שירשור מסנג'ר!!!!

שירשור מסנג'ר!!!!

יש לי במסנג'ר את האייקון-חרא- ואז לא יודעת למה נזכרתי באסי (כנראה בגלל שהיא תמיד אומרת חרא חרא...) קיצר..בוא נעשה שירשור מסנג'ר..למרות שפתחו כבר לפני כמה ימים... אבל נצל''שו את השירשור ואולי 3 ילדים שמו את הכתובת שלהם..אז- זה שירשור למסנג'ר...!! אל תשרשרו תגובות בנתיים..ולא את מספרי האיסיקיו שלכם...רק מ-ס-נ-ג-'-ר!!!וסורי אני לא מנסה לתקוף אף אחד..פשוט חשבתי שזה יהיה מגניב לעשות שיחה עם רוב חברי הפורום (אלה שיש להם מסנג'ר) -כמו ועידה- במסנג'ר.. אני מתארת לעצמי שלמי שיש מסנג'ר יודע על מה אני מדברת..! אז..מקווה שיהיה כיף יאללה שרשרו תגובות & כתובות!!! מסנג'ר:[email protected] אתם מוזמנים להוסיפ!

Ivan Pedroso

New member
טוב למי אכפת ../images/Emo13.gif

האו שחיין מדהים
חוצמזה רוב השחיינים במקצה שלו ב400 מטר חופשי נראו כמו בחורות... כולם קירחים עם כובע מים ועם פרצוף של בחורה... קיצר ת'ורפ אחלה שחיין, אני מחזיק לו אצבעות

יאוווווו שרון דיבר איתי!!

גדדדדדד אני מדברת אם שרון עכשיו במסן הוא אמר שהוא ידבר איתי עוד שעה כי הוא לא יכול לדבר כרגע הוא כזה חמוד... ואמא שלי אז חבר שלה אז הוא חבר של ההורים של שרון והוא אמר בטח שאני זוכר אותו וזה חחחח... אני מתההה!!!!

Ivan Pedroso

New member
מייקל פלפס חיה ../images/Emo13.gif

אבל ב200 מ' חופשי תהיה לו תחרות קשה לאללה... יש את ת'ורפ ואן דן הוגנבנד והאקט... קיצר יש למה לצפות
אני מאחל לו שיסיים מקום ראשון עם ת'ורפ וככה יזכה בכל ה8 מדליות

Ivan Pedroso

New member
חחח איבן פדרוסו חיה ../images/Emo13.gif

הלוואי ויזכה במדליית זהב שנייה עכשיו

Ivan Pedroso

New member
טוב אביב הנה תמונה של איאן ת'ורפ../images/Emo13.gif

הבטחתי לשים אז הנה אני שם קבלו את השחיין הענק והנהדר הזה

אמא סוף יוווווווווווווווווווווווווו

איזה נק' חן יש לו אמא איזה חתיך חמזיקה לו אצבעות

למעלה