כפפות עיקריות: LEVEL NETWORK
כפפות ב': BURTON PARK GORE TEX.
כפפות ה-LEVEL NETWORK הן כפפות ממוגנות וקצרות, בניגוד לרוב הליין של LEVEL שהן כפפות ארוכות.
אני לא מוותר ולא אוותר על כפפות מיגון מהסיבה שנופלים על פרק כף היד וזה אחד השברים הכי נפוצים בסנובורד. גם היום, אחרי מספר כמה שנים טובות על השלג, ובתור מדריך עם למעלה מ-300 שעות לימוד על השלג, אני יכול לומר בביטחון מלא שכפפות ממוגנות זה האביזר שאני לא מוותר עליו, גם למתחילים וגם למתקדמים. גם כשלומדים ליפול 'נכון' - לא תמיד נופלים איך שרוצים ליפול, ולא תמיד נופלים על המרפקים או על התחת כמו ש'לימדו' אותנו. קרה לי אינספור פעמים בפארק או סתם בגלישה שאתה נכנס למצב פתאומי שאתה נופל, ואין לך זמן לתכנן את הנפילה ועד שאתה מבין מה קורה אתה כבר כמה שניות טובות אחרי הנפילה. התנגשויות פתאומיות זאת עוד דוגמא מעולה למצב שאין לך זמן ליפול נכון. היו עד לאינספור נפילות שונות ומשונות וליוויתי משהו כמו 6 אנשים לטיפול רפואי עקב פציעות בשורש כף היד, כולל אחד ששבר את השורש.
פגיעות שורש כף היד ופגיעות מפרקים בכללי אלו פציעות שלוקח חודשים רבים ואף שנים להחלים מהן לחלוטין ופעמים רבות הכאב נשאר להרבה שנים אחרי התאונה. עם הכפפות LEVEL שיש היום, שהן נוחות ומחממות ובקושי מרגישים על המגן (שבכלל לא מפריע לגלישה) - אין שום סיבה לא למגן לעצמך את הידיים. אז כמו שכולם חופרים עד כמה קסדה היו חיונית - המפרקים האחרים הם חשובים לא פחות וחובה, בעיני לפחות, למגן אותם.
הנ"ל נכון אדרבא לאנשים שעובדים עם הידיים (מתכנתים והייטק, מקצועות יצרניים וכל על עבודה בעצם) - למה לסכן את הפרנסה ולהרוס את החופשה כשאפשר לא?