שירשור מפגש

ווינגז

New member
שירשור מפגש../images/Emo13.gif

השירשור למטה כבר לא קופץ, אז הנה שירשור מסודר (מקווה שזה בסדר...) האפשרויות הן רק יום ראשון או שלישי, יום שני זה חג כרגע להרבה יש בעיה עם יום שלישי, כי... בגרויות וזה. כנראה שהמפגש יהיה ביום ראשון, מן הסתם בעזריאלי, מוקדם... בערך 9\10, בגלל שיש בעייתיות עם הרכבות (רכבת אחרונה ב-14:00) אז... מי בא?

lgmtk

New member
../images/Emo31.gif ;(

יותר מדי דברים, ביניהם כסף, כוח, בגרויות ויותר מדי דברים לעשות.

lgmtk

New member
ניא, כמה סיבות D:

1- תנ"ך בגרות. 2- אין כסף. 3- יש לי דברים לעשות. 4- ממש זמן לחוץ, הרכבות נגמרות מוקדם ככה שמספיקה הסיבה הזאתי ;( חח שאלתי כי תהיתי D: לא יכול :<

kikome

New member
למה מן הסתם בעזריאלי?

לא נמאס לכם? בואו לאשדוד! יש לנו קניון ממש מגניב, קניון סימול, ויש שם קיר טיפוס וכל מיני דברים מגניבים.

נאמ...

תלוי אם יהיה מפגש... ותלוי אם אני אחשוב שיש לי מספיק זמן ללמוד למתכונת בהיסטוריה(יום שני ~_~)

ketty the sheep

New member
בא לכם לעשות באשדוד? ../images/Emo3.gif

אפשר להתנחל איפה שעושים את פסטיבל הקומיקס (זה ביום שלישי). יהיה גם דוכן של קומיקאזה, שזה נחמד. יש באיזור גם שני קניונים נחמדים והמקום נח לגישה. O: (אל תסקלו, אני רק מציעה :x ).

דוכן של קומיקאזה!! ;;

גרר.. ממש בא לי :[ *חייבת שותפים לבובת שיקאמארו שלי ולפוסטר הבודד התלוי על הקיר* ;[

t a i

New member
איזו שעה הפסטיבל הזה??

יש לי יום שלישי מבחנים בטכנין בחיפה למכינה...... אז נראה לי שאני לא אהבוא למפגש.. כי אני צריכה ללמוד את כל מטמתיקה מחדש תוך הימים האלו.... @_@" אבל די הייתי רוצה לבוא לפסטיבל.. במיוחד כשזה באשדוד ^^"

למעלה