שירשור לקנאים

הקופים הירוקים...

כל כך לוזרים,מניעים כדור כמו חזירים אוווו אווווווו אוווווווו
. שחקתם כמו עגלה, אבל מה לעשות ששחקני מכבי לא בכושר וחיפה כן בכושר. שחקתם כל כך חרא, תראו זאת במשחק נגד לברקוזן כמה שאתם אפסים !!

אתם אומרים שהקופים הירוקים בכושר??

נראה מה תעשו נגד לברקוזן, עכשיו אני לא רוצה לשמוע את התירוץ העלוב הזה שלברקוזן יותר טובים ממכם לכן לא תנצח. מכבי נצחה את בואבישטה 0-1 ולא אמרה שום תירוץ !! להזכיר לכם בואבישטה קבוצה שעברה שנה שעברה את שלב הבתים הראשון ונצחה את ליברפול. נראה את הקופים הירוקים נגד לברקוזן אם אתם אכן בכושר.

תקשיבו טוב ירוקים עלובים...

נכון ניצחתם אתמול וכל הכבוד לכם היינו חלשים מאד. וכל הכבוד לכם שניצחתם את אולימפיאקוס.אבל לברקוזן יקרעו לכם את הצורה.ואתם יודעים את זה הם הולכים להתפרק עלייכם בדיוק כמו שעשו מנצ´סטר. ואיזה מזל שיש לנו שוער טוב והוא הרבה יותר טוב מאוואט.תודו בזה.מה לעשות לא שיחקנו טוב אנחנו מודים בזה והפסדנו קורה תופסים יום חלש. אתם לא חטפתם תבוסה נגד קריית-גת.חחחחחחחח אני לא יכול לשכוח את זה כמה שמחנו. אבל אל תתלהבו יותר מדי כי אחריי שתעופו מליגת האלופות תחזרו לגביע וואפ"א.ושם הלוואי והלוואי יצא לכם נגדנו במידה ונישאר ואת נחזור לימים שהיינו מביסים לכם את הצורה.וחכו חכו נגיע אלייכם ונראה מי הקבוצה הכי טובה בארץ.אל תישפטו על פי משחק אחד. כי גם לכם היו ועוד יהיו הרבה כאלה.דבר אחד אני יכול להבטיח לכם אתם השנה לא לוקחים אליפות.ותנסו להיזכר טוב מי ניצח אותכם בגמר הגביע את זה אל תשכחו אף פעם. איך רוסו האפס החמיץ חחחחחח והגביע נשאר כרגיל בת"א. אז כמו שאמרתי אנחנו נרים את הראש ונחזור להראות את מה שאנחנו יודעים.ולהבדיל ממכם אנחנו את בואבישטה ננצח.ואתם נגד לברקוזן תפסידו וגם תחטפו מכות אתם אוהבים לחטוף מכות זה בסדר גם אתמול חטפתם וזה היה ממש כייף.. ביי עלובים שכמוכם... צהוב עולה...מכבי... מני לוי תתעורר...

אהמ אהמ 1:0 אהמ אהמ

אתה מדבר
בוא ניראה מה מכבי ת"א תעשה מולם עם כל הכבוד בואבישטה לא ברמה של לברקוזן בנתיים נחכה ליום שלישי ואז נדבר

אני מסכים עם כל מילה שלך אחי !!!!!!

הקופים הירוקים מקנאים בנו שאנחנו הקבוצה מספר 1´ בארץ אימפריה צהובה שולטתתתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!!

מסכים עם כל מילה !!!!!!!!

הקופים הירוקים מקנאים בנו שאנחנו הקבוצה מספר 1´ בארץ אימפריה צהובה שולטתתתתתתתתתתתתת !!!!!!!!!!!!! יש להם כזה שוער אפס שמול קרית גת חטף שער מ-40 מ´ !!!!!!!!

aviron

New member
בוא כנס רגע ותשמע מה היה

בתאריך 14 מאי 1988. יודע מה היה? שב, ילד. אני אספר לך. אני הייתי שם. 10 למכבי חיפה - 0 למכבי ת"א. זה היה משחק ליגה, ילד .לא ידידות. ליגה. 10:0 . אחרי דבר כזה שותקים כל החיים. ביי, ביי, נומה-נום.

רמי ורד

New member
צודק בהחלט

אחרי משחק כזה ובושה כזאת צריך להפוך לנזיר בודהיסטי ולהתחבא במנזר השתקנים

TakTik

New member
א.על איזה ימים שהבסתם אותנו?

על ה10:0 ב88 על ה5:0 ב94 על ה3:0 ב99 או שזה כולם שלנו? ב.מעניין שאמרתם זה "רק יום חלש אחד" גם בהפסד לב"ש ג.ההפסד בגביע היה בפנדלים אבל על המגרש ההינו שווים ד.יום חמישי נדבר ה.בסוף העונה שוב נדבר ירוק עולה... מכבי חיפה... מני לוי תתעורר... אמיר רנד תתעורר...

כן על הימים האלה אני מדבר

ב-99 וב-94 שאנחנו ניצחנו אותכם ואצלכם בבית אל תשכחו את זה אף פעם והכי חשוב לא לשכוח אצל מי נשאר הגביע רק בתל-אביב הוא יהיה כי אתם לא טובים מספיק לגביע.וכן תפסנו יום חלש גם אתמול וגם בב"ש קורה מה לעשות לכם זה לא קרה כמה פעמים עונה שעבר ולפניי כן שאני אזכיר לך אתה בטח זוכר לבד. אז חאלאס להתפלסף אתם תחטפו 3 ותזכור טוב טוב את מה שאמרתי ואנחנו ננצח את בואבישטה.אל תספידו אותנו כי אתם תפסידו. מני לוי תתעורר... אמיר רנד תתעורר...

TakTik

New member
סלח לי

אבל החל מ90 מאזן בין הקבוצות הוא דיי שווה חיפה 17 שוויון 12 תל אביב 16 למי ששאל אתם תסתפקו בגביע (שהשגתם רק אחרי 0-0 ו120 דקות נגדנו) ואנחנו "נסתפק" באליפות (עם פער 8 ממקום שני ו18 ממכבי תל אביב) מאז 96 אין לכם את ההרגשה הנפלאה הזאת שנקראת אליפות את שבו בשקט תאכלו את הלב מול בואבישטה (באמת קבוצה טובה!) ותראו אותנו עושים היסטוריה ישראלים מול לברקרוזן,אולימפיאקוס,ומנצ´סטר (קבוצות הרבה יותר טובות) בחצלחה באירופה

סיקסטיז

New member
הגביע "שמחת עניים"

אני מבין את התיסכול הרב שיש לכם (אוהדי מכבי ת"א) לאחר שבשנים האחרונות כל שנה אתה אומרים שאתם בונים קבוצה "אימפריה" אבל בסופו של דבר אתם "מ ד ש ד ש י ם" בתחתית הטבלה . שמחת העניים שלכם שאתם זכיתם בגביע בשנתיים האחרונות ואולי גם השנה אם זה מה שיעשה לכם טוב שיהיה לכם לבריאות , אבל בניגוד אליכם מכבי חיפה הולכת חזק על האליפות (וגם על הגביע) גם השנה כמו בשנתיים האחרונות נגד הפועל ת"א שהיא הקבוצה היחידה בת"א עם פונטציאל להתמודד על האליפות . נ.ב. נראה מה התירוץ שלכם יהיה השנה ... על העונה הכושלת מכבי "וולבו " חיפה אימפריה !!! אמיר רנד תתעורר מני לוי תתעורר יניב

זה לא תירוץ!!!

יה דפוק הם באמת יותר טובים מהייתנו!!!!!!!!!!! אם אתה הייתם משחקים נגדה הם היו קורעים אותך 11-0!!!! לא 5-0!!!

זִיגזַג

New member
מה אתם מגיבים בכלל??

הרי דברים אלו נכתבו על ידי אוהד מכבי ת"א מתוסכל.. אני יכול להבין אותו!! הקבוצה שלו שוב תזכור איך משחקים כדורגל רק בסיבוב השני או השלישי.. ושב תסיים את העונה אי שם במקומות 3-4 ויסתכלו על הירוקים מלמטה!! תנו לו, שיתפרק המסכן!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה כל-כך מקנא שזה הורג אותי מצחוק
רק ביזכות שטראובר לא חטפתם שישיה

למעלה