שירשור מיידי

Tu Lus

New member
שירשור מיידי

מה דעתכם שנרשום את המספרים/כתובות של התוכנות מסרים מיידים שלנו (ICQ ומסנגר) שכולנו נדבר ? שלי [email protected] 216246739 תגידו שאתם מהפורום ובואו נתחיל לצ'וטט!! תשרשרו גם אתם מספרים וכתובות.

תמר../images/Emo13.gif

אימייל/ מסנג'ר : [email protected] אייסיקיו:

Bar391

New member
XD ברוכים הבאים לך P:

תגיד איך קוראים לך או משהו.....

מאיוש33

New member
נדמה לי שהיית פה כמה פעמים..

בכל מקרה ברוך הבא! ובעניין האיסי/ מסן : ש=ו=נ=א=ת א=ת ז=ה !=!=! מה הקטע בלשבת ולדבר..הרי בסופו של דבר כל השיחות נשמעות תמיד ככה: אני: "היי" שמוליק [ או כל מישהו אחר] : "ה** " אני: "מה קורה?" שמוליק: " הCל 220ה Nה X*תך ? " אני: "הכל פסדר" שמוליק: ט!2 Xנ* ח**2 לז!ז Xז נד72 2** " אני: "ביי" אז בשביל מה זה טוב? בואו פשוט נחסל את התוכנה, נפרק את המחשב, ונחזור לנתניה!

ellapr41

New member
חחח מאיה קרועה..

לי יש איסיקיו (173979571) אבל אני כמעט אף פעם לא נמצאת... =)

Hawkgirl

New member
הגזמת O:

זה יותר הולך ככה: שמוליק: היי, מה קורה? אני: בסדר מה איתך? שמוליק: אחלה :) *דממה*

Hawkgirl

New member
ברור XD

זו אחת הסיבות העיקריות שאני שונאת מסן/אייסיקיו XD כאילו.. אנשים רואים אותי מחוברת וישר "מה קורה????" לא חושבים קודם אם יש להם מה לומר לי, יש להם על מה לדבר איתי, סתם שולחים הודעה XD

גם הדעה שלי לגביי מסנג'ר\אייסיקיו דומה...

אני לא אוהב את זה בכלל, רק בגלל העובדה שבאמת אין על מה לדבר בשתי התוכנות האלו. אנשים באמת ישר שולחים הודעה של "ממצב", אתה עונה "הכל פ'סדר" וזהו, כמו שזה התחיל - ככה זה נגמר XD אני נכנס רק כשאני באמת מרגיש צורך עז (וגם זה לא תמיד) לדבר עם מישהו. כי אין על מה לדבר שם, ככה זה לפחות לדעתי XP

Tu Lus

New member
אני מחוברת לפעמים

אבל שולחת הודעות רק שאני רוצה לדבר ויש לי עם מי. כי אחרת זה באמת נראה כמו שאמרתם והשיחה נגמרת לפני שהיא התחילה. אז אנשים למדו לא לשלוח לי הודעות סתם אם אין על מה לדבר
סבבה לא.?

אצלי זה מאוד מאוד תלוי:

אנשים שאני מכיר מהמציאות - אני לא מוסיף לאיי סי קיו ולמסנג'ר. יש לי נסיון מר עם זה. טקסטים מתפרשים לפעמים לא טוב, בעיקר כשאין טון דיבור (מה שבדיבוב אומרים לנו תמיד 'יש משמעות מאחורי המילים' ומאחורי ה'אהההה') לעומת זאת הפוך - אין לי בעיה, אנשים שאני לא מכיר - אני מוסיף לאיי סי קיו ולמסנג'ר - כל עוד אני רואה כמובן שאין לי מגבלות, כמו הכירות משותפת עם אנשים שאני מכיר מהעבר וכו', ושאני יכול להרשות לעצמי לדבר איתם על הכל...

רסמי...חח../images/Emo6.gif

תמיד יש שעה שאפחד לא כותב ואז---"טוב אני חייב ללכת..ביי.."

למעלה