שירשור לבוש!!!

LipStiK

New member
אאממ אני....../images/Emo13.gif

מכנס לבן חלק.
סריג בצבע בז' עם כתוביות בצבע ירוק בקבוק כזה... חמוד... מהוניגמן
מגפים חדשות (
), שחורות, עם שפיץ ועקב סטילטו קטן ועם מן פסים כאלה ואבזמים באדום... זה לא כמו של כולם ... זה מיוחד כזה...
ו...זהו

המממ

הרגע חזרתי ואני עוד מעט שוב עפה. מה יש עליי כרגע?! סריג של PDH בצבע קרם. ג'ינס בהיר ונעליים מקושקשות ומצוירות כאלה... גרביים שחורות וסט של חזיה ותחתון תואמים בצהוב ואדום

BeNiT1BiNbA

New member
הממ...אני....

לובשת מכנס מתרחב כחול של ציפי סיקסטיז, ו..חולצה קצרה שחורה עם ילדה חמודה שיש לה כובע..וצווארון.. ו..ז'קט בי"ס.. רגע אני רואה שגולשים פה גם לפסים אישיים.. אוקי..תחתוניםֿ - חוטיני ורוד.. חזייה?..בלי.. =]

אממ..חזרתי מבי"ס אז ככה שאני עם

ג'ינס של פיוטה מדהים וחולצה של פוקס שזה נראה כאילו זו חולצה קצרה על ארוכה...אז יענו הארוכה לבנה והקצרה בצבעים ירוק,כחול אפור כזה ולבן...! קיצר היא פצצה!!!!

BeNiT1BiNbA

New member
חזרתי מהפאקין סקול..מחרתיים בגרות..

לובשת גולף שחור..ז'קט שחור של הבי"ס.. ג'ינס תכלת בהיר של FRENZY.. נעלי ספורט של לי קופר השולטת =] לובשת את הפלאפון בכיס..חח..שזקוק להטענה דחופה =] ועגיל של השפנפן של פלייבוי בצבע לבן.. וצעיף מהמםםםם איטלקי שגנבתי לאמא..ומה זה מחמם.. ן..הממ..זהו =]

dark eyes

New member
אני עוד מעט עף לארוחת ערב

בחוץ ואני לבוש יחסית בהידור ג'ינס כהה כהה אבל משופשף בהיר ממש יפה... חולצה לבנה סריג דק יחסית עם קשירה בקדימה שלה ופתח עמוק קצת (נשמע כמו חולצה של בנות אבל ממש לא) של רנואר... נעליים שחורות מעור של אלדו.. ביי בנתיים

BeNiT1BiNbA

New member
תודההההה מקסימים שכמוכם =] וכן -

בהיסטוריה בלאט..וזה למרות שאני כבר בי"ב.. אבל לא עשיתי בשנה שעברה את הבגרות כי הייתי מפגרת חח.. חפיף בקטנה..לא כיף ללמוד למקצוע הזה =[ בכל השאר אני טובה אבל בזה - רק תנו לי את ה-60 ואני אקפוץ משמחה.. בהצלחה לך בובהההההה =]

חחח כמוני כמוך...

יבניקית אמנם עשיתי ת'בגרות שנה שעבהר אבל לא מרוצה מהציון... מגישים אותי עכשיו על 90 יהיה טוב :)בהצלחה ילדונת

BeNiT1BiNbA

New member
חח תודה בובה..אבל..

אני בשנה שעברה לא למדתי בכלל..לא ניגשתי למבחן אחד.. זה המקצוע היחידי שאני באמת גרועה בו..ולא אכפת לי מה יהיה הציון העיקר לעבור..למרות שאני ילדה חכמה =]..יש לי זיכרון דומה לתחת.. הקיצקץ..מקסימום אני יעשה בגרות קיץ בסוף השנה....יש לי באק אפ =] בה בייי עוד 4 שעות בגרות פיפללללללל בהצלחה יפיופה :]

למעלה