כדאי לקרוא
שלום לכולכם. אני אוהד מכבי ת"א. כששיחקתם נגד מנצ´סטר קפצתי משמחה כשיניב קטן הבקיע, ורציתי שתצליחו, אפילו שאני אוהד מנצ´סטר מושבע. גם נגד אולימפיאקוס שמחתי מאד לראות אותכם משחקים כל כך נפלא. הצטערתי מאד לראות את מכבי ת"א בשבת, ואני חייב להודות שנראינו עלובים, אדישים, וחסרי יכולת להתמודד מולכם. אין ספק שאתם טובים יותר היום. אבל כשנכנסתי לפורום של מכבי ת"א וקראתי את כל דברי הבלע שלכם שם, וההשמצות, והשנאה הזו שלכם אלינו- שיניתי את דעתי. אתם יודעים, החיים הם כמו גלגל. עכשיו אתם עם האף בעננים, יום יבוא וגם תורנו יגיע, אל תדאגו. כי מכבי ת"א היתה אימפריה והיא אימפריה תמיד. ויבוא יום ולוני הרציקוביץ´ יעזוב, ויגיע מישהו שיחזיר אותנו למקומנו הטבעי. ועד אז, בינתיים יש לכם משחק הערב. לברקוזן היא קבוצה סימפטית עם מאמן מאד סימפטי ונחמד. מי ייתן והם ימעכו אותכם הערב מעיכה הגונה, כמו שענק מועך ג´וק תחת רגלו. מי ייתן וישפילו אתכם עד עפר, יתעללו בכם, יביסו אתכם, ויורידו את אפכם הגדול מהענן עליו הוא משוטט. מי ייתן ותפסידו 5:0, וימיכם בליגת האלופות יתקצרו ויתקצרו, עד שיגוועו בקול דממה דקה. אמן כן יהי רצון במהרה בימינו.