שירשור כפפות ?

roee191

New member
שירשור כפפות ?

אז איזה כפפות סנובורד יש לכם ? של איזו חברה (ואיזה דגם...)
מה אתם ממליצים , מה אתם לא ממליצים ?


שתפו שתפו להעברת המידע !
 

shac

New member
LEVEL עם מיגון פנימי

עלו די הרבה בזמנו ושורדות יפה מאוד מאזור 2007 עד היום במצב מעולה. ממליץ במיוחד למתחילים בסנובורד, כי המיגון הפנימי די שומר על פרק היד ונופלים המון בהתחלה.
מחממות מעולה, ויש מין מימברנת איוורור לנידוף חום פנימי החוצה.
חתיכת זמש על אצבע יד ימין לניקוי הגוגלס.

מתישהוא אחליף אותן בכפפות עם פחות מיגון, פחות מסורבלות ויותר גמישות, אבל לא דחוף לי.
 
rome - מעור מלא בלי מיגון כמובן

כגולש ועוד לפני שהפכתי ליבואן של rome אני זוכר את הפעם הראשונה שמדדתי כפפה שלהם
ומיד רציתי כאלה.
כיבואן עוד לא ראיתי חברה שעושה כפפות טובות יותר .

הלקוחות שלי מכירים את דעתי בנושא כפפות מגן ולמה אני לא ממליץ לקנות כאלה מלבד לגולש מתחיל מתחיל-

הן "מחנכות" את הגולש ליפול עלהן אבל עוד לא נוצרה הכפפה שתמנע פציעה -אתה או תישבור את המיפרק או את הכתף.
במקרה של מיגון כפול הן עלולות לגרום לשבר מעל הכפפה במקרה של נפילה חזקה.
הן מסורבלות ולא נוחות לכלום .
הן יקרות להחריד וזו בעצם הסיבה לתשובה הנפוצה של מוכרים בחנויות לשאלה "למה אתה צריך כפפה -לסקי או לסנובורד" ?

צריך ללמוד ליפול נכון,ואם תחשבו על זה כל גולש בינוני כבר גולש במהירות סבירה ולכן אסור בשום אופן לחשוב אפילו על ניסיון ספיגת הנפילה עם הידיים

בכל מקרה ובכל כפפה -אורך החיים שלה תלוי בכמה אתה גולש בשנה,באיכות החומרים ממנה היא עשויה אבל יותר מכל בכמה אתה "משפשף" את השלג .


.
 

roee191

New member
אז מהם שני הדגמים בחנות שלך שאתה ממליץ עליהם

מה לטעמך שתי הכפפות הכי טובות בחנות שלך
ועם מה אתה גולש ?
 

איל שחר

New member
אני יוצא חוצץ נגד האפליה! אפלית גולשי

הסקי!

ומכריז בזאת על הקמת תת-שירשור נאור יותר ועם פתיחות לכל הזרמים.
למתחילים יוקצה תת-שירשור בשם "כפפות של משי".

אשמתך. מי שמדבר על סקי בקיץ, חושף עצמו לכל מיני משועממים, חלקאים ונידכאים
 
אני על סנובורד אבל עם כפפות של סקי

אז אני מצטרפת הנה
.
כפפות של קולומביה שבנתיים ראו שלג רק פעם אחת.
 

z x 7 r

New member
פותח השירשור הוא סתם טרול ואנטיסקי

צריך לדרוש ממנו פיצוי על עוגמת נפש שלא הזכיר אותנו, גולשי סקי המדוכאים!!

סתם.

אני גולש שנה שביעית עם Northface, שיש בהן כפפות פניומיות ( ללכת לבר אחרי הגלישה למשל ).
הכפפות עם אוורור נפתח ( רוחסן ). הכפפות במצב גסיסה, לכן נרכשו כפפות נורת'פייס נוספות ונלקחות לכל נסיעה ( למקרה שהכפפות ימותו סופית ).

אין מיגונים, כי לא צריך.
 

THESC

New member
dakine titan

לפני הכפפות האלה קפאו לי האצבעות, חיפשתי כפפות עם כפפה פנימית נפרדת (ליינר).
לפני זה היו לי כפפות של ROME, הם די הקפיאו לי את הצורה והתפרקו מהר מידי
 

drz400e

New member
אני אוהב כפפות Pipe

דקות וקלות . אבל זה באמת כשלא נוגעים בשלג. כלומר על גרומרים , ובשלג יבש.

מעבר לזה? יש לי כמה זוגות של level בדרגות עובי ושכבות שונות. לכשקר , או לשלג עמוק , או כשרטוב. וכשקר ממש , אני זורק מחממים בתוך הכפפות. אבל רק כשקר ממש. מינוס 10-15 ומטה.
 

idany88

New member
לי יש SCOTT Corbin - שאלה על הסגירה שלהם

זאת הכפפה שיש לי.. השתמשתי בה רק פעמיים וסה"כ אני דיי מרוצה

רק נתקלתי בבעיה אחת, הסגירה שיש לה למטה עם השרוך דיי מעצבנת כי כמה שאני לא אחזק אותה על המעיל, בנפילות הרבה פעמים היא נמשכת למעלה ואז חודר שלג ברווח שנוצר.

יש איזה שיטה טובה לסגור אותה שאולי אני פשוט לא יודע? או שככה זה... תודה!
 

idany88

New member
תיקון טעות

את המעיל שמתי מעל הכפפה ולא להפך, ככה שהוא סגר עליה ובכל זאת העסק לא החזיק בהתרסקויות הרציניות :)
 

HelloweeN

New member
כפפות עיקריות: LEVEL NETWORK

כפפות ב': BURTON PARK GORE TEX.

כפפות ה-LEVEL NETWORK הן כפפות ממוגנות וקצרות, בניגוד לרוב הליין של LEVEL שהן כפפות ארוכות.
אני לא מוותר ולא אוותר על כפפות מיגון מהסיבה שנופלים על פרק כף היד וזה אחד השברים הכי נפוצים בסנובורד. גם היום, אחרי מספר כמה שנים טובות על השלג, ובתור מדריך עם למעלה מ-300 שעות לימוד על השלג, אני יכול לומר בביטחון מלא שכפפות ממוגנות זה האביזר שאני לא מוותר עליו, גם למתחילים וגם למתקדמים. גם כשלומדים ליפול 'נכון' - לא תמיד נופלים איך שרוצים ליפול, ולא תמיד נופלים על המרפקים או על התחת כמו ש'לימדו' אותנו. קרה לי אינספור פעמים בפארק או סתם בגלישה שאתה נכנס למצב פתאומי שאתה נופל, ואין לך זמן לתכנן את הנפילה ועד שאתה מבין מה קורה אתה כבר כמה שניות טובות אחרי הנפילה. התנגשויות פתאומיות זאת עוד דוגמא מעולה למצב שאין לך זמן ליפול נכון. היו עד לאינספור נפילות שונות ומשונות וליוויתי משהו כמו 6 אנשים לטיפול רפואי עקב פציעות בשורש כף היד, כולל אחד ששבר את השורש.

פגיעות שורש כף היד ופגיעות מפרקים בכללי אלו פציעות שלוקח חודשים רבים ואף שנים להחלים מהן לחלוטין ופעמים רבות הכאב נשאר להרבה שנים אחרי התאונה. עם הכפפות LEVEL שיש היום, שהן נוחות ומחממות ובקושי מרגישים על המגן (שבכלל לא מפריע לגלישה) - אין שום סיבה לא למגן לעצמך את הידיים. אז כמו שכולם חופרים עד כמה קסדה היו חיונית - המפרקים האחרים הם חשובים לא פחות וחובה, בעיני לפחות, למגן אותם.

הנ"ל נכון אדרבא לאנשים שעובדים עם הידיים (מתכנתים והייטק, מקצועות יצרניים וכל על עבודה בעצם) - למה לסכן את הפרנסה ולהרוס את החופשה כשאפשר לא?
 

דארא

New member
אני סבלתי מקור בעצבעות...

ניסיתי כפפות עור, כפפות עם ביטנה כפולה, לבשתי כפפות פליז מתחת לכפפות וכלום לא עזר, עד שעברתי לכפפת גרו טקס ש 4 אצבעות ב"חדר" אחד והאגודל ב"חדר" נוסף ואלו הכפפות היחידות שמחממות לי את אצבעות הידיים. לגבי מיגון אצלנו (בסקי) לא נהוג ליפול
.
 
כפפות וקור

אומנם יש כפפות חמות יותר וחמות פחות אבל אחד הדברים שרב הגולשים לא מבינים שכאשר קר לגוף ,המוח מרכז את הדם קרוב יותר ללב וכך קודם כל קר בכפות הידיים---תתלבשו טוב.
 

HelloweeN

New member
המלצה למי שסובל מקור - MITTENS

כפפות שכמו שהבחור למעלה ציין, 4 האצבעות יושבות בחלל אחד, והאגודל בשרוול משלו (מצ"ב תמונה). כאשר אין בידוד בין האיברים - החום נשמר לאורך זמן.

לי אישית מעולם לא היה קר בכפפות. כמו כן, אני אישית גם תמיד שם ליינר פנימי בכפפה כי אני שונא להרגיש שלג או מים על יד חשופה, אבל זאת כבר שריטה שלי.

אז רושמים לפנינו: אם קר - הולכים על MITTENS ואם סופר קר - MITTENS+LINER פנימי ואתם מסודרים.
 

Snow Fiend

New member
הבעיה שקשה לתפעל דברים איתם בזמן גלישה ועצירה

יש כפפות hybrid שמשלבות גם mittens וגם כפפות רגילות.
כלומר האגודל והאצבע 'חופשיות' , ושלוש האצבעות האחרות מחוברות.
למשל הכפפות האלו של HESTRA

ובכלל , HESTRA עושים כפפות מעולות ומחממות בטירוף , מיועדות במיוחד עבור לגולשי סקי.
 

HelloweeN

New member
כפפות ותפעול -

כמעט בלתי אפשרי לתפעל כלום עם כפפות אלא אם מדובר על כפפות PIPE או משהו ממש דק שאינו נותן מענה מקיף לנישת ה'כפפות'. כיוון שכולנו נכנסים ויוצאים מהכפפות מספר רב (יחסית) של פעמים ביום, מצאתי את זה ממש מעצבן להוציא את היד, ואם יורד שלג, אז כמה פתיתים נמסים על היד ואז זה כמעט בלתי אפשרי לדחוף את היד חזרה לכפפה. גם פה, הפתרון הוא ליינר דק (יש ליינרים טובים מאוד לברטון ולדקיין), שגם אם אתה צריך לתפעל טלפון, נגן או כל דבר אחר, אתה שולף את היד, היד מאידך נותרת חמימה ונעימה, וגם אם יורד שלג ונמסו לך כמה פתיתים על היד, עדין היד מחליקה בקלות ממש חזרה לכפפה.
זאת עוד סיבה אגב לבחור בכפפות SHORT CUFF, שהכניסה והיציאה יהיו קלות ומהירות ולא מסורבלות כמו שקורה בכפפות ארוכות וגדולות.
 
תשמח לגלות

שעם כפפות רום כמו ה"טרימוף" חוץ מלחטט באף אפשר לעשות כמעט הכל לרבות תפעול איפון או מברגים וכו-תנסה את זה בכפפות לוול שלך
 
למעלה