שירשור יציאה

comet9

New member
שירשור יציאה ../images/Emo32.gif

לאן אתם יוצאים היום?

L y c a n

New member
לינק שניתקלתי בו, דעתכם..

אז זה המעשה, שעליו אני מדבר. ויש לי כמה בעיות עם זה: בואו נודה, אני לא הנציג של שלום עכשיו ולא הבן אדם הכי שמאלני שיש אבל אלה דברים שלא אמורים לקרות, שוב, רק אם קרה מה שקרה בסיטואציה שקרתה, ולא עוות שום דבר, כדרכה של התקשורת אבל זו לא הבעיה העיקרית. הבעיה העיקרית היא התקשורת. שמשתלטת על הכל ודוחפת את האף להכל. למה זה צריך להתפרסם ? למה צה"ל צריך לקבל עוד פגיעה בתדמית שלו, בטרם בוצעה חקירה, והחיילים הועמדו לדין. ואם זה יתברר שזה לא כך היה? למה צריך לקפוץ על הרייטינג?? למה כשהחייל נחטף בעזה, צריך לפרסם ידיעות בנוסח "נחטף חייל, טרם נמסרה הודעה למשפחתו" למי זה עוזר? הרי ברור שברגע ששומעים את זה, כל משפחה שיש לה בן שיש ספק קטן שהוא ברצועה, תתחיל לדאוג ולמרוט סערות למה צריך לחוג על הבית של החייל החטוף וההורים שלו, שגם ככה חווים את החוויה הנוראית ביותר וכל הזמן לשאול שאלות.. מתי הצורך ברייטינג התחיל להיות חשוב מרגשות אדם או מביטחון המדינה או מצה"ל או בכלל, ממשהו?? למיטל: כפי ששמת לב, ההודעה שורשרה לאוף, כמו שצריך

זכוכיות

New member
אני אצל חברה בבאר יעקוב...

עם שי (החבר), ועם החבר שלה... משחקים משחקי לוח

זכוכיות

New member
וואלה?../images/Emo13.gif

חור
לקח לנו שעות למצוא פיצריה פתוחה שהסכימה לשלוח את השליח האומלל שלה לשם!

זכוכיות

New member
ועזבי את זה...

לבחורה יש שם בית ענק (מרתף+3 קומות) שנקנה במחיר זהה למחיר של דירת 4 החדרים שלנו בת"א. מזעזע! יש להם קומה על כל חדר
... שווה לגור בחור...

נרקי

New member
לא דיברתי על הבתים

דיברתי על האיזור. קרוב להכל. גם מקום שקט במיוחד באיזור של הוילות
חוץ מזה גם תל אביב שלך לא משו בכלל
שונאת ת'עיר הזאת... אבל... על טעם וריח לא מתווכחים אז תם הדיון

אז ככה...

זה התחיל ב"ערב זכרון" לידיד שלי שנהרג בתאונת דרכים לפני 9 חודשים בבית שלו [אתמול היה תאריך יום ההולדת שלו.] והמשיך בסופו של דבר בישיבה אצל חברה שלי עם כולם, מעלים זכרונות מהיומולדת שנה שעברה ובכלל... אחרי ערב כזה. לי יש מצב רוח לצאת.. ועכשיו למיטה... לילה טוב לכולם!

pain is MY love

New member
האמת שלא תכננתי לצאת

אבל אני לא יכולה שלא לצאת בשישי בלילה... אז אני וחברות שלי קנינו 2 ליטר וודקה (!!!)והשתכרנו למוות לפני מסיבה מטורפת עם המון מוסיקה טובה ואנשים מפרגנים.... קיצור, ברגיל

L y c a n

New member
תגובה

אחרי 2 ליטר וודקה, כל מסיבה הכי דפוקה נראית כמו מסיבה מטורפת וכל ערס נראה מפרגן נקודה למחשבה

pain is MY love

New member
האמת

היינו במסיבת קיבוץ כזאת ואני ילדת הרצליה פיתוח ככה שבאמת הייתי זקוקה לשני ליטר וודקה!!! אבל לא באמת סיימנו את הכל אל תדאגו קנינו את הבקבוק הגדול הזה בשביל הצחוקים

L y c a n

New member
ומשהו שמוקדש לתום../images/Emo8.gif

אז ככה, הנה, מקום שבכיף יכול להיות מוכתר כמקדש השוקולד.. פה לא רואים יותר מדי, גם לא בחלונות ראווה, בפנים אסור לצלם, הכל נקי ומסודר, המחירים מרקיעים שחקים (באמת מרקיעים) וכן, זו החנות עם השוקולד הטוב בעולם, שזכה בתחרויות כאלו לא פעם אחת, באופן רשמי.

L y c a n

New member
ועוד תמונה

זה מחנות שוקולד אחרת, אחת שלפחות שמה דברים על החלון ראווה.. גם כאן המחירים לא כאלו נמוכים, אפשר לראות קצת, וד"א, בריסל, שבה זה צולם, מפוצצת בכאלו.. ממש כל צעד שני. קיצר, מי שאוהב שוקולד, כמו שגיליתי אתמול, אלה המקומות

למעלה