שירשור יומי

שירשור יומי

איך עבר,עובר עליכם היום? יש לכם משהו מצחיק או עצוב או שמח לספר? או שסתם בא לכם להגיד משהו ? נשמח לשמוע

skaatit 1

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

נשארתי בבית..
לא בא לי ללכת לבצפר....
אממ...היה די משעמם... אבל היה סבבה להכנס לפורומים שלא נכנסתי אליהם מלא זמן אם שמתם לב אני לא פה בערב...
אני צריכה להשקיע בלימודים....
אז רק בימים שלישי,שישי ושבת אני אהיה פה...
אולי אני יצליח גם בימים אחרים שאין שיעורים וכאלה....
אוהבת אתכן: אורטל
נ.ב.-אני ממש מתגעגעת...אודליה אני חייבת לדבר איתך

אורטלייי

אין לך מושג איזה צחוקים היה היום כמה צעקתי על שמרית החולרע הזאת!! במקום טבע היה חשבון ואני ועדי חיכינו בהקבצה ובאנו בסוף השיעור צעקתי על שמרית למה היא לא שלחה בנות לקרוא לנו חחחח

skaatit 1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo42.gif

פחחחחחח....איזה שימרית הדפוקה הזאתי...
טוב שלא באתי....
היה כיף בבית....
וגם לגלות פה הודיות....

עונה ../images/Emo39.gif

היום הכי מבוזבז שלי, סתם הלכתי לבצפר, אני בכלל רציתי להישאר בבית אבל הכל בגלל האמא הזו!!!! לא היה לי היום ספורט (יש!!) ולמדתי בסה"כ שתי שיעורים משעממים תחת! ומחר זה היום הכי שנוא עלי והים הכי ארוך, אני אנסה לשכנע את אמא שלי להישאר בבית. יש לי דווקא משהו מצחיק לספר: אצלנו בכיתה עושים הכל כדי שחצי מהשיעור יעבור, אז היום ילדה אחת הביאה מצלמה ושהמורה נכנסת לכיתה כולם צועקים "יאללה, תמונה כיתתית", והרי כבר הצלמנו לספר מחזור, ואיזה קטעים כל מורה הסכימה להצטלם באמצע השיעור שלה.(מפגרות). ויש עוד משהו, בשיעור אזרחות המשעמם תחת אז כל הילדים צועקים ולא מקשיבים למורה, רז ילד אחד אומר למורה, שהיא מכתיבה הכיתה שקטה, ובגללו המורה התחילה להכתיב לנו.

skaatushonet

New member
עונה גם=]

גמאני נשארתי בבית.. כי יש לנו היום סתם פעילויות וכמעט לא לומדים כלום אז לא הלכתי.... ישנתי עד איזה 1...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזהו...... מואאההה

עונה../images/Emo204.gif

איך עבר היום?היום עבר ג=ר=ו=ע קודם כל ילד אחד החטיף לי מכה בגלל שבטעות שפכתי עליו שוקו אז הוא נתן בוקס\בעיטה\או מה שזה לא יהיה ברגל וזה כאב מ=א=ו=ד!!
אבל גם בקושי למדנו חח.. ישם לכם משו שמח\עצוב\מצחיק לספר?אמ..עצוב כבר כתבתי למעלה^^ שמח אח שלי משתחרר מהבית חולים
ו..זהו

skaatit 1

New member
יואו בובה...../images/Emo42.gif

את מרגישה יותר טוב
איזה ילד פראי.......=/ שמחה בשבילך ובשביל אחיך בובהההההה

shahar s

New member
ע-ו-נ-ה../images/Emo150.gif

איך עבר,עובר עליכם היום?היה לנ היום טורניר במחניים, הגענו לחצי גמר והפסדנו
יש לכם משהו מצחיק או עצוב או שמח לספר?מבחן במורשת, אמריקאי לנחש את התשובה הנכונה! נקווה לטוב!
או שסתם בא לכם להגיד משהו ? נשמח לשמוע. ריח של ספרי עושה לי אפצ'י

רועי! ../images/Emo15.gif

אתה בטח בן נכון אז תתחדש באת לפורום הכי מגניב בעולם אז עכשיו אני לא הבן היחידי פה אהה!

תשרשר כמו שלימדתי אותך!../images/Emo15.gif

תעשה הוספת תגובה לא פתיחת הודעה נו כמו שהראתי לך בשיעור מחשבים!!! ומה אתה לא מתארגן לבת מצווה??

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

היי כולם!! לא הייתי פה כל היום
לא היה לי ממש זמן..!! איך עבר עליכם היום?אמ..סבבה..קצת לא הרגשתי טוב..כואב לי הגרון ובבצפר כאב לי הראש..אבל חברות שלי טיפלו בי[נשמותת שליי] יש להם משו מצחיק או עצוב?אמ..היה לי מבחן בתרבות ישראל
אבל היה סבבה..אני מקווה לטוב..ובספורט היה צריך להיות לי מבחן על הקורה..אבל התעצבנתי על המורה[לא רק אני..כל הכיתה]אז עשינו שביתה.. מצחיק..אמ..שום דבר מיוחד..המורה שלי לאזרחות לא באה..אז היוצעת באה לדבר איתנו על גיל ההתבגרות וזה..היה שיעור מצחיק!!

i love skat

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

אהמ אהמ..מישהו גנב לי את התפקיד
! אני אמורה לפתוח אותו
טב לא נור אני סולת, כיגמככה הייתי היום בלחץ מטורף ולא היה לי זמן.. קיצר..היה לי יום בסדר היה מבחן באנגלית שגרם לי לריב עם כל הכיתה מרוב עצבים
ומחר אני נשארת בבית
חחח

למעלה