חצאית?!!!!!!!!! תירגעי
I Ivan Pedroso New member 15/8/04 #28 חחחחחחחח מה פתאום ../images/Emo13.gif איך את יכולה לומר את זה? כזה שחיין נהדר ואיש מדהים והאמת הוא גם נראה טוב
חחחחחחחח מה פתאום ../images/Emo13.gif איך את יכולה לומר את זה? כזה שחיין נהדר ואיש מדהים והאמת הוא גם נראה טוב
J j e n n y lopez New member 15/8/04 #16 29 לחודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\ יהההההההההההה כבר 6 חודשים אני מחכה לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ואווווווווווווווו לא יאומן אני בת 14 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 י
29 לחודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\ יהההההההההההה כבר 6 חודשים אני מחכה לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ואווווווווווווווו לא יאומן אני בת 14 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 י
J j e n n y lopez New member 15/8/04 #26 חחחחחח תודה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בתולה החתולה שלך אריה חחחחחחחחחחח
א אוהבת את גיא New member 15/8/04 #36 מי יכול: לעשות כזה כמו פה לפתוח אם של איסיקיו ושל מי שראה והיתכתב עם השחקנים? זה דחוף ואן לי מושג איך עושים
מי יכול: לעשות כזה כמו פה לפתוח אם של איסיקיו ושל מי שראה והיתכתב עם השחקנים? זה דחוף ואן לי מושג איך עושים