שירשור יומי

Kiku

New member
זה היה פרק לא מובן O.O

קודם כל, לא הבנתי מה שהיה בהתחלה. לא צריך לבקש מקגומה לאכול מהר כי היא לא שדה?
והאיש הזה באמת מוזר >_> כל הפרק הם מדברים על 4 רוחות מוזרות... בעעע מה זה בכלל?! מבוהך מידי!!!! >< ויש יותר מידי שדים מוזרים... o_O ובכלל הכל היה לא מובן כזה... לא יודעת... אה, ולאן באמת אינו נעלם כשהשדים תקפו אותם?! שמתי לב שמישהו חסר!
וכרגע ראיתי שיש עוד פרסומת לאינו
ואינו שם צוחק ונראה מוזר מאוד
ומישהו יודע מי זה היה בתחילת הפרק? אם זה ספוילר אז אל תגידו... אבל זאת רק אני או שהוא נראה בישי?

MeAvosh2005

New member
איזה פרקקק! xD

שיפו הרג אותי! XDDDDD "מה? אמרתי משהו לא בסדר?" וקאגומה לא הצליחה הרבה היום הא? XDD עם הקשת.. אבל הכי פשוש היה איזוקי (ככה קוראים לו?) מתחיל לקשקש על השמש...איזה ממייי!! אבל מסכן מירוקו! למה כל חצי שניה מכניסים לו משהו לחור?? או..זה לא נשמע טוב... אקיצר פרק חחמוד!! ^^ קאזאנה!

MeAvosh2005

New member
אופס XD

חשבתי שמחקו לי ת'הודעה הקודמת ...
נו טוב..הרבה ביקורת..
מיאו?

פרק רגיל. לא יותר.

למישהו יש צל צילו של רעיון לאן אינויאשה נעלם כשהם היו בכפר ההוא?

Stinki Winki

New member
אאאעע איזה פרק פילוסופי@.@

לא הבנתי חצי ממה שהם אמרו עם כל ה"צ'י" ו"יו" וכל החארטה בארטה
הגוג'י הזה קצת מהורהר לי מדיOo... חחחחחח עד שקגומה פוגעת זה בכלל לא משפיעXDDDDDDDDDDDDDDDD היום ציירו אותה יפה מתמיד
. לאן באמת אינויאשה נעלם היום
? מוזר. ==================================================================== שמתם לב לפרסומות של אינויאשה ושין צ'אן שהיו אחרי הפרק?!
*עיניים נוצצות* האא הן כ"כ יפות וחמודות!!!!!!!

מה אתם רוצים לומר לי שבאמת לא

הבנתם כלום?! -.- אוקי...אז אני מוזרה! כי הבנתי! (ישששש אני מוזרה!)

DarkBrownLynx

New member
פרק בסדר

לא אהבתי את הג'וג'י ההוא. את מי מעניין המרחק מהשמש?? בגלל אנשים כמוהו יש בית ספר.. וקגומה מטומטמת. כי בא לי. דווקה די הבנתי את הקטע של הרוחות האלה, מה שלא הבנתי היה למה לפעמים קראו להם שי וצי וכאלה שמות ולפענים בשמות יותר ארוכים. לא משנה, אני סתם מסבכת..

תגידו../images/Emo175.gif

השד הזה זה לא השד שהיה בפרק הזה עם שדת המים שהפכה לקטנה? אני חושבת שזה היה גם הפרק האחרון של העונה הראשונה

MeAvosh2005

New member
מי? הצפרדע?../images/Emo186.gif

נראה לי שזה היה בפרק שהחבורה הייתה צריכה להציל איזה נסיכה ביחד עם איזה אחד שמאוהב בה..(פרק חמוד לאללה ..שווה לציין ^^) אמ..זה היה עוד לפני שמירוקו הגיע..נראה לי גם לפני ששיפו הגיע..

למעלה