שירשור יומי.

שירשור יומי.

ספרו, שתפו, ותזרקו חצילים לכל עבר! המלצת היום? תראו kyou no go no ni (תודה לגל על ההמלצה! ^_^). סדרה מאוד חמודה ומצחיקה שבהחלט שווה לראות XD המשך יום נעים.

kaguma2006

New member
ראשונה?

עבר די בסדר.כל יומיים יש לנו מבחן. יהיה מבחן בגיאוגרפיה דווקא ביומולדת שלי.מתנה ממש טובה. חוץ מזה,כלום.

Lust chan

New member
מ..מצטערת שאני מגיבה פה../images/Emo135.gif

אני לא מתה על לדרוש צומת לב כזו. אבל. רשמתי משהו בבלוג. החסוי. על מישהו. שאני אוהבת. [ואני מניחה שיש סיכוי שאתם יודעים מי, בבקשה _לא לציין כאן שמות_] ואני מחכה שהוא יגיב שם מתישהו ויש לי מבחן מחר אבל אני חולה [לא מספיק כדי לא לבוא אז זה סתם יפגע] למישהו יש המלצות איך לגרוםפ לי להיות חולה? לחוצה. לחוצה. לחוצה. מצטערת שוב.

ShuNka

New member
אל תצטערי ;;

מותר לכל אחד לבקש קצת צומי, לפעמים ^_^; אני די גרועה בכאלה דברים... אבל.. תשתדלי לא לדאוג לזה יותר מידי, זה יכול להרוס לך במבחן וגם סתם אין שום תועלת בזה שתדאגי... מה שיהיה יהיה, או משהו ^^; ואין לכם מועדי ב'? (חשבתי לכתוב לך עצות איך להיות חולה, אבל בפעם האחרונה שניסיתי אותן בעצמי הרגשתי יותר טוב ס_ס;; אהמ, כן. X-X;;)

NoriChan

New member
|צומיצומיצומי| ../images/Emo201.gif ../images/Emo113.gif

גם לי מחר יש מבחן. ואני מאוד לחוצה ;; לא נורא.. הוא עוד יגיב.. גם אני תמיד רוצה שמי שאני אוהבת יגיב לי בדברים שאני כותבת... ואני מבינה אותך... צריך סבלנות. |צומיצומיצומיצומיצומיצומי| כולנו כאן יחד איתך! D:

MichelleLev

New member
*צומיצומי* *חיבוק ענק מוחץ*

יהיה בסדר. תמיד יהיו עוד... ועם מישהי כמוך? בכלל.

mikokikyo

New member
זה מאוחר מדי כי כבר לא תראי את זה,

אבל בכל זאת... הוא יודע על הבלוג החסוי שלך כך שהוא יכול לקרוא שם ולהגיב? ונו, זה מ-מ-ש לא כיף להיות חולה, רק עכשיו הבראתי ואני יודעת על מה אני מדברתX_X;;;;;;; עדיף שפשוט תתכונני למבחן טובטובטוב, ותנוחי. ואל תסתובבי יחפה בבית. ובלי מזגן! אחרת תרגישי ממש ממש גרוע;; בהצלחה^^ דאייסקי33333333333>

NoriChan

New member
היום עבר די בסדר... ../images/Emo113.gif

אבל היה לי מאוד חם, ותקעו אותי במקום אחד במשמרות שהב שבקושי ילד וחצי עובר שמה וילד אחד סוטה שכל הזמן מציק לי ומספר לי סיפורים על הבובה דולי ;; וקיבלתי 100 במבחן בתנ"ך! D: ומחר יש לי מבחן בחשבון ואני באמצע התכוננות ;; כל הזמן יש לי מבחנים! ><;

SaijinKun

New member
היום שלי היה..

יום שגרתי. טוב נו, המקיף טוב בהרבה מבית-הספר הקודם שלי >< כן, טוב. אז בתקשורת אנחנו עוסקים בעיתונאות. והמורה אמרה שאין לי מה לתקן בכתבה. האפי מי Oם אחרי זה שיעור שורשים. שום דבר מיוחד. *קטע שצונזר עקב זה שאני לא רוצה לשתף אנשים בזה.* שיעור לשון, השיעור השישי- מבחן. נדמה לי שנכשלתי ובגדול. T_T; טוב, זהו. ם-ם;

Nittle Grasper

New member
היום? @@

היה מבחן בתנך - המחברת באורך 14 עמודים. הנושא שהיה קשור למבחן באורך |Vדגש|חצי עמוד. והשאלה שהייתה על הפרק הזה הייתה על חומר שלא למדנו, ודווקא די סתרה אותו >>" כל הכיתה הרעישה וקיללה וצרחה במשך כל השיעור, כך שרק ב10 דקות האחרונות הצלחתי להתרכז ועניתי על כל השאלות, ולאנראהלי שעניתי טוב בכלל. איך אפשר לענות על מבחן בתנך שהא רק unseenים וכל הזמן צורחים לך באוזן? אשכרה לקחתי את המבחן ובאתי לזרוק אותו לפח ולצאת מהכיתה... זה לא תנאים לעשות מבחן. זה פשוט לא. ארררררררג כ"כ הייתי עצבנית ועם כאב ראש אח"כ.. ואז המשכנו את המבחן בצרפתית, שסיימתי כבר ביום שני. והמורה לא נתנה לי את החלק שהייתי צריכה לתקן בו משהו >< אבל בחלק שהיא כן נתנה לי [חעחע סיימתי אותו והיא לא שמה לב] מצאתי טעות ותיקנתי למשהו שאני מקווה שהוא נכון :X ואז למדנו על השיר "נה מה קיטה פה" >>" והשתחררנו חצי שעה לפני הזמן D: ואז באתי הביתה, ו.. נרדמתי, כשהתעוררתי הייתי עם עיניים ~ממש~ אדומות כאילו רק בכיתי במשך שבוע ם-ם זה היה מפחיד. אבל העלמתי את זה תוך שתי דקות ^^' אה, וסיימנו את הסרט שהתחלנו לפני שני שיעורים בהיסטוריה - "אמריקה X". זה סרט קשה, אבל... אם יצנזרו 2 קטעים אני ארצה לראות את זה שוב. חעחע חברה מורידה וצורבת לי כנראה XP [או בעצם שיצנזרו 3 קטעים, אבל בקטע ה3 עמדתי יותר טוב ם.ם אני לא רוצה לספיילר אז אני לא אכתוב מה זה, אבל לדעתי גם רובכם היו עומדים בו #_# אה בעצם יש עוד קטע לא נעים במיוחד >>"] כן חפרתי, אין לי כוח לעדכן בבלוג חח :)

למעלה