שירשור לבוש!!!

L i l o o S h

New member
שירשור לבוש!!!

אני בפיג'מה, אז אני לא אגיד, אבל תמשיכו אותי!! פורוש יבשבש..תרטיבו אותו!!!!!

BeNiT1BiNbA

New member
הממ..אני ב..

מכנס טרנינג חמוד.. וחולצת פוטר של פו הדב וכל החבורההה.. איזה חמודים הם..כובשים אותי ממש..יש בלון גדוללל.. ועליו תלוי פו הדב, ועליו תלוי טיגר, ועליו חזרזיר.. נו טוב כמעט כל החבורה :\ אבל הוא מקסיםםםםם =]

גם אני בפיג'מההההההה

אוףףףףףףףף אני לא מצליחה להירדם כי יש לי חימום בחדר ואני מתההההההההה מחום אבל אני לא רוצה לחבות כי אז יהיה לי קר, בכל מקרה כיביתי אותו עכשיו, לא יכולתי לסבול את החום הזה יותר!!!!!!!

אנהלה

New member
באתי עכשיו אחרי בצפר ואני מתה מחום ועייפות אז אני בג'ינס וחזיה...

vashla

New member
הייתי אתמול בשלג!!!!!!!!!!!

יא איזה כיף!!!! אבל ירד ככ מעט שלג השנה, לעומת שנה שעברה...ואתם יודעים מתי הלכתי לישון? בשעה 8 ועשרים בערב כבר חרפתי.....כמו תינוקת... מה אני לובשת? נעלי בית, חולצת בצפר, מכנס כלשהו לספורט בצבע תכלת, וז'קט כלשהו בצבע כחול כהה שכתוב עליו אקטיב...

איזה הפרשי טמפ'

בין ההודעות האחרונות.. חם לי אבל אני מפחדת לסגור את החימום שלא יהיה לי קר חם לי ואני עם חזייה הייתי אתמול בשלג

אנהלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החימום פה היה מופעל ואחרי יום שהיה לי נראה לי שגם אתה היית מתחיל להסתובב עם חזייה... חחחחח

ברוש'קהההההההההההההההה

יאאאאאאאאאאאאאאאאא כמה זמן לא דיברתי איתך!!!!!!!!!!! תתחברי כבר לאייסי!!!!!!!!!!!!!!!!!

אדוושי

New member
.............:]

אממ חזרתי מבתציפר ועכשיו קצת החלפתיי..... גרביים לבנות
( ממש מעניין...) תחתונים כחולות - ( " " ) ------פחחח..... * חח איילת אני מחכה לפירוט רב על התחתונים שלך !! * ג'ינס צמוד.. מתרחב קצת למטה חולצה לבנה צמודה.... {מקודם היה לי מעליה גולף לבן עכשיו הורדתי } והחלפתי לג'קט שחור...! עגילי חישוק... שעון פשוט.. כסוף.

No BoDy1

New member
אנייייי

טרנינג של דיאדורה.. מסכן כזה.. וחולצה קצרה של Kenvelo

חזרתי עכשיו מבצפר ואני לובש..

גי'נס שאני לא יודע כ"כ איך לתאר אותו (קסטרו) + סריג בצבע טכלת עם פס כזה לרוחבו בצבע חום כזה מוזר.. (אבל זה הולך עם הטכלת
וגם זה מקסטרו) + מגפיים כאלו חומות כהות משופשפות מעור, גם מקסטרו וצעיף בצבעים מתאימים..

בעע ../images/Emo9.gif

אני סתם עם הפליז של פוקס בצבע אדום ג'ינס מקסטרו כזה חלק וגרבייםם ורדרדים \\ ורדרדות עד הברך

למעלה