שירשור ליילי

שירשור ליילי ../images/Emo29.gif

סוף סוף גם אני ערה בשעות כאלו חזרתי ערב מהמם. התחלנו את הערב בשעה שמונה נסענו לאבן גבירול ת"א אכלנו במסעדת אוונגרד בשר עם יין הכי טוב שיש אחר כך נכנסנו לצוותא לסטנדאפ של שלישיית פרוזק היה מאוד מצחיק מלבד קטע אחד שכמעט הרדים אותי. וחזרנו איש איש לעיסוקיו הוא לעבודה ואני הביתה. לילה טוב לכולם ו-
ו
הוא אומר לי מה תעשי בבית תשארי איתי בעבודה ואני " אתה נורמלי מחכים לי בבית". קוראים לי מלי ואני מכורה לפורום זה...

g u r a

New member
קוראים לי יעל

וגם אני מכורה לפורום הזה!! סליחה על השאלה האישית,אתם לא נפגשים עם המשפחות שלכם בערבי שישי או חג? וכמובן לילה טוב לך

אנחנו עשינו איתם הסכם כזה

שישי אצל אמא שלו ושישי אצל הורי ואז נמאס קצת מכל הלחץ של הלהגיע מוקדם ולמה איחרתם וכל אלה אז אמרנו שאחת לחודש אנחנו לא באים פשוט שיהיה לנו את השבת שלנו. אמא שלו קפצה על המציאה אז בימי השישי החופשיים אני אצל הוריי והוא בבית נח או שאנחנו מתכננים משהו כמו היום. הוא לא אוהב במיוחד את כל המשפחתיות הזו אז אני מותירה אותו לבד כי אני טיפוס מאוד משפחתי. אוהבת שאחותי באה עם הילדים וכאלה רק שהיום היא נסעה לחמתה שגרה בסוף העולם שמאלה אז גם ככה אין ארוחת ערב. ומחר על האש עם המשפחה שלו אוףףףףףףףףף יצאה לי תשובה מה זה ארוכה............

למעלה