שירשור מסע ....

אה כן דיי באסה

משתתפת בצער על כך שאינך יכולה לנגן על הגיטרה אבל גם זה יעבור ואפילו מהר אני מבטיחה לך... ובקשר להראל פשוט תפגשי אותו מה הגבס מונע את זה?!?!? אני מניחה שלא קיצר החלמה מהירה ותחזרי לנגן מהר :) love you....

lulla b

New member
מהה שמפריע לי להיפגש איתו

זה שהוא לא פה... הוא בגדנ"ע...

זה לא אמרת...

טוב טכנית האתר הזה הוא לא לשיחות אישיות או נפש אז אם בא לך לדבר אושתם ככה עדיף שזה יהיה מחוץ לאתר טלפון או איי סי קיו... :) ממני המ"מ...

[אורן]

New member
מאוד נהניתי מהמסע

למרות שלדעתי שישי בלילה היה פספוס- זה היה הפגנתי מדי ורק גרם לאנשים יותר "אנטי" נגד מרצ. אבל בסך הכל- תרמנו הרבה, ואני אישית נהניתי. רק הפלגה!!! מי להפלגה אלי!

Ayuli

New member
אין על נוער מרצ!

זאת הייתה הפעם הראשונה שהשתתפתי בפעילות של נוער מרצ ואני חייבת להודות שממש נהנתי ואין ספק שאני רוצה להמשיך לפעול הלאה במסגרת הזאת! השייט/הפלגה (עדיין אין לי עמדה בעניין
) היה/הייתה ממש מגנובה ובערב היה ממש כייף בTLV.......רק קצת ריחמתי על כל האנשים התמימים שמה שהם סך הכל רצו זה קצת לבלות ואנחנו ככה התנפלנו עליהם והבאנו עליהם את בשורת המרצ
לכל האנשים שגרים בסביבה של הקן בבת ים שלא הנחתי להם לישון במנוחה (כמו שרוני אמר) והפרעתי להם כל הלילה בזה ששיחקתי
אבל...אני לא מצטערת....כי היה ממש כייף ותודה רבה לכל החבר´ה ששיחקו איתי
בבוקר נסעתי עם הקבוצה שלי לגן שמואל...אנשי שינוי השתלטו שם לפנינו עם הבלונים בצבעי כחול צהוב המוזרים שלהם...אנחנו לעומת זאת הבאנו אותה בבלונים ירוקים ולצופה מן הצד זה היה יכול להראות כמו משחק בין מכבי ת"א למכבי חיפה
טוב...הפסקתי עם השטויות. לסיכוווום אני רוצה להגיד תודה לכל מי שהשתתף ותמך. היה לי ממש סוף שבוע כייפי ואני מקווה שהצלחתי להשפיע באיזשהיא צורה אפילו רק על בנאדם אחד ולגרום לו להצביע מרצ! איילת 167925162

Ayuli

New member
אז מה, הפלגה או שייט??

זה מה שתפוז החליטו.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=26 אני מקווה שזה עובד

high hopes

New member
הצפתם את הפורום עם השטויות שלכם!

די כבר! תקלטו זה הפלגה וזהו די נגמר הויכוח ניצחנו יום טוב שיהיה

Alexco

New member
הדבר לא מראה על כלום

אני טוען לקנוניה רוני המושחת הקים את פורום שייט בתפוז רק הפלגה לא בלהקת הדגים של רוני!

וואוו......

שרשור כל כל ארוך? גמני רוצה לכתוב
אז ככה.. אני אישית נורא נהניתי במסע- מהצחוקים, מלראות את כולם שוב.. בהתחלה את השייט/הפלגה- לא נהניתי, הייתה לי בחילה כל הזמן
. נשארה לי טראומה מזה
זאת פעם אחרונה שאני עולה על ספינה.. תזכירו לי את זה
ואל תדאגי בר-- אני יזכיר גם לך
חלקנו הלכו ל-TLV, ואח"כ לקן השמו"צ בבת ים -לישון
.. (לפחות חלק..)
בבוקר שוב התחלקנו לקבוצות, נפרדנו מכל השאר. אנחנו נסענו ל"אלונים" שבקריית טבעון ליד חיפה. נשארנו שם בדיוק רבע שעה וכבר עלינו חזרה על האוטובוס- כדי להספיק להגיע לת"א
הדרך חזרה לת"א הייתה מבדרת. עשינו שירה בציבור
(בניצוחו של אביב נטר)
ושילבנו תוך כדי שירי תעמולה מהתשדירים של: האיחוד הלאומי, עם אחד, ליכוד, עבודה, וכמובן של מרצ
... הגענו לת"א,אכלנו ארוחת ערב ונסענו להאנגר. זה באמת היה החלק המשחרר של המסע. בין הנואמים היו את עמוס עוז ואת יואב קריים שממש ריגשו אותי וכמובן את שני נציגתינו שנתנה נאום מצויין
כל הכבוד
והאנדרנלין שזרם שעלינו לבמה: "ג´ינגל, ג´ינגל..." ולפני שהמסע נגמר-- מאור ויעל שלימדו אותנו את התנועות העדכניות של גינגל מרצ 2003 (שחרשנו עליו כמו-אני-לא-יודעת-מה
) הרבה תודות
וזייהו.. מקווה שכולכם נהנתם... הראנו לכו-לם שהיינו ואנחנו עדיין בשטח
(גם לשינויניקים, חיחיחיחיחיחיחיחיחי) ואל תשכחו ש: יש לנו מרצ לעשות ובלי קשר- סניף רחובות שולט

so called osnat

New member
טוב, נו...גם אני :)

אז היה במסע ממש ענק! עשינו צומת במקום אחר מהמתוכנן כי שינוי והעבודה תפסו לנו את המקום P:, ואז חיכינו לאוטובוס שעתיים שיבוא לאסוף אותנו, בזמן הזה כמה אנשים שעברו ברחוב צילמו אותנו
עכשיו אנחנו סלבריטיז :) הגענו ל*שייט* והיה ממש כיף...למרות שאני מבינה למה המון אנשים הרגישו רע בו (הספינה ממש היטלטלה....בלעע), בכל מקרה....חולקנו לקבוצות, והקבוצה שלי נסעה באוטובוס השבת לכפר סבא ושם אספנו בני נוער למועדונים בת"א, זה היה קצת מוזר כשהם התחילו להוריד את המכנסיים ולהראות את התחתונים הצמודים שלהם...אבל אין דבר...הנסיעה היתה ממש כיפית, שרנו שירים, אכלנו סוכריות קופצות, מנענו מיונתן לאכול קצת כי הוא די התמכר P: אחר כך הגענו לקן של השמו"ץ....היה ממש כיף שם! לדבר עם אנשים, לשבת בחוץ בקור...להשתעשע ע"י אנשים...היה ממש ענק! בבוקר, בהכנות של הארוחת בוקר, היה ממש מוזר....בעיקר להכין את הכדורי שוקולד...הם היו יותר מדי נוזליים ומוזרים...P: בסוף יצאנו באוטובוסים לבאר שבע, בדרך עברנו ברחובות והשתדלנו לעשות קצת באלגן (:), הגענו לב"ש הסתובבנו שם קצת, אני לא חושבת שנשארה שם מכונית בלי פלייאר עליה :) אחרי חלוקת פלייארים ארוכה
הגענו לת"א לארוחת ערב, היה נחמד.....ואז....ה"מסיבה" בהאנגר! היה ממש ממש ענק!!!! הנאומים (בייחוד עמוס עוז ושני :) )!!! העליה בסוף לבמה!!! הכל! איך שצעקנו, ורקדנו כששרנו את "שיר לשלום"...פשוט היה ענק! (:) אחר כך חזרנו לרחובות לכנס עם יוסי ביילין ואילן גילאון.....היה ממש נחמד למרות שהגענו די בסוף......ואז חזרתי הביתה לשינה ארוכככה.....וזהו! חייבים עוד מסעות כאלו! (:)

Neta558

New member
פתרונות מהמילון...../images/Emo36.gif

שלום לכולם (בעיקר לניצולי התקופה הקודמת שעוד מכירים אותי
) הגעתי לטקס אתמול בת"א, ולא הצלחתי להחלץ משמיעת סיפורים על הריב החדש - שיט או הפלגה. פלאשבקים נוראיים לענין הטוש והלורד האיצו בי לצאת לעזרתכם, ועימי ידידו הטוב ביותר של האדם - המילון! מה בעצם ההבדל בין שיט להפלגה? שיט מתיחס לסירות ואילו הפלגה לאניות. ומה בין סירה לאניה? סירה - כלי רכב ימי קטן כגון סירת מפרש או סירת משוטים. אניה - כלי רכב ימי גדול. אני משערת שלא עליתם כולכם על סירת משוטים קסומה, ולכן אין ספק שנכחתם בהפלגה ולא בשיט. לאחר פתרון התעלומה, האם תואילו בטובכם לעסוק בדברים החשובים באמת, זמן קצר כל כך לפני הבחירות? יום טוב לכולם, נטע

אל תתנו לנטע לבלבל אותכם\ן../images/Emo70.gif

ההגדרה המדויקת קשורה למסה (שאין אני זוכר אותה כרגע) אבל שיט היא המילה הנכונה ! עמרי

למעלה