שירשור מסריח!

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

zoe5

New member
שירשור מסריח!

תשרשרו לפה את כל הדברים שהרסו לכם את השבוע!!!!!! או שהיו ממש מסריחים(הן במובן של ריח והן במובחן של נחס)!!!!! אני אתחיל! חורף! חורף זה מסריח! צריך להשמיד את החורף!

טלפון ארור!!

בזמן העבודה, אסור לדבר בטלפון. פעם אחת, פעם אחת (!) במשך שבועיים רצופים דיברתי בטלפון, פעם אחת בלבד. ובפעם הזאת, אתמול, ב מ ק ר ה אחת המנהלות היתה שם כדי לתפוס אותי. דווקא בפעם הזאת. מרפי המזדיין. נלחצתי, וניסיתי לחשוב על תירוץ לאחר כך. התירוץ שלי כלל 'מכרתי את הכל!' , אבל לא מכרתי את הכל. אז נתתי את הכל. והפסדתי 100 שקל. הפסדתי מאה שקל בשביל השיחת טלפון המפגרת הזאת. שגם לא היה לה תכלית , אגב, זאת היתה שיחת 'מה קורה. מה קורה.'

Guitar Girl1

New member
*נדחפת*

תעודה!!!!!! פאקינג תעודה!! הרסה לי את כל הסוף שבוע! היסטוריה זה מקצוע מזדיין.. וגם מתמטיקה!!

איזה קטע..

במבט חטוף הייתי בטוחה שהניק ניים שלך הוא ג'פי הג'ירף. נו, 2 מילים, שתיהן מתחילות בG. ולא הבנתי מה לו ולתעודה. לא משנה.. אל תדאגי. תעודת סוף שנה תהיה יותר טובה

heaven is here

New member
אם כבר אז

במסגרת לימודיי כסטודנטית (מגניבה) הגעתי לרגע שבו אני סיימתי את מסגרת הלימודים ועכשיו נשארו הבחינות. מה שאומר שבחודש הקרוב אהיה כאן ממש מעט אבל! בקרוב יהיה מי שישגיח עליכם
פרטים בקרוב..

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמרותקים מפגרים בבסיס ../images/Emo7.gif.

יותר מדי יותר מדי

איזה שבוע משעמם

המפקד שלי לא היה כל השבוע והתחלתי להמציא לעצמי עבודה מרוב שיעמום.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifמישהי השבוע באה אליך

ורצתה לכבול אותנו ?
.

לא שידוע לי

ובדרך כלל זה לא עובד ככה. וחוץ מזה - *לקבול, לא לכבול. אף אחד לא יקשור אותך באזיקים לעמוד תאורה (רק אם תבקש ממש יפה).

ס ט י י ק

New member
אחד השבועות היותר גרועים שלי

תעודות...היה גרוע ריבים עם כמה מורות קרה משהו לסבתא קרה משהו לאבא משבר נפשי הרעבה והיום שיבוצים לתיכון פשוט מעולה.

למעלה