שירשור לא קשור

שירשור לא קשור

על להקה שאוהבים לשנוא. גאנס אנד רוזס. לדעתי גאנס של שנות השבעים זה אחד מהרכבי הרוק הכי טובים שאני מכיר .. מה אתם אומרים ?

מאדמאן

New member
שאתה טועה ../images/Emo163.gif .

שגאנז אנד רוזז לא היו קיימים בשנות השבעים ... אולי נולדו בשנים הללו ... (סתאםםם...)

melancholy man

New member
טוב כנראה בגלל זה בשרשור הלא קשור

שמיועד בדיוק לדברים כאלה, שלא היו בשנות השבעים...

התבלבלתי ../images/Emo163.gif

(מה שלא אומר שאתם לא צריכים לרשום את דעתכם).

melancholy man

New member
בפורום הזה? לשכוח מילים? להתבלבל?

תמשיך ככה, עוד תנהל את הפורום
עוד כמה דקות, ההמלצה הלא קשורה שלי, יש לי הרגשה שהיא תמצא חן בעינך...

melancholy man

New member
פסיכדליה בת זממנו

בקשר לגאנז, אני חייב להודות, שלאקסל רוז יש את זה, יש לו את הכריזמה של כוכב רוק ואת האטיטיוד המתאים, זה משהו בסגירות שלי שלא נותן לי להפתח לשירים יותר צעירים ממני, אבל יש לו את זה, למרות שתמיד נראה היה לי, שהחברה פשוט לא מוכשרים מספיק, זה תמיד קרוב ועל יד, אבל לא ממש הדבר האמיתי. ועכשיו להמלצה הלא קשורה שלי, Many Bright Things הוא הרכב פסיכדליה מהשנים האחרונות, הלהקה בנויה סביב הגיטריסט הנפלא (והלא ממש נודע) Stan Densky, אלבומם האחרון: Many Bright Friends, שהוא בעצם אלבום של חבורת מוסיקאים שהתקבצו יחד לנגן עם דנסקי, הוא חתיכת פצצת ג'אם פסיכדלי מגניבה שניכר בה שהחברה גדלו על החומרים הנכונים ואכלו רק מפטריות ההזיה המשובחות באמת. האלבום מתחיל עם קטע הנושא הקצרצר ומייד נמשך לתוך קאבר מופלא של אחד מקטעי הרוק החשובים ביותר שיש: East West, שבוצע במקור על ידי הפול באטרפילד בלוז באנד, בביצוע המקורי אלו הם ענקי הגיטרה מיק בלומפילד ואלווין בישוף שמפלאים בדיאלוג ג'אזי/בלוזי- אוריאנטלי, שלוקח את השיר למקומות שהבלוז והרוק לא הגיעו אליהם קודם מעולם, בקאבר הזה, דנסקי ועוד דמות שוליים מהפסיכדליה המודנית, ניק סלמון, מחליפים את בלומפילד ובישוף ולוקחים את הקטע הנפלא ל 21 דקות של עונג צרוף, כאשר הלהקה מוסיפה עוד ועוד גוונים מענגים לכל החגיגה המופלאה הזאת. בהמשך, הם חושפים את שאר ההשפעות שלהם, מאסיד פולק בריטי ועד פסיכדליה קשה מסאן פרסיסקו, כאשר הזמרת וגיסריסטית הנפלאה Alisha Sufit והאקס דד קנדי Jello Biafra מפליאים בשירה, מלבד East west הנפלא כדאי לשים לב כאן ל Minor Parade For 18 Strings שמזכיר מאוד את הצליל של סאן פרסיסקו (משהו בין האיירפליין לגריטפול דד, ו I Am Not A Collector Potato, המודע לעצמו, שמזכיר יותר את לו רייד או פרנק זאפה, עם ג'אם אפלולי ברקע ושירה/דיבור מהפנטים שכל חולה מוסיקה מהשנים ההם יוכל להזדהות איתה, מהפנט, זו המילה הנכונה בקשר לדבר הזה. There Will Be A Slight Delay האקוסטי והנפלא, נותן אות סיום מקסים ונשיקת פרידה מענגת מפיסת הקסם הזאת. לא יודע אם ואיפה יש להשיג את זה, אבל אם אתם מצליחים לכו על זה ובענק.

YOSSIVINY

New member
אז השגת את כולו?

נתתי רק שני שליש...יפה. חידה שנתתי פעם בפסיכדלי: מה הקשר בין דנסקי ליואל? ועוד אחת חדשה: מי המוכר החביב עלי מאיביי שמנגן בלהקה?

melancholy man

New member
השגתי השגתי

מעולמו הקסום של הגוגל (טוב האמת סתם תוצאה של כניסה ללינק אחרי לינק אחרי לינק באמצע הלילה, אחרי יום עבודה מעצבן שנגמר מאוחר מידיי), רציתי עכשיו לשלוח קישור לאח אולמן, אבל אני כבר לא מוצא. הולך לעבוד על הקשר בין יואל לדנסקי, נשמע לי מעניין, תגיד, אולי הוא הכולריע מהפורום של הפסיכים?

Barmelai

New member
אוי זה תפור עלי

כל כך תפור שזה דוקר. הדבר הזה חייב להיות אצלי בקרוב בימינו אמן. בייחוד אחרי שני השירים ששיחרר מר"ן יוסי (אחד מהם האיסט=ווסט). לא יכול לחכות

melancholy man

New member
דרך אגב

המטרה של השרשור הוא להמליץ על מוסיקה שאתם אוהבים ולא קשורה לנושא הפורום, תרגישו חופשי להוסיף המלצות, מוסיקה קלאסיקה, ג'אז, ריקודי בטן מצריים, מוסיקה עממית אפגנית, הכל הולך, וכן, גם גאנז אנד רוזס או הארקטיק מאנקיז, אם זה מה שעושה לכם את זה.

noosh

New member
אהמ, אני רוצה להמליץ גם

על אלבום הופעה של ה-Counting Crows, שנקרא Across A Wire. זה אלבום כפול, ואני מתייחסת כרגע רק לחלק הראשון שלו (כי אותו חרשתי בתקופה האחרונה ללא אבחנה). אז הקאונטינג קרואוז הם הלהקה האהובה על אח שלי, מה שלא הפריע לי מעולם להגיד לו - "הם נשמעים כמו פסקול של דוסון קריק", וכמובן, מה שלא הפריע לי מעולם להחשף בפאסיביות למוזיקה שלהם. (כל זה, כמובן, לפני שהקשבתי בעצמי.) יש להם, מסתבר, עוד שירים חוץ מ-Mr Jones וקאבר לג'וני מיטשל. באופן אירוני ודי צפוי, אלו שני השירים שמייצגים אותם, וחבל, ומאוד מפוספס. האלבום הראשון באוסף ההופעה הכפול הזה, הוא הקלטה שלהם ב-Storytellers של VH1. סוג של אנפלאגד, למרות שהוא לא אנפלאגד. אני חושבת שמה שהכי תפס אותי בו, זה הישירות. גם של המוזיקה, גם של המילים. זה מדהים, אבל זה נכנס ישר פנימה, וכשזה בא בלי הכנה, זה באמת יכול לפגוע בול. אני אוהבת שכשהסולן שר, אני מרגישה את זה בגובה העיניים. אני מרגישה את המילים יוצאות ממנו כי הוא רוצה להוציא אותן החוצה, אין ריחוק בינו לבין המוזיקה. ואפשר להרגיש את זה, קצת קשה להסביר את זה במילים, אבל ממש אפשר להרגיש את זה. וזה לא רק הוא, זה בכלל כל המוזיקה. ומצאתי את עצמי חורשת שוב ושוב על הדיסק הזה, לא מסוגלת לגרום לו להפסיק להתנגן לי בראש גם כשהוא לא מתנגן באוזניות. רק צריך שיגיעו ימים יותר סגריריים, אני מבטיחה שזה מתחבר מושלם.

Welsh

New member
טוב אז לא ככה קוראים לשיר../images/Emo3.gif

colorblind התכוונתי, וזה אכן שיר שלהם, בכל אופן, להקה חביבה ביותר, מזכירה לי מאוד את big star

noosh

New member
יופי, נועה ../images/Emo122.gif

אני צריכה ללמוד לקרוא את כל השרשור לפני שאני מגיבה

Welsh

New member
אחרי שאני אלמד לרפרש

אני אוכל להתחיל להתלונן על הרגלי כתיבה של אחרים

oribarak

New member
להקת אינפקציה!!

בטח רובכם תעקמו את הפרצוף, אבל באמת שאינפקציה כיום זו הלהקה הכי חמה בישראל. עזבו את המילים הטיפשיות עד כדי גאוניות... חברי הלהקה מלחינים מהדרגה הראשונה, עם עיבודים שלא יביישו אף אגדת רוק, ההלחנות שלהם מורכבות משינוי מקצבים ומשחק עם הסולמות, כל זה משולב עם רוק כבד לסירוגין, והמווווווון הומור וההופעות שלהם..וואו וואו ההופעות שלהם, מלאות אנרגיה

למעלה