שירשור לידה......

כל הכבוד לכן

היא שאתן ממש אמיצות וכל הכבוד לכם על הסבל אני מתארת לעצמי מה זה אבל תודו שאתם רואים את התוצאה האמיתית זה הכי נפלאה בעולם דרך אגב כמה ילדתם את הילדים , כולם נולדו במשקל סביר או חלק נולדו לפני הזמן וכמה זמן לקח בין ילד לילד ...

שעות סבל......

ילדה ראשונה====6 שעות ילדה שניה======6 שעות ילד שלישי======6 שעות בין הראשונה לשניה יש פער של שנה ושבועיים ובין השניה לשלישי יש פער של 5 שנים אני יכולה לספר שאחרי הלידה הראשונה אמרתי זהו אין יותר ילדים המפעל נסגר. בדיוק אחרי 3 חודשים הייתי שוב בהריון ואימי שתיהיה בריאה באה ואמרה לי: אני רואה שנהנים שוכחים מהר מדי

nightroll

New member
המממ

כמה ילדתם = באיזה גיל? את הבכורה ילדתי כשהייתי בת 21.5, את הצוציק - קיבלתי כמתנת יומולדת מאוחרת בגיל 25 ו-11 יום

giulietta

New member
(זה באמת מענין אותך?):

בגיל 24, 26.5, 29, 34. את האחרון הבטחתי לעצמי ללדת בגיל 35 - וקיימתי.
(בלי נדר
)

גלית.......מזל טוב מתוקה../images/Emo24.gif

בהצלחה עם ההריון מאחלת מכל הלב ששששששששששש הנה בשקט לא צועקת מזל טובבבבב

י פ ה 1

New member
../images/Emo95.gifגלית

מזל טוב מכל הלב - העיקר שיהיה או תהייה בריא/ה אמן

אין קיסריות מלאות כאן?

לידה ראשונה - קיסרית לידה שניה - קיסרית לידה שלישית - קיסרית פתיחה רביעית -->סוגרים את העסק...לכל החיים עכשיו עושים חיים.... אגן צר...אין לידה טבעית...

giulietta

New member
תתפלאי ../images/Emo6.gif

גם לאגן הים התיכון עושים ניתוחים קיסריים
(שלושה) בוקר טוב כולם
ג´ול

נכון תלוי בתנוחה ../images/Emo13.gif

התכוונתי לתנוחת העובר... אבל הסיבה במקרה שלי.. אגן צר... מצד שני..יש לזה פלוסים חחחחחחחחחחחחהההההה

כל העולם כולו...

אגן צר מאד, אגן צר מאד... והעיקר והעיקר לא לפחד, לא לפחד כלל והעיקר והעיקר לא לפחד כלל... הפלוס העיקרי שאפשר לעבור במסדרון מבלי להתקל באנשים אחרים...

חוויות הלידה...

2 לידות, רגילות, תודה לאל... בלי אפידורל!!!!!!!! רק טישטוש (היה ענק, הרגשתי על האוורסט...) לידה ראשונה, התחלתי עם ירידת מיים ולא הבנתי איך אני משתינה אבל לא מהחור הרגיל....חחחחחחחחחחחה... בשעה 03.00 לפנות בוקר נסענו לבית החולים, בשעה 10.30 הילדה הייתה בידים שלי. לידה שניה, בשעה 03.00 נסענו לבי"ח בשעה 09.30 הילדה בידים שלי, זוכרת את הפנים היפיפיות שלה, כאילו זה היה אתמול... בהחלט to be continue... בעזרת ה´

nightroll

New member
אינ לא ממש דוגמא

מעולם לא נכנסתי ללידה באופן טבעי. בגלל הדפקט הנדיר שלי, בשני ההריונות זירזו אותי כדי למנוע התדרדרות של רעלת ההריון ושל אי ספיקת הכליות. הראשונה היתה בהמון שלבים ולקחה כמה שבועות, 50 שעות מתוכם בחדר לידה: שבוע 35 זירוז ראשון 20 שעות, פקק רירי יצא, שבוע 36 זירוז שני 12 שעות שבוע 37 זירוז שלישי 6 שעות שבוע 38 זירוז אחרון 12 שעות כולל פיקוע מי שפיר והבת שלי ויתרה לי על הניתוח. אז טכנית אפשר לומר 12 שעות. השניה היתה בפחות שלבים. הכניסו לי פתיל ב18:00 בערב, שבוע 35. היו צירים סדירים אבל דופק של הבן שלי צנח עם הצירים והטיסו אותי לחדר לידה, שם הוציאו את הפתיל. ב6:00 בבוקר הכניסו בלון. ב10:00 הכניסו לחדר לידה. ב22:00 הבן שלי יצא. 16 שעות סה"כ. היה שווה את זה, אבל אני ממש ממש לא(!!!!!) ממליצה על לידה ללא משככי כאבים.

למעלה