שירשור לא קשור

oribarak

New member
כן, היתי בהופעה

ההופעה הכי טובה שהיתי בה בחיים שלי 3 שעות של טירוף חושים ודאחקות ומוזיקה אדירה

pasteran

New member
לא הוא לא. אם כבר המלצה הכרחית אז

רות דולורס וויס השיקה אמש אתר חדש. אפשר לשמוע שירים רבים. רות היא אחת מהיוצרות הכי טובות בארץ. מעט מאוד דברים - מהנים ככל שיהיו - מרגשים אותי. רות ביניהם. פסנתרנית וזמרת ענקית.

epitaph

New member
אה, כן...

ואתה אשכנתוז אלטיסט אז בכלל...

melancholy man

New member
אפשר לכתוב מה שרוצים

לא מבטיח שנעלה למאמרים מאמרים שלא קשורים לנושא,, אבל כל דבר שקשור למוסיקה ואחד מחברי הפורום חושב שהוא קשור, אכן קשור בעיני.

melancholy man

New member
פעם שעברה התעצבנת כשהצענו../images/Emo13.gif

בהחלט אפשר, נראה לי אפילו יותר מתאים

epitaph

New member
אתה נעשה סנילי...

פעם שעברה הצעת להפנות מישהו לפורום רוק כשהוא רצה להעתיק עבודה או משהו בסגנון, אני זוכר את זה.

melancholy man

New member
אני הצעתי? אתה בטוח?

מילא אני, מותר לי להיות סנלי כבר, מה התרוץ שלך?

epitaph

New member
בוא נראה...

עומס בלימודים, חוסר שעות שינה, שאיפה של תרכובות אורגניות נדיפות...מה אתה בוחר?

את האמת...

אף פעם לא הצלחתי למצוא לא עומק ולא רצינות בשירים שלהם, הם תמיד נראו לי להקה לבני נוער "מתמרדים". ומבחינתי, ואני לא אומרת שזו צורת חשיבה נכונה, אין על שנות ה-60, וכל מה שבא אחרי...זה...סתם?

Mr Mustard

New member
בהחלט אחד השרשורים החביבים עליי...

שני אלבומים לא ממש קשורים יושבים לי במערכת לאחרונה... Davandra Banhart- Rejoicing the Hands הוא היה בארץ לפני כמה חודשים ואני פספסתי את זה. אז עוד לא הכרתי אותו ואני מצטער על כל שנייה כזו. דוונדרה באנהארט הוא יוצר מדהים ודמות חשובה בזרם הLo-Fi. המוזיקה היא מאוד אישית, אינטימית ומאוד לא מופקת. בעיקר גיטרה מוזרה ומפורקת והקול הצרוד, הגבוה והמעוות להחריד של דוונדרה. זה נע בין פולק עדין ורך לממש אסיד פולק מעורער. אלבום מקסים ומרגש במיוחד. Duke Ellington- Money Jungle האלבום הוא אלבום של שלושה ענקיי ג'ז, שניים מהם מהאהובים עליי, הדוכס על הפסנתר, צ'ארלס מינגוס בבאס ומקס רואץ' בתופים. מה שיש פה זה בהחלט לא ג'ז סטנדרטי, דיוק נותן פסינתור לעיתים מלודי ונעים ולעיתים תזזיתי ומבריק לחלוטין. ברקע רואץ' נותן את התיפוף המדוייק שלו ומינגוס... מינגוס הוא פשוט מינגוס. הבאס שלו זה משהו לא מהעולם הזה... יש בו משהו מאוד קלאסי ומלודי, מאוד לא קיצבי, אך עדיין לחלוטין מחזיק את כל היצירה על הכתפיים. לכל מי שאוהב את הג'ז שלו עם פלפל אבל לא בהכרח מתחבר לPeter Bronzman או Cecil Tylor אני מבטיח המון הנאה.

למעלה