שירשור לקנאים

TakTik

New member
אני חייב לומר כול הכבוד

גם אחרי הפסד (שלא לומר תבוסה תאורטית
) אתה תומך בתאוריה המוזרה שאתם יותר טובים! מעניין ואני חשבתי שעם עובדות לא מתווכחים אם אנחנו שיחקנו כמו עגלה איך אתם שיחקתם??? אני ממליץ לך להירגע מהמישחק - לעשות אמבטית קרח - לנשום עמוק ולהבין שלאחר 3 מחזורים - סיימתם עונה.

אנחנו....

יותר טובים ממכם ותרגע!! !!!!!!!! לך לפורום העלוב של מכבי "זבלה" ת"א!! עלק שרים עלינו שמכבי חיפה מזבלה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מצחיק!!

שירשור לקנאים

לפה ישורשרו הודעות של כאלה שמקנאים במכבי חיפה ומוציאים תיסכול על כך שהפסידו לה

dudster

New member
אסכם את כל השירשור הזה בכמה מילים

עצם זה שאוהדים של קבוצות אחרות טורחים להיכנס לפה אוהדי מכבי חיפה צריכים להיות מוחמאים. זה פורום של מכבי חיפה. של אוהדי מכבי חיפה. יש גם פורום מכבי ת"א, אין להם מה לומר שם, אז הם באים לפה. מכבי חיפה הקבוצה הראשונה בליגת האלופות ולא יעזור לאף אחד שום דבר. מכבי תל אביב לא לקחה אליפות כבר כמה שנים טובות, מכבי תל אביב מנוהלת כמו קיוסק שכונתי, הדבר היחידי שאתם מתגאים בו זה מחלקת הנוער, אבל כשהנוער גדל אתם שולחים אותו לכ"ס (ע"ע אייל שן) ולראשון לציון ולשאר הליגות... שתי שחקנים במרכז המגרש שהמשכורת שלהם זה כמו כל המשכורת של מפעל שלם בעיירת פיתוח, והם לא פוגעים
חלוץ צ´יליאני שכל מה שהוא יודע זה להזמין את חדשות הספורט אליו הביתה ולדבר... אם מכבי חיפה בכושר ומכבי תל אביב לא בכושר, ואתם אמרתם את זה, לא אנחנו
אז מה בדיוק הבעיה שלנו
תסביר לי בדיוק איך זה שקבוצה לא בכושר יותר טובה מקבוצה שכן בכושר
טובים על הנייר
כל שנה אתם פותחים ת´ליגה ברעש וצלצולים ומסיימים מקום 3... איך אתם יכולים להגיד שאתם הקבוצה הכי טובה בארץ אם אפילו דרבי לא ניצחתם כמה שנים טובות
להתלהם כולם יודעים, כי מתלהמים מהרגש, אבל קצת הגיון וקצת עובדות... לא לעניין להזכיר את ´88 עם ה-10-0, כי הם עוד יזכירו את הגביעים שלהם נגד המשטרה הבריטית... מכבי חיפה בעשר השנים האחרונות עם המאזן הכי טוב בליגה - לא סיימה מתחת למקום הרביעי בליגה, זה מדבר בפני עצמו ושחר...סיכומים עושים בסופ עונה, לא במחזור השלישי

צמות

New member
בן אדם, אתה כזה צודק../images/Emo70.gif

הנה כמה בן אדם ואני אומרת לכם כדי לקרוא כמה פעמים את ההודעה שלו
קבל ח"ח
משהו אישי: חברה שלי אוהדת בית"ר אבל החבר שלה אוהד את מכבי ת"א. יום שבת החליטה להתחיל לרדת עליי שהם ייקרעו אותנו ובלה בלה בלה רבתי איתה קצת כי זה מראה שהיא לא אוהדת אמיתית של קבוצה
פעם מכבי ת"א, פעם בית"ר, פעם הפועל ת"א בקיצור סתם עושה רוח
אחרי המשחק היא לא מציקה לי יותר
בבצפר היא לא מסוגלת להסתכל לי בעיניים
גם כן אוהדת.. מוסר השכל: לא צריך להיכנע לקנאים- זה רק ספורט
וכולם יודעים מי היא הקבוצה מס´ 1 בישראל! גו מכבי

כדאי לקרוא

שלום לכולכם. אני אוהד מכבי ת"א. כששיחקתם נגד מנצ´סטר קפצתי משמחה כשיניב קטן הבקיע, ורציתי שתצליחו, אפילו שאני אוהד מנצ´סטר מושבע. גם נגד אולימפיאקוס שמחתי מאד לראות אותכם משחקים כל כך נפלא. הצטערתי מאד לראות את מכבי ת"א בשבת, ואני חייב להודות שנראינו עלובים, אדישים, וחסרי יכולת להתמודד מולכם. אין ספק שאתם טובים יותר היום. אבל כשנכנסתי לפורום של מכבי ת"א וקראתי את כל דברי הבלע שלכם שם, וההשמצות, והשנאה הזו שלכם אלינו- שיניתי את דעתי. אתם יודעים, החיים הם כמו גלגל. עכשיו אתם עם האף בעננים, יום יבוא וגם תורנו יגיע, אל תדאגו. כי מכבי ת"א היתה אימפריה והיא אימפריה תמיד. ויבוא יום ולוני הרציקוביץ´ יעזוב, ויגיע מישהו שיחזיר אותנו למקומנו הטבעי. ועד אז, בינתיים יש לכם משחק הערב. לברקוזן היא קבוצה סימפטית עם מאמן מאד סימפטי ונחמד. מי ייתן והם ימעכו אותכם הערב מעיכה הגונה, כמו שענק מועך ג´וק תחת רגלו. מי ייתן וישפילו אתכם עד עפר, יתעללו בכם, יביסו אתכם, ויורידו את אפכם הגדול מהענן עליו הוא משוטט. מי ייתן ותפסידו 5:0, וימיכם בליגת האלופות יתקצרו ויתקצרו, עד שיגוועו בקול דממה דקה. אמן כן יהי רצון במהרה בימינו.

aviron

New member
תעשה לי טובה !!! ../images/Emo6.gif

ואל תזבל לנו את המוח בבלה-בלה-בלה (הייתי, הלכתי, קפצתי, אהדתי). למה אתה חושב שמישהו כאן חושב שפעם שמחת שחיפה ניצחו וכעת - בגלל ש.. ומשום ש.. - אתה לא? ולפני שאתה טוחן לנו ת´מוח בשטויות שלך - עיינת (עיינת זה בעברית הסתכלת) במה שכתבו כאן - בפורום מכבי חיפה - מרעיך ממכבי ת"א? אז, בחייתק!! ביי ביי, תל-אביבי תיסכולי קטן.

כשעוד לא נולדת

מה שאנחנו שכחנו אתם עוד לא למדתם, מי אתם בכלל? אל תדאג יבוא יום וענקיות אירופה יגמדו אתכם למקומכם הטבעי

dudster

New member
אמרת הכל

"יבוא יום וענקיות אירופה יגמדו אתכם למקומכם הטבעי" ענקיות הליגה (ע"ע מכבי ת"א והפועל ת"א) פשוט לא יכולות לגמד אותנו... תודה שיהיה לך ערב מקסים

TakTik

New member
באמת אמרת הכול

"מה שאנחנו שכחנו אתם עוד לא למדתם" נכון אבל נכון לעכשו אנחנו למדנו (עם עוד כמה דברים) ואתם לא מצליחים להיזכר

K o n d A s o n

New member
אאחחחחח ה-10:0 האגדי....

בתור שונא מכבי (ואוהד הפועל) אני חייב לציין שמקה שקרה לפני 14 שנה לא משקף.. אבל הניצחון המעולל של מכבי חיפה שבוע שעבר היה בהחלט ראוי לציון. לגבי השוערים, אם שטראובר כזה תותח למה הוא לא פותח בנבחרת?

למעלה