילים 18-13 על ההוקס.

סטטיסטיקות מחצית

דנבר: אייברסון עם 17 נק', 3 אסיסטים. כרמלו עם 11 נק', 4 ריבאונדים. קניון מרטין עם 13 נק', 11 ריבאונדים. קמבי עם 8 ריבאונדים. מילווקי: מייקל רד עם 26 נק' (מתוך ה-50 של מילווקי), 4 ריבאונדים. כאמור, סטטיסטיקות מחצית. כמו כן, ניו אורלינס: כריס פול עם 12 נק', אבל רק 2 אסיסטים. סן אנטוניו: טוני פארקר משחק, והוא מסיים מחצית סולידית עם 8 נק', 2 ריבאונדים ו-3 אסיסטים. ג'ינובילי עם 7 נק' ו-6 אסיסטים. דאנקן עם 13 נק', 7 ריבאונדים. אוברטו עם 6 נק', 8 ריבאונדים. קרט תומאס עוד לא קיבל דקות משחק. שיוויון 89 במיאמי, פחות משתי דקות לסיום. 7 הפרש לנטס, פחות מדקה לסיום.

אסיסט גדול של וויד

יודוניס קולע מחצי מרחק. 91-89 להיט, כדקה לסיום. פילדלפיה הולכים לקו. אנדרה מילר קולע. שיוויון 91. איזה דרמה !

וויד זורק ומחטיא

האסלם חוטף ! ! ! כדור אחרון להיט ! ! ! כל העיניים לוויד, אבל הוא משנה את הזריקה ברגע האחרון ומוסר לג'ייסון ווליאמס בפינה ש.... מחטיא עם הבאזר ! ! ! הארכה.
(לפחות לא הפסדנו) תוצאת סיום: ניו ג'רזי 102 אינדיאנה 91 לנטס: ג'פרסון עם 36 נק' (!). וינס קטר עם 24 נק', 9 ריבאונדים ו-5 אסיסטים. ג'וש בון עם 19 נק', 13 ריבאונדים. לפייסרס: גריינג'ר עם 29 נק', 3 ריבאונדים ו-5 אסיסטים. מייק דנליבי עם 19 נק', 4 ריבאונדים ו-2 אסיסטים. טרוי מרפי סיים את המשחק ב-6 עבירות עם 13 נק', 5 ריבאונדים ו-4 אסיסטים. מאבק מכובד מצד אינדיאנה, אבל ניו ג'רזי שלטו במחצית השניה והגיע להם הניצחון. אמצע הרבע השלישי בסן אנטוניו - הספרס מובילים ב-9 נגד ניו אורלינס. פתיחת המחצית השניה במילווקי - דנבר מובילים ב-14 הפרש. לקראת סיום המחצית הראשונה ביוטה - 17 הפרש לג'ז.

שלללללשה גדולה של ריקי דייויס

וווואווו ! וויד רץ קוסט טו קוסט ומחטיא אבל דייויד במקום כדי לדחוק את זה פנימה. 93-91 להיט. פילדלפיה מחטיאים, וויד יוצא קדימה ושולח לפינה את דייויס שקובר את זה ! שלשה גדולה ! 96-91 להיט, 2:24 לסיום ההארכה. וויד עם 33 נק', 2 ריבאונדים ו-5 אסיסטים M-V-P (..או לפחות ALL STAR בצדק).

אנחנו בדרך לעוד הפסד

וויד לוקח ריבאונד במומנטום (מי אם לא הוא ?) מיאמי מחטיאים. פילדלפיה הולכים לקו. קולעים 2/2. 3 להיט. וויד מאבד כדור. פילדלפיה יוצאים למתפרצת.. סל ועבירה ! יודוניס ניסה להוציא תוקף, אבל איגודאלה משיג את העבירה. 98-96 לפילדלפיה. 1:08 לסיום

יווווו

איזה לוזריות ! ! ! וויד נכנס פנימה ומחטיא לייאפ. מריון מתקן, אבל מחטיא גם הוא מטווח אפס ! ! ! איגואדלה יוצאים למתפרצת בצד השני ומסיימים את זה בחדירה. 100-96 פילדלפיה. 34 שניות לסיום.

אני לא מאמין.

לוזריות X 2 ג'ייסון וויליאמס מבזבז 10 שניות כי הוא לא מוצא את וויד. וויד מקבל את זה כמעט באמצע המגרש (ההיט הוציאו את הכדור בחלק של פילדלפיה) והוא זורק שלשה מטורפת שיוצאת לריבאונד ארוך. שני שחקנים של ההיט (נדמה לי האסלם ודייויס) קופצים ביחד לכדור והוא יוצא לחוץ. 5 הפרש פילדלפיה. כדור של מיאמי. 15 שניות לסיום

זריקה משוגעת. זה נגמר.

מיאמי 96 פילדלפיה 101. "tough loss for miami" אמר השדרן. כמה פעמים שמעתי את זה העונה. וויד צריך למצוא קבוצה חדשה. אין לאן להתפתח מכאן. דיפאנד וכל החבר'ה הרסו את האירגון. אין טאלנט, אין הגנה, אין משחק בשביל הסמל, אין כבוד. אתם מבינים, הביאו את שון מריון (מי זה? האמת, אף פעם לא התלהבתי ממנו ואפשר להבין את זה מההודעות שלי בנושא הטרייד) והשחקן הזה מרוויח 17 מיליון בעונה אבל לא מסוגל לקלוע לייאפ מכריע. עזבו את הלייאפ, נגיד שהאחריות על וויד, גם הגנה הוא לא עושה. ממשיכים לשלוט עלינו בריבאונד, אנחנו ממשיכים לאבד 800 אלף כדורים במשחק. כל כך היה חשוב להיפטר משאקיל ומהשכר שלו (אפשר לחשוב מה הבדל בין השכר של שאק לשכר של מריון) אז זאת התוצאה. קבוצה שלא סוגרת לריבאונד, קבוצה שאין לה מסה בצבע, קבוצה פצועה, קבוצה שלא מצליחה לייצר מומנטומים, קבוצה שלא מצליחה להוציא את הכדור מהרכז של הקבוצה היריבה (ולכן גם לא יוצרת חטיפות), קבוצה שכל גארד חודר לצבע שלה ומסיים בלייאפ קל, אף אחד לא מתאמץ לעשות עבירה. איפה ריילי ?! למה הוא פתח את הרבע האחרון עם וויד על הספסל ? למה הוא לא מוציא את מריון אם הוא בערב כל כך חלש ? למה אין הגנה ? למה אין שיטה ? למה אין קבוצה ? פילדלפיה: אנדראה מילר עם 24 נק', 4 ריבאונדים ו-9 אסיסטים. איגואדלה עם 24 נק', 12 ריבאונדים ו-6 אסיסטים. מיאמי: וויד עם 33 נק', 3 ריבאונדים ו-5 אסיסטים (אבל 4 איבודים, כולל 2 מכריעים). מריון עם 4 נק' (2 מ-5 מהשדה), 6 ריבאונדים, 4 אסיסטים ו-5 איבודים ב-39:45 דקות משחק. בנקס עם 17 נק', 2 ריבאונדים ו-2 אסיסטים. *דורל רייט שיחק רק 22 דקות. הוא נפצע במהלך המשחק והוחלט לא לסכן אותו. תוצאות נוספות: שתי דקות ברבע האחרון - דנבר מוליכה 93-86 נגד מילווקי. ארבע דקות ברבע האחרון - סן אנטוניו מוליכה 78-71 נגד ניו אורלינס. 5 דקות ברבע השלישי - יוטה מוליכה 56-52 נגד אטלנטה. דנבר, סן אנטוניו ויוטה הובילו בהפרש גדול. אני לא מאמין שזה קורה. קבוצות שהימרתי עליהן מפרקות את הקבוצות שמולן, אבל אחר כך הקבוצות שלא הימרתי עליהן מתחילות קאמבק. יום הימורים שני ברציפות שאני מפסיד משחקים על חודה של נקודה אחת בלבד - אתמול סקרמנטו - שארלוט. היום מיאמי - פילדלפיה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דפקת אחלה מונולוג אהה? ../images/Emo13.gif

העיקר שנהנית.

זאת יוזמה מבורכת שמיועדת

לאוהדי ה-NBA שלא ראו את המשחקים ורוצים לדעת מה בדיוק קרה על המגרש. אפשר להתעדכן play by play דרך אתר ה-NBA, אבל הכוונה שלי היתה לספר על דברים שלא מוזכרים בתקציר הרגיל של המשחק, שזה תקציר שבדרך כלל נוהג להראות כדורסל נטו. יש משחקים שנגמרים בצורה צמודה ואחר כך לא יודעים מי היתה יותר טובה. המטרה שלי היא לדווח מהמשחקים על היכולות של הקבוצות הפחות מוכרות (כאלו שאין להן אוהדים בפורום), ואז בכך לתת אינדיקציה לגבי היכולות שלהן לנצח משחקים. יש הרבה קבוצות אובררייטדיות בליגה (כמו דנבר למשל) שהרבה מהמרים עליהן, אבל בפועל הן משחקות כדורסל בינוני מאוד. ואם הצפייה שלי במשחקים לא עוזרת לאף אחד, אז לפחות אני יכול להעיד על עצמי שבעיניי זה עוזר להכיר טוב יותר את הליגה. אני מקווה שעשיתי בסדר כשפתחתי שירשור כזה, כי בפעם האחרונה שפתחתי שירשור של יותר מ-5 הודעות שלי, קיבלתי
(אם כי זה היה מאדם אחד בלבד שאין להתייחס אליו ברצינות). בכל אופן, אני מקווה בעתיד לחלוק את התפקיד עם עוד אנשים, כך שכל אחד יצפה במשחק מסוים ויעביר עדכונים על המשחק.

למעלה